icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
17. zář 2017

@marryline juhuu, vidím 👏😍, jen tak dál 🍀

hanimili
17. zář 2017

@marryline
To vypadá velmi dobře tak držím palecky.😍
Ja jdu zítra na ultrazvuk a pak hned 4IUI.
Když to nevyjde už půjdem na IVF 😉

marryline
17. zář 2017

@hanimili dekujii, budu držet palce 🙂

misko5
17. zář 2017

Čauky holky, já už taky zvažuji minimálku po neúspěšné 4.IUI, nervičky pracují, noo...Jen musím našetřit korunky, počítám tak ..až prosinec.....
25.9. jdu do CAR pro výsledky imuna a průchodnosti. Držte se snažilky a vy těhulky užívejte :-*

fialka77
17. zář 2017

@marryline Krásná čárka na 6. den po transferu, přeji aby sílila 😉

marryline
17. zář 2017

@fialka77 moc děkuji 😘❤ doufám, že bude 🙏

marryline
17. zář 2017

@misko5 to jen schvaluji. Uvidíš, že tě to posune zase o kousek dál a šance je mnohem vyšší jak u IUI 🙂

volfici
17. zář 2017

@misko5 děkuji, užívám 😂, pořád jsem hladová, ale nemám na nic chuť, je to děs. Příští pondělí jdu na ultrazvuk, bála jsem se, že to nebude vůbec utíkat od krve do ultrazvuku, ale už jsem týden na služebce a ještě do čtvrtka budu, takže pondělí tu bude cobydup....

misko5
17. zář 2017

@volfici co děláš za práci? samý služebky..Máš nevolnosti?

@marryline díky 😉

juliia
18. zář 2017

@volfici
Te obdivuji s tema sluzebkama, hlad a nechut to je presne co jsem pociťovala, kdyz jsem byla těhotná ja.😅 Drz se!!!
Co vysledky PGD? U mne zatim nic?

juliia
18. zář 2017

@misko5
Ja si dala pauzu takhle letos na zacatku roku po te revizi a pomohlo mi to hlavne psychicky. Budu drzet palce na dobré vysledky. At vsechno klapne! 😘

volfici
18. zář 2017

@misko5 máme z ČR na starosti zahraniční pobočky, které se postupně uzavírají a likvidují, takže toho cestování je docela dost. Na začátku října mě čeká ještě Amstr, tam to beze mě nepůjde, ale pak už to holky musí zvládnout beze mě, už jsem řekla, že toto je poslední služebka, aspoň do konce roku, pak se uvidí, jak mi bude atd....
Nevolnosti zatím žádné, jen mám pořád pocit prázdného žaludku, ale chuť na jídlo moc není. Na zvracení to ale není, doufám, že mě to chytne třeba ve čtvrtek v letadle 😝

volfici
18. zář 2017

@juliia u nás taky nic, snad už příští týden na kontrole mi něco řeknou....

hanimili
18. zář 2017

Dneska ultrazvuk a 4IUI v pátek uz je to naposledy Když to nevyjde tak v říjnu IVF.
Mate některá s Tim zkušenosti??
Mám brát pak Menopur brala jste ho některá??A kolik stojí??
Vůbec se mi do toho nechce ale uz nám bohužel nic jineho nezbývá 😢

cambra
18. zář 2017

@hanimili dneska Jsem byla na kontrole...cysta 28mm...folikul 16mm a í přes cystu jdeme do 4.pokusu iui ve čtvrtek.. ..pak už ivf.. .taky bych si přála aby tento pokus vysel..ale ta cysta...no nevum..nikdy jsem ji neměla.. .ale doktorka tak nejak neresila...ze to problém neni...jinak vše ok....jen nevím co má imunita...cekam ma výsledky krve...snad to není to co brání zdareni iui...

hanimili
18. zář 2017

@cambra
No když ji neřeší doktorka tak ji neřeš taky,asi vi co dělá 😉
Ja tady ten 4 pokus beru že nevyjde,u nás se zazraky moc nedeji.
Dnes 12 den a vajicko ma 14mm 15den to mám pak vždy kolem 20mm.

volfici
18. zář 2017

@hanimili nám se z IVF napoprvé povedlo a zatím se drží. Měla jsem teda jinou stimulaci než Menopur, ale stimulace, odběr i transfer byly u mě naprosto v pohodě. Je to samozřejmě všechno strašně individuální. Držím palce, ať se 4. IUI povede 🍀

fialka77
19. zář 2017

@hanimili Držím palečky u 4. iui 😉 Já jsem byla minulý týden na 4. iui.

fialka77
19. zář 2017

@misko5 Přeji, aby výsledky dopadly dobře. Hodně štěstí u minimálky 😉

pajavaldol
19. zář 2017

@fialka77 Tak jak se citis po iui??? me uz druhy den meska MS tak tomu jeste necham volny prubeh

fialka77
19. zář 2017

@pajavaldol Cítím se v pohodě, dnes je to 6. den po iui. Bylo by fajn, kdyby už ti nedorazila MS, držím palečky 😉

janca84
19. zář 2017

Holky ja jsem byla minuly mesic na hycosy, cykly mam spise kratsi, posledni dobou max 25 dni, ted jsem 30 dc a ms furt nikde, test negativni. Mesic predtim jsem pri iui mela clostilbegyt, myslite ze by to mohla byt treba cysta?

janca84
19. zář 2017

@pajavaldol drzim palce!

aptacek
19. zář 2017

Zdravím holky 🙂 my též chystáme druhé IUI. Už beru zase clostik, nyní vyšší dávka 1-0-1, příští týden v úterý 11DC jdu na UTZ. Akorát přemýšlím, jestli případně jít na třetí IUI, už do sebe ten clostik cpat nechci, s ovulací problém nemám, ale je to pry pro jistotu na podporu. V pondělí jdu na kontrolu k Dr. Zhang a poptam se na další postup 🙂

fialka77
19. zář 2017

@aptacek Ahoj, já mám všechny 4. iui bez stimulace. Ale pokud nevyjde teď 4. iui, tak budu mít na další iui také clostík 1-0-1. Pokud máš ovulaci v pohodě, tak si myslím, že by jsi si mohla domluvit tu třetí iui bez clostíku. On ten clostík by měl působit i nějaký čas po vysazení. Já jsem ho předtím brala u svojí doktorky měla jsem dávky i 1-1-1.

hanimili
19. zář 2017

@fialka77
Moc děkuju v pátek na to jdeme.Ale beru to spíš tak jako že to buď a nebo a soustředím se na IVF.
Taky držím palecky 👍🤰

hanimili
19. zář 2017

@volfici
Tak snad nám to taky tak vyjde a rovnou na poprvé.👶
Držím palecky at se mrňous hezky drží a roste 😘

aptacek
19. zář 2017

@fialka77 no to by bylo lepší, domluvit to bez, děkuji za tip 🙂

pajavaldol
19. zář 2017

@janca84
@fialka77 Holky moc dekuji,taky bych byla rada kdyby uz nedorazila,po utrogestanu vzdy dorazila presne a ted nic🙏

aptacek
19. zář 2017

@pajavaldol tak zkus TT 🙂 za zkoušku nic nedáš a budeš vědět na čem jsi 🙂

Strana