Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Zdravím. Dnes jsem po 1. IUI. Dostala jsem Gynprodyl. Zajímalo by mě, kolikátý den můžu nejdřív testovat? Děkuji 😉
@dolly82 tak nejdrive 12-14 den po
@dolly82 ja bych rekla ze to znamena clostybelgit 2x1 od 3 DC
Ahoj holky, minulý týden na dobré zprávy nic moc, co ten příští, bude lepší? Kdo se chystáte testovat? Držím všem palečky 🍀
Já testuji až 5.10. A pokud to nevyjde..ceka mě IVF.Jen jsem teď doma s krční pateri...v práci si myslí, že tím, že mě dokopali k neschopence..bylo mi fakt zle...ale jim vadilo í to jak odbiham k doktorovi...tak ze uz k doktorovi nepůjdu.. ..no nevim jak kecám vše kolem IVF.Kolik to je návštěv?
@cambra ahoj já jsem na tom stejně. V práci musím hrát divadlo aby to nikdo nepoznal. Už mě to nebaví, ale skoro celou dovolenou mám skoro vybranou. Je to hrozně. Chodím do práce ve stresu abych náhodou nemusela tahat něco těžkeho, jak se vymluvit atd. Až uslyším srdíčko tak na celou práci kašlu a řeknu to. Nestojí mi za to ten stress pro mimi. Ale do té doby než budu vědět že je vše ok, musím to tajit. Takže cca ještě 14 dni🙄
@marryline jo..je to sileny..hlavne psychiku...porad si mě berou nastavení a řeší co mi je co se mnou doktoři dělají a co bude dal.Vymlouvam se na ty svoje autoimunitni onemocnění.. ..ale i tak je to děs.. ..nejhorsi ze si teď myslí že se vrátím a k doktorovi už nepůjdu.. ..ups...ale mě právě možná bude čekat ivf...
@cambra jo já taky musela různé výmluvy vymyslet a po pravdě nerada lzu. Mám z toho žaludek na vodě. Nebaví mě to si pořád vymyslet, ale když jinak to zatim nejde :( navíc z centra do práce mi to trvá hodinu autem, takže když mi dr. Řekne ať dojdu na kontrolu např. V 10.hod.jako dnes je to na houby. V práci mám být po 8 takže nemá cenu tam ani ráno jet. Takže vymluva na půl dne :/
Čau holky, já jdu dnes pro výsledky z imunity a průchodnosti..večer písnu..
@cambra
@marryline holky, tohle vám nezávidím. Já mám v práci naopak podporu, jsme pět holek v týmu, vedení daleko v Německu, jak si to zařídíme, tak to máme. Děláme částečně z domova, vzájemně si vyhovíme, jsem za to šťastná. Akorát ty služebky jsou časově náročné, ale příští týden jedu naposledy a pak už musí holky beze mě.....
@misko5 Já holky celkem chápu - mám super pracovní kolektiv, jsme téměř jako rodinná firma (každý tam máme alespoň jednoho člena rodiny), ale i tak po zveřejnění mých plánů do budoucna (plánů s mimčem) už se se mnou nepočítá úplně jako dřív, kdy jsem bojovala za kariérní postupy a rodinu odkládala...
Holky, pamatujte..nikdo není nenahraditelný..a opakujte si..že VY jste na prvním místě..a pak až ti ostatní. Váš život, vaše rozhodnutí, vaše touha, vaše finance..Nikdo si nedovede představit to trápení, nikdo z nich to s vámi nevytrpí..tak proč nenazvat věci pravými jmény..?? Držím palce, ať máte sílu postavit se k těm lidem čelem a s hrdostí jim říct pravdu. A o tom ten život je :-* :-* A hlavně držím palce, aby se touhy naplnily..
Jinak já byla dnes pro výsledky..takže imunita v pořádku..Průchodnost -vejcovody neprůchodné ☹ . Takže můžem zkoušet horem dolem, ležet na tom , dělat IUI do nekonečna a stejně to bude k prdu...Kdybych to věděla, neztrácela bych čas a šla rovnou do IVF a stihla bych to do 39...Škoda, že standartní postup není vždy udělat nejdřív veškerá vyšetření a proto člověk hned neví, na čem je..Kdyby..no ..na to už je stejně pozdě...Šetřím nakonec oficiálně na minimálku..IVF cca prosinec..
@pajavaldol ahojky, co výsledky z krve??? Bylas??
@misko5 wow tak já byla taky hodně naštvaná, že mi doktor nechce udělat první veškeré testy a hned mě žene na IVF, ale vysvětloval mi to tím, že stejně ať výsledky skončí jakkoli (neprůchodnost, endometrioza, atd atd) tak stejně půjdeme do IVF... takže mám za sebou punkci s prodlouženou kultivací a další cyklus transfer - na punkci jsem byla s paní, co měla minimálku a říkala, že je to úplně v pohodě (vlastně punkci měla bez anestezie a dost se bála, ale nakonec prý úplná pohodička). Tak držím palce, ať to vyjde!!!
@misko5 krev mi nevzal,ale deloha je pry nepatrne zvetsena a sonu jeste nebylo nic videt mam dojit za dva tydny ,odhaduje to tak cca na druhy tyden,tak se nechame prekvapit co z toho bude
@pajavaldol jujky, budem držet palce...proč ti nevzal krev??? A existujou krevní těh.testy..nezkusíš???no??

@aptacek uvidim,jelikoz mi TT neukazal ani prvni tehotenstvi tak je pro me krev jistota