icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

aptacek
21. zář 2017

@pajavaldol já jsem předminulý cyklus měla zpoždění dokonce 10dni 😂 a proč? Asi jen tak 🙂

pajavaldol
21. zář 2017

@aptacek ja to chapu ale po utrogestanu se mi to jeste nestalo abych mela zpozdeni

beruda
21. zář 2017

@pajavaldol já to po utrogestanu nedostala nikdy, dokud jsem ho nevysadila. Je to progesteron, který upravuje délku cyklu a vlastně menzes odsunuje, aby mělo vajíčko větší šanci se uhnízdit. Na IUI jsem byla dvakrát a test jsem si měla dělat vždy v den, kdy mi měla dorazit MS. Nezadařilo se ani jednou a po vysazení jsem ms do 4 dní dostala.

pajavaldol
21. zář 2017

@beruda ja ho beru vzdy jen 10 dni abych to dostala a nejpozdeji do 5 dnu jsem vzdy dostala a ted uz je to 9 dni

marryline
22. zář 2017

Dobre ráno holky, dnes jsem 11 den po transferu tak posílám foto pro porovnání

fialka77
22. zář 2017

@marryline To vypadá moc dobře, jen tak dále 😉

aptacek
22. zář 2017

@marryline krása 🙂 moc gratuluju ❤

mkplusmk
22. zář 2017

@marryline super. Mam radost 😍

marryline
22. zář 2017

@mkplusmk dekujiii😘❤

marryline
22. zář 2017

@aptacek moc díky 😘

misko5
22. zář 2017

@pajavaldol ahojky, taj jaký postup jsi zvolila?
nepůjdeš na krev do CAR?

juliia
22. zář 2017

Holky nechci vam sem vnaset spatnou naladu, ale jen aby jste vedely, že nam to PGD embryi bohužel nevyslo dobře a tak zadny transfer nebude. 😢Bylo mi ted 39, takze ted uz vsechno jedine jako samoplatce.
Vim to od stredy, ale musela jsem to nejprve nejak vstrebat a rozdychat....
Ted jeste nevime co dál...asi změníme CAR abychom si vyslechli i jiny nazor a navrh....
Vsechny se tu držte a bojujte!!!🍀...porad doufam, že se taky k miminku dobojuji.🙏

pajavaldol
22. zář 2017

@misko5 v pondeli jdu ke svemu gynekologovi na krev chtela jsem dnes ale ma dovcu

pajavaldol
22. zář 2017

@marryline mooooc gratuluji hlavne at je vse v poraku🍀

fialka77
22. zář 2017

@juliia To mě moc mrzí ☹ Přála jsem ti, aby to dopadlo dobře. Přeji, aby se v budoucnu zadařilo a dočkala jsi se 😉

marryline
22. zář 2017

@pajavaldol děkuji 😘

volfici
22. zář 2017

@marryline paráda! Krásně ti sílí, krev bude jen formalitka 😘😉🍀

volfici
22. zář 2017

@juliia dobojuješ, dočkáš se 🙏🍀 Já na výsledky genetiky zbývajících embryí pořád čekám, v pondělí jdu na ultrazvuk v 8tt, tak snad už tam výsledky budou. Musím říct, že jsem si vůbec nepřipouštěla, že by byly špatné a tvoje zpráva mě nepříjemně překvapila a modlím se, aby ty naše zbývající byly v pořádku.

aptacek
22. zář 2017

@juliia ale ne, to mě moc mrzí ☹ a já ti psala SZ, moc se omlouvám 😔 zkuste změnit! Třeba se to rozhoupe jiným směrem. Držím palce 🙏🍀

janca84
22. zář 2017

@juliia to je mi moc lito, ale verim ze nakonec to dobre dopadne.

hanimili
22. zář 2017

Ahojky dnes 4IUI a poslední pak už IVF tak uvidíme😉

volfici
22. zář 2017

@hanimili držím palce 🍀

juliia
22. zář 2017

@aptacek
Moc diky. Cekala jsem na vysledek 5 týdnů...dlouhá doba

Vsem moc diky, pomaha to!😘

@hanimili
Tak at to 4.vyjde!:four_leaf_clover:

janca84
22. zář 2017

Ja jsem se rozhodla ze na dalsi iui uz nepujdu a dala jsem si ke schvaleni ivf. To bude trvat tak tri tydny. Ted teda cekam kdy dostanu ms, 33 dc a nic.

juliia
22. zář 2017

@volfici
To jsem nechtela te vylekat. Neboj, určitě se to u tebe povede! MUSÍ!😘
Mne říkala doktorka, že škoda, že embryi nebylo vice, že pak by se tam alespon jedno v pořádku urcite naslo.
Tak nevim...

juliia
22. zář 2017

@janca84
A co zkusit test?

pajavaldol
22. zář 2017

@janca84 ja dnes 36 DC a stale nic,v pondeli se chystam na krev

janca84
22. zář 2017

@juliia
@pajavaldol test jsem si delala a je negativni, takze cekam kdy to dostanu, cykly mam spis kratke, tak by test uz byl pozitivni. Ted fakt nevim kde se louda. A tento cyklus jsem nebyla na iui, jen na pruchodnost hycosy. Pristi tyden jsem mimo, takze k doktorce zatim nejdu.

juliia
22. zář 2017

@janca84
Mohla se ti tim vysetrenim oddalit ovulace, proto ted delsi cyklus.

aptacek
22. zář 2017

@pajavaldol Pájí nemyslím to ve zlým, ale jestli je TT negativní, má cenu krev? Třeba se mýlím, prala bych ti to 🙂 ale jak jsem psala, předminulý cyklus 10dni zpoždění a nic... 😒

Strana