Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@aptacek ja to chapu ale po utrogestanu se mi to jeste nestalo abych mela zpozdeni
@pajavaldol já to po utrogestanu nedostala nikdy, dokud jsem ho nevysadila. Je to progesteron, který upravuje délku cyklu a vlastně menzes odsunuje, aby mělo vajíčko větší šanci se uhnízdit. Na IUI jsem byla dvakrát a test jsem si měla dělat vždy v den, kdy mi měla dorazit MS. Nezadařilo se ani jednou a po vysazení jsem ms do 4 dní dostala.
@beruda ja ho beru vzdy jen 10 dni abych to dostala a nejpozdeji do 5 dnu jsem vzdy dostala a ted uz je to 9 dni
Holky nechci vam sem vnaset spatnou naladu, ale jen aby jste vedely, že nam to PGD embryi bohužel nevyslo dobře a tak zadny transfer nebude. 😢Bylo mi ted 39, takze ted uz vsechno jedine jako samoplatce.
Vim to od stredy, ale musela jsem to nejprve nejak vstrebat a rozdychat....
Ted jeste nevime co dál...asi změníme CAR abychom si vyslechli i jiny nazor a navrh....
Vsechny se tu držte a bojujte!!!🍀...porad doufam, že se taky k miminku dobojuji.🙏
@misko5 v pondeli jdu ke svemu gynekologovi na krev chtela jsem dnes ale ma dovcu
@juliia dobojuješ, dočkáš se 🙏🍀 Já na výsledky genetiky zbývajících embryí pořád čekám, v pondělí jdu na ultrazvuk v 8tt, tak snad už tam výsledky budou. Musím říct, že jsem si vůbec nepřipouštěla, že by byly špatné a tvoje zpráva mě nepříjemně překvapila a modlím se, aby ty naše zbývající byly v pořádku.
Ja jsem se rozhodla ze na dalsi iui uz nepujdu a dala jsem si ke schvaleni ivf. To bude trvat tak tri tydny. Ted teda cekam kdy dostanu ms, 33 dc a nic.
@juliia
@pajavaldol test jsem si delala a je negativni, takze cekam kdy to dostanu, cykly mam spis kratke, tak by test uz byl pozitivni. Ted fakt nevim kde se louda. A tento cyklus jsem nebyla na iui, jen na pruchodnost hycosy. Pristi tyden jsem mimo, takze k doktorce zatim nejdu.
@pajavaldol Pájí nemyslím to ve zlým, ale jestli je TT negativní, má cenu krev? Třeba se mýlím, prala bych ti to 🙂 ale jak jsem psala, předminulý cyklus 10dni zpoždění a nic... 😒

@pajavaldol já jsem předminulý cyklus měla zpoždění dokonce 10dni 😂 a proč? Asi jen tak 🙂