icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
6. zář 2017

@marryline nene, doktorka říkala, že je dle jejího názoru to ničemu nepomůže. Tak jsem ji poslechla a radši si ty peníze dala do PISCI

marryline
6. zář 2017

@volfici taky jsme zvolili PISCI. Mám strach že nebudou 3 vajíčka stačit :(

volfici
6. zář 2017

@marryline neměj a mysli pozitivně 😉

hanimili
6. zář 2017

Ja mám dnes 10 den po IUI bolí mě prsa spíš pálí a hlavně mě picha na levé straně.No moc tomu nevěřím že by se nam po tom hroznem spermiogramu zadarilo ale malá jiskřička naděje ve mě je.👶😘
Testovat moc nechci je ještě brzy tak uvidíme 😇

hanimili
6. zář 2017

@marryline
Lepší 3 než 1 tak hlavu vzhůru 😉

misko5
6. zář 2017

@juliia ahojky, jdu na kontrastní látku, v pondělí..Díky za podporu..Musím počkat na výsledky imuna a průchodnosti a budu řešit co dál...Jak se vede tobě? Už se ptám asi potřetí a tak nevím, co si myslet a napadá mne vše možné🙊 tak napiš..

misko5
6. zář 2017

@kachiiina ahojky, jen povzbudím..já mám jeden vaječník a folikuly mám každý měsíc..druhá věc je, že se nám ani 4.iui nepodařilo..proč bys měla jít na 2.pokus až v list.???

kachiiina
7. zář 2017

@misko5 Ahojkyyy... No to si mě teď zaskočila ... Mě dr. řekla, že když mám jen jeden vejcovod, tak na iui musím chodit ob měsíc, vždy když mám ovu na tom pravém funkčním vaječníku 🙄

marryline
7. zář 2017

Ahoj holky, ve 13:00si mám volat kolik emryek se ze 3 uchytilo. Bože, já jsem nervózní. Doufám, že všechny 3. A jak jste na tom vy? Testuje teď některá v blízké době? 🙂

pajavaldol
7. zář 2017

@marryline drzim pesti aby se chytli vsechny tri a aby bylo👶

hanimili
7. zář 2017

@marryline
Tak držím palecky a budu čekat na dobré zprávy.
Ja mám dnes po 12 den po IUI asi zkusím test ale moc nevěřím že to vyšlo 😇

marryline
7. zář 2017

@pajavaldol moc děkuji ❤

marryline
7. zář 2017

@hanimili dekujii😍ty jo, moc držím palce. Dej pak vědět. Určitě budou //❤

hanimili
7. zář 2017

Tak bohužel 3 IUI nevyšlo právě se dostavila MS a hned o 3 dny dříve ani nevím jestli chci zkoušet další IUI.
😒😔

juliia
7. zář 2017

@misko5
Jsi hodná, že na me myslis, ale zatim stale nic nevim. Urcite bych napsala. Dekuju😘

juliia
7. zář 2017

@hanimili
Tak to je skoda, ja zkusila IUI 5x, ale chapu te, kdyz nevysel 3.pokus taky jsem začala rozvazovat.

@marryline
🙏🙏🙏 ...za vsechny tri

cambra
7. zář 2017

Holky jsem 13 den po IUI.. ..MS by měla přijít v sobotu, 2 testy negativní....kdyz by přišla zítra.. tak bych naklusala na kliniku kvůli ivf.. .taky nějak už nechceme čekat a řešit další pokusy...kord když máme jen jeden mesicne...dontorka si myslí že ivf by pro mě bylo lepší.. jistější.. .uz druhý den tak nějak lehce cítím podbrisek.. ale těžko říct vím to je..duch nikde..takze MS na cestě.. ..😑
Všem cekatelkam držím palečky a ten co to nevyšlo.. ..vsak nám to vyjde 😘

marryline
7. zář 2017

Holky já se zbláznim radosti. Máme všechny tři embrya 🙏🙏🙏❤

janca84
7. zář 2017

@marryline tak to je skvele 🙂

cambra
7. zář 2017

@marryline to je skvělé.. ..🍀😊 at se Tě to štěstí drží dál 😊

marryline
7. zář 2017

@janca84
@cambra děkuji holky ❤

marryline
7. zář 2017

@cambra je mi líto že 3 iui nedopadlo, ale chci ti říct jednu věc. Já byla proti ivf a řekla si, že nejdřív příští rok v říjnu bych šla na ivf, a teď jsem den po odsati vajíček. Nechápu, že jsem do toho tak rychle šla, protože jsem to fakt neměla v plánu. V pondělí mi to dr. Nabídla a když jsem došla včera do centra zda tam těch 7 folikulu je, tak jsem tam šla s tím, že ještě dám konzultaci s dr. Že nejsem jistá zda do toho fakt chci jít. Jenže po příchodu na utz mi dr. Říká super máme tam všech 7 folikulu, rychle na sál než prasknou. Nestihla jsem se jí na nic zeptat ani si to promyslet. Bylo to vše hrozně
rychle a neočekávane. Zatím mám ještě velký kus před sebou ale můžu říct, že konečně za 14 měsíců snažení o mimi mám pocit že jsem k miminku blíž. Jsem šťastná a mám úplně super pocit. Je to jen jeden den co embrya vydržely, může se stát že ještě zaniknou(doufám že ne) ale je to úplně super nepopsatelny pocit. 100x lepší jak po iui. Možná budu ještě zklamaná, ale tohle je větší šance mít mimi. Uvidíš, že ivf vyjde❤ Tam jsou ty šance fakt velké. Já Teda zvolila jen tu minimální stimulaci, ale i tak jsem teď za to ráda.

marryline
7. zář 2017

@volfici ahojky, můžu mít otázecku? Dnes jsem si volala do centra jak se embrya vyvíjí a embyolozka mi řekla, že všechny tři se drží a jsou moc hezká a že už si nemám volat a dojít v pondělí na vložení. Úplně mě to zarazilo. Všude čtu jak každa holka si každý den volá jak na tom embrya jsou a ona mi řekla, že do laboratoře se chodí kontrolovat jednou za 5 dní, že je to pro embrya lepší 😲 to teď budu 5 dni ve strachu :/jak jsi to měla prosím ty?

janca84
7. zář 2017

@marryline a jsi na nemocenske nebo chodis do prace?

marryline
7. zář 2017

@janca84 chodím do práce. Nemůžu si dovolit vzít volno :( v práci to netuší. I po zavedení musím do práce. Teda dva dny asi zůstanu doma, vezmu si dovolenou ale teď normálně chodím

juliia
7. zář 2017

@marryline
U nas byl podobny postup. 1.den jsem si volala kolik se jich oplodnilo a pak az 5.a6. den kolik bude na PGD embryi.
Vysvetleno mi bylo, že pokud se oplodni, tak prvni 4 dny vetsinou vsechny prospívají. Zlomovy byva az 5.den, kdy vzniká blastocysta. U nas to z 5 oplodnenych 1 vzdalo a 2 byly nekvalitni blastocysty. Takze ted cekam na vysledek 2 embryí blastocyst. A doudam, že dojde k transferu.🙏

juliia
7. zář 2017

@marryline
A prave vsech 5 ty prvni 4 dny normálně prospivali, do 5.dne se jedno zastavilo a 2 se staly blastocystou. Zbylym dvema dali jeste sanci do 6.dne, ale ta blastocysta nebyla pry kvalitní, takze se nemrazi.
Ralze opravdu staci 5 den volat na vysledek.🙂

volfici
7. zář 2017

@marryline ahoj, mě teda volali sami každý den kromě víkendu. Embrya byla pod kontrolou 24 hodin, pořád dělali skeny jak se vyvíjejí..... Volali i ještě to ráno v den transferu a hned nato mi volala sestra s pokyny k transferu.... Každý CAR je jiný, já teda jak to tady čtu, tak jsem ráda, že jsme šli zrovna sem. Nic proti těm ostatním, ale fakt se mi zdá, že u nás je ta komunikace, přístup a celkově procesy, strašně client friendly.

marryline
7. zář 2017

@juliia dekuji za vysvetleni. A kdy mas mit transfer? ty jo to se bude teda cely vikend pekne stresovat :-/

marryline
7. zář 2017

@volfici ty jo fakt to ma kazde centrum jine.. ja nemela moc na vyber center, to bych mela pak moc daleko... ach jo, doufam, ze to bude v pondeli v pohode.

Strana