icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

fialka77
30. srp 2017

@misko5 Také přeji hodně štěstí při testování, držím palečky 😉

marryline
30. srp 2017

@volfici moc díky za info. Já stimuluji injekcema 4 den na iui a cítím pořád plny močový měchýř. Jsem závislák taky na víne :D třeba včera jsem si dala 2dc vína, tak snad to nevadí vůči injekcim 😨 dr. Mě na nic neupozornovala, tak asi ho taky vynechám.

alenkara
30. srp 2017

@marryline Upřímně si ty údaje nepamatuju, byla jsem z toho tak v šoku, že se mi to nějak vymazalo :(. ale vím, že měl strašně nízký počet a tu pohyblivost snad 12%... opravdu obrat o 360 stupňů :(, asi stres... No a doktorka řekla, že to zkusíme, že jestli to má být, tak to bude i s jedinou pohyblivou spermií...na vyšlo to 🙏. Držím palečky

marryline
30. srp 2017

@alenkara supeeeer 👏 trosku mě to nakoplo, když vím že i s horším spermiogramem se dá otěhotnět 😍

pajavaldol
30. srp 2017

Ahojky tak dnes na utz folici 10mm tak budem cekat do pondeli aby dorostli bubliny jedny,sliznice 6mm🙏

fialka77
30. srp 2017

@pajavaldol Ahoj, držím palečky, aby dorostly folíci 😉 Mě čeká ultrazvuk v pátek.

pajavaldol
30. srp 2017

@fialka77 snad ano dnes jsem 13DC sam doktor mi rekl ze je brzy

fialka77
30. srp 2017

@pajavaldol Já jdu v pátek také 13 DC. Předtím jsem byla vždy 12 DC, folík dorostl, když jsem šla na druhý utz.

pajavaldol
30. srp 2017

@fialka77 min.mesic jsme byli 14dc a folici byli uz dorostli,v cervnu vubec to meli jen 0,7mm tak doufam ze dorostou to cekani me dohani k silenstvi 🙄

fialka77
30. srp 2017

@pajavaldol V pondělí už by měly být krásně dorostlí 😉 Zkus zaměstnat mysl něčím jiným, aby ti to rychleji utíkalo.

pajavaldol
30. srp 2017

@fialka77 to jo,jen me zarazi ze se me dr,ptal jestli jsem nahodou uz nemela jednu ovulaci,tak jsem mu rekla ze nevim,nepoznam to na sobe,i kdyz je fakt ze me tri dny po MS bolel podbrisek tak jako bych to mela znova dostat

fialka77
30. srp 2017

@pajavaldol Někdy se to může stát, že můžou být dvě v cyklu. Třeba už u tebe jedna proběhla 😉

volfici
30. srp 2017

@marryline já první dny stimulace víno pila, ne moc, ale ty tři decky to byly. Pak už ne, ale po odběru a před transferem jsem si dala červené na sliznici 😉

hanimili
30. srp 2017

@alenkara
@marryline
Tak holky,taky se cítím ted lépe a věřím že to do třetice vyšlo.Mi měli spermiogram hrozný .
Ale evidentně zazraky se dějí😍

marryline
30. srp 2017

@hanimili fakt? Úplně mi to dodává sílu, když tohle ctu❤

marryline
30. srp 2017

@volfici podle mě to nemůže uškodit. Taky piju spíše cervene🙂

volfici
30. srp 2017

@miracleelcarim ahojky, tak dnes jsi byla na IUI, jak se cítíš? Držím ti palce 🍀

alenkara
30. srp 2017

@marryline Jasně že dá a moc a moc budu držet palečky! Víš, co se říká: Stačí kapka a je z tebe taťka 😅🍀

pajavaldol
30. srp 2017

Tak jak jsem uz dnes psala dnesni utz folici 10mm,sliznice 6mm,dnes 13DC a ovulacni test zacal silet,tak ted nevim co si myslet 😲

miracleelcarim
30. srp 2017

@volfici jj byla jsem dnes.spermiogram byl na jednicku,tak uvidime.pozitivni je,ze se citim lepe nez minule,bricho tolik neboli...jinak tise gratuluji,at carka pekne sili 🙂

volfici
30. srp 2017

@miracleelcarim děkuji a tobě držím palce ať to taky vyjde 🙏

hanimili
30. srp 2017

@marryline
Ano normální cestou je to pro ty potvurky náročný.Ale tady i když jich je málo je to naservirovane na zlatém podnose.😉
A i když jsme byli ted potřetí a spermiogram hrůza,tak malá naděje je ve mě pořád😘
A je na čase holky prolomit tu smůlu a otěhotnět jedna po druhé nebo i klidně naráz.😉

babeta1
30. srp 2017

@volfici
@alenkara Velka gratulace a preji at je vse jak ma ❤

Ja mam potvrzeny dva zdrave kluky tak dalsi milnik za nami 🙏

volfici
30. srp 2017

@babeta1 paráda! 👏

misko5
30. srp 2017

@alenkara moooc gratuluji, jupíí, po dlouhé době úspěšné IUI 🤰
který den jsi testovala??

misko5
30. srp 2017

@sofinka84 jak jsi na tom ty?? myslíme na tebe..❤

alenkara
31. srp 2017

@misko5 Dekujuuuu 😇! Testovala jsem 12. den, na dovolené 😀. Ale jeden test jsem si dělala už týden po IUI (nevydržela jsem) a byl tam slabý, téměř neviditelný duch. Přisuzovala jsem to ale injekci Ovitrelle a těšení vzdala... No a ejhle 🙂))).

marryline
31. srp 2017

@babeta1 juuuuu 2 kluci 👶👶 to je supeeeer❤

marryline
31. srp 2017

Holky dnes jsem 6dc a ráno jsem si pichla svou 5 injekci(ještě 5 zbývá) a cítím se jako kdybych měla už ovulku a plno foliku které na sebe tlačí. Jsem nafoukla jak balón a břicho fakt bolí :-/jsem zvědavá na pondělí na utz, budu 10DC. Strašně si přej, abych měla aspoň dva krásně foliky, víc vlastně ani nechci, ať nemám popř. Trojcatka, máme je i v rodině :D

tom100
31. srp 2017

Ahoj všem,možná se to sem nehodí,ale kamarádka mě vystrašila že je v tom..Nevím jestli je to pravda,nebo si dělá srandu..Přikládám fotku z ultrazvuku..Jestli někdo poznáte jestli tam něco je,prosím napište..je to prý 14tyden.Diky moc

Strana