icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

misko5
1. zář 2017

@kachiiina paráda, držím palce 😉

misko5
1. zář 2017

@volfici týý jo, nádhera, moc gratuluji :-* :-* :-*
po jak dlouhé době podařily 2 čárky?
na kolik tě ti vyšlo?? dík..

daisypet
1. zář 2017

Ahoj holky! Tak se přidávám k vám. Mám PCOS, jsem po laparce, kde zjistili levý vaječník úplně nepoužitelný, zasrůstovaný. Pravý vaječník profouknutý. 🙏
Dnes jsem 7DC a už 6 dnů si píchám Gonal. Dnes na ultrazvuku na pravém vaječníku 12mm folikul. Takže v pondělí další ultrazvuk a úterý nebo středa nás čeká cesta do Iscaru na inseminaci. Jaká myslíte, že je úspěšnost, když přítel má excelentní spermiogram? Hlavně mě zarazilo, že před spermiogramem abstinoval 4 dny a doktor říkal, že by stačili 2-3 dny, aby spermie byli bez defektů a dnes doktorka řekla, že máme abstinovat už od zítra... Tak jsem z toho jelen a nevím zda ji poslechnout nebo zítra ještě mít styk a abstinovat až od neděle. 🙄

babeta1
1. zář 2017

@daisypet Pritel mel taky excelentni spermiogram a iui se povedlo 2x🙂 Jinak abstinenci nam rikali vzdy 2-3 dny a bylo to ok🙂 tak drzim palce!;)

daisypet
1. zář 2017

@babeta1 Tak to je super! Protože gyndařka k tomu byla celkem skeptická, když jsem řekla, že před ivf chci zkusit iui. Prý tam skoro žádná úspěšnost není...
Já si taky myslim, že ty 3 dny stačí bohatě 🙂 Moc díky!

volfici
1. zář 2017

@misko5 no, podařilo se po sedmi letech. Za celou dobu jen jedenkrát zpoždění, pozitivní test a hned v 6tt konec. To bylo před dvěma lety. Jeden IUI pokus nevyšel, tohle je 1.IVF. Ještě jsem stihla úhradu na pojišťovnu, dopláceli jsme necelých 25 tisíc.
Takže se zatím neraduju, ale modlím se, aby to vydrželo...

babeta1
1. zář 2017

@daisypet Tak z ivf maji cary vic penez, to vis🙂 samozrejme zalezi jak jsi na tom taky celkove ty, ale pokud jsi na iui nikdy nebyla tak bych ho urcite pred ivf vyzkousela, narok mas vzdy na 6 pokusu behem 12 mesicu.

miracleelcarim
2. zář 2017

@daisypet ja cekam na vysledky 2iui.oba jsme dle vysetreni v poradku,spermiogram nadprumerny.abstinovali jsme 5 dnu,partner je nervozni,tak aby to slo ,,samo,, takze jestli ma spermiogram v norme,tak ani to neni problem...

volfici
2. zář 2017

@daisypet držím palce, ať vám to hned klapne! Mě zas doktorka IUI doporučila ještě než půjdeme do IVF. No, nakonec to stejně tak dopadlo, ale je to hodně individuální, prostě každá jsme jiná a příroda si dělá co chce 😉. 🍀

marryline
2. zář 2017

@daisypet ahojky já jsem dnes 8dc a už 7 dní picham taky injekce na růst folikulu. Bez stimulace mam jen jeden, tak teď jsem chtěla vyzkoušet iui se stimulaci. Bude to moje 3 iui. Předešlé dvě byly bez stimulace. Jinak já jsem v naprostém pořádku, dostatek vajíček, oba vejcovody krásne průchodne. U nás je spíše problém u přítele. Má pomalejší spermie. Na utz jdu v pondělí a počítám že ve středu iui. Chystas se na první iui? Jinak já mám ověřeno u přítele že je lepší abstinence 2 dny. Říká se 2 až 3 dny, ale vždy když jsme měli 3 dny byl spermiogram horší jak když 2 dny. Ale s tím vy asi stejně mít problém nebudete, když má tvuj pritel spermiogram v poradku 🙂

marryline
2. zář 2017

@volfici nádherná dálnice 👏❤

kachiiina
2. zář 2017

Holky chci se ještě zeptat... Mě včera dr. řekl že po Iui nemám žádné omezení...Jen by mě zajímalo, jestli Vám třeba nebylo doporučeno něco vynechat, třeba ze stravy, aktivity, nebo tak... Nerada bych něco podcenila 🙄 🙂

babeta1
2. zář 2017

@kachiiina Za me nic, po IUI jsem sla hned do prace a jidlo ani piti neresila🙂

kachiiina
2. zář 2017

@babeta1 dobrá tedy :D mám furt nutkání se hlídat...blbnu 🙄

marryline
2. zář 2017

@kachiiina Me bylo řečeno, že vynechat sport a bazén jinak vše normálně 🙂

babeta1
2. zář 2017

@kachiiina To fakt nemusis, naopak je lepsi se na to nesoustredit - ono ted uz nic neovlivnis🙂 Bud to vyslo a nebo to vyjde priste🙂 Samozrejme drzim palce at je to to prvni 🙂

kachiiina
2. zář 2017

@marryline joooo ten bazén mě právě napadl... Dekuju 👍

kachiiina
2. zář 2017

@babeta1 zdraví rozum mi říká, neblbni, buď to vyšlo nebo ne, ty už nic neovlivníš 😀... Ale to podvědomí 😂 Každopádně děkujem 🙂

marryline
2. zář 2017

Holky, můžete mi poradit? Jsem 8dc a ovulku mám cca 12dc,ale už dnes jsem vypozorovala ovulační hlen(jako vaječný bílek) doufám, že to neznamená, že už mám ovulaci. Máte taky plodný hlen pár dní před ovu?

volfici
2. zář 2017

@marryline v tomhle neporadím 😕, jé, tak snad nepřijde dřív ✊

marryline
2. zář 2017

@volfici to by mě asi už jeblo 😢

volfici
2. zář 2017

@marryline já teda nevím co a v jakých dávkách bereš na stimulaci, ale já při stimulaci na IVF dostala už od pátého dne stimulace (6.DC) další injekce, které mi právě ovulaci blokovaly, aby nenastala dřív

marryline
2. zář 2017

@volfici beru od 2dc Bemfolou - 75 jednotek. Je to podle mě malá dávka. Přijde mi divné mít ovu už 8dc...kdyz jsem se sestry ptala, zda nemám na utz přijít 7dc což bylo vcerarekla mi že je to moc brzy, že bych musela stejně na utz znovu. Tak se budu modlit ať není pozdě.

juliia
2. zář 2017

@marryline
Bud uplne v klidu...ja ho pri stimulaci zaregistrovala uz 5 dni pred ovulaci.😉

juliia
2. zář 2017

@kachiiina
Zadny zvlastni omezení jsem po IUI nemela. Nepila jsem alkohol a sama jsem trochu omezila cvičení.

marryline
2. zář 2017

@juliia opravdu? Jejda ty jsi mi udělala radost ani nevíš jak 😘

misko5
2. zář 2017

@juliia ahojky, psala jsem ti 😉 zajímá nás jak pokračujete vy??

volfici
2. zář 2017

@juliia no jo, to jsi tu vlastně psala, teď si to vybavuju 🙂

daisypet
3. zář 2017

@babeta1 To je mi jasný, ale já tohle všechno mám přes svojí gynekoložku. Ona mi nasadila léky, dělá mi ultrazvuky atd. až v tom centru mi budou dělat samotnou inseminaci. Tak právě ona z toho asi nic ani nemá, jen mi vysvětlovala, že IUI je minimální úspěšnost a IVF je jistější. No stejně na IVF momentálně nebudou peníze... Takže teď IUI a když to nevyjde, tak si počkáme do příštího roku 🙂

volfici
3. zář 2017

Ahoj holky, tak jak to tady vypadá na příští týden? Kdo se chystáte na IUI? A kdo už zkusí testovat? Držím všem palečky ✊🍀

Strana