Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@kachiiina gratulace kr krásnému úspěchu v podobě // můžu se jen zeptat z jakého důvodu jste iui podstoupili? Nějaké zdravotní problémy nebo to "jen" nešlo? Jsem před prvním iui a jsem z toho malinko nervózní, pozitivní těhu testy mi vždy nalijí optimismus do žil a za to děkuji 😘
@nadrinka Děkujemeee 😍 Žádný zdravotní problém nám zjištěn nebyl... Ale po takřka dvou letech snažení jsme si řekli, že bude potřeba tónů asi pomoci 😀 Jediné co mi tedy zjistili je jeden neprůchozí vejcovod,který mi tedy hned odebrali... Pak jsme šli hned na kliniku 🙂 Celkově se snažíme dva a půl roku no...a až teď to vyšlo 😍 Doufám že bude vše v pořádku ❤ Taky mě zde vždy nabudili pozitivní zprávy a pozitivní testy 😉 Není se čeho bát 😉 Přeji hodně štěstí 🍀
@kachiiina a to bylo prvni iui?
@martulaz78 druhé 😉
@kachiiina a muzu se te zeptat jak ti bylo par dni po iui a pak dal?ja uz jsem tyden od ovitrelle.z tela uz je fuc podle testu,tak jsem si rikala bude me trochu lip a prd.navaly horka a zimnice.prsa porad boli a nalita a jsem proste hotova.bezna cinost me dela slabo az ze me lije.tak si rikam dozvuky jeste a nebo ze by?diky
Tak mám holky po iui,to čekání na sperma bylo asi nejhorší.
Chvílu mě hledal dělohu 🙂 prý když je močak plný,tak se ráda schová,ale jinak jen štípnutí a tlak jak při ms.
Jen mě překvapilo,že jsem nedostala ani Utrogestan nebo něco na podporu ☹ prý u mě není dle testů potřeba doplňovat hormon.
@tammm tak drzim palecky...ja utros mam.dnes jsem 5den po iui no lip me neni...😒
@martulaz78 a bolelo tě břicho po nebo jak ti teď je?
Já utroš doma mám 🙂 mám ho užívat ?
@tammm utrosem nic nepokazis mozna prospejes...jj bolelo.od iui az do pondeli.mela jsem z ovitrelle typicky tehu priznaky.vcera tt test uz negativni,takze 6den ze me vyprchal jenze me lip neni.prsa porad boli a nalita.navaly horka pak zimnice.z bezne cinnosti je me slabo az ze me lije.jen lezim,spim.podbrisek zaboli obcas...cekala jsem ze me bude lip...
@hanimili tak aspoň někdo 🙂 ano sliznice je v papírech napsaná Ok 😉
@martulaz78 hmmm,u mě nic...jen se mě chce hrozně prdět a buble mě ve střevech 😂
@tammm jooo na to jsem zapomela taky jsem prdela jak dabel 😂 chlap na me koukal....
@hanimili kolik jsi mela zliznici?ja mam nizkou diky glostiku,takze utros musim
@martulaz78
Kolem 6-9mm.To po clostyku bývá že je nízká,taky jsem tenkrát měla utrogestan.Clostylbegyt je dobrej jeden měsíc jsem měla i 4 vajíčka ale bohužel to neklaplo tak teď už řešíme IVF.Během příštího týdne odebrání vajíček a o víkendu transfer 😉
@hanimili ja prave mela 5,5mm.uz mam glostik zakazany.predtim byla sliznice ok.no pokud se zadari,tak snad se ma kde zavrtat....tak to klapne ivf...drzim palecky
@martulaz78 To co popisujes je pri uzivani utrose bezne :/ takze spis ver, ze se to premeni v priznaky tehu ;)
@martulaz78 no víš ono to těžko říct...je to individuální, každá reagujeme jinak... A já první IUI po ovitrelle brala ještě 14 dní utrogestan, který byl teda peklo... Nafukle břicho, hrozně mě bolely prsa, furt sem jen žrala a spala 😂 To druhé iui jsem už měla jen injekci ovitrelle a jinak nic... A můžu říct, že jsem si teda byla stopro jistá, že to zas nevyšlo, bo mě bolelo břicho úplně stejně jak před MS... Která díky bohu stále nedorazila a snad už mrcha nedorazí 😂
Můžu si dát 2 dcl červeného vínka ? 🙂
@jezz1e njn utros nemam s nim zkusenost.zavadim poprve....diky...ted jen cekat no
@kachiiina presne jak.pises ty.takze to mam z utrose...zavadim poprve.no jsem zvedava
@martulaz78 Já ho teda polikala, zavádět sem ho nechtěla...Fujky 😂 držím palce ať to vyjde 🍀 já mám 23.11. první ultrazvuk, tak se jen modlím ať je prďola tam, kde má být 🙏
@kachiiina ja to stridam...vic ale zavadim je to pry ucinejsi rekli...no bude prdolka kde ma byt to je jasnacka.....❤
@martulaz78 mě řekli že to je jedno a na netu jsem četla zase zavádět je lepší...😀 ono to je ve finále jedno... Důležité jsou ty správné kvalitní vajíčka a kvalitní mužský materiál :D Já měla prvně takový standart, manžel ukázkový spermio... Teď sem měla na podruhé hafec vajíček, doktor nechápal myslel si že něco beru 😂 a manžel spermio nic moc... Je to asi fakt hodně o načasování... A kdy máš testit? 😍
@kachiiina no mam jit 20.11.na krev do caru.ms mam mit 18.11.ale testut budu driv.nevydrzim to
@kachiiina vycetla jsem,ze zavadenim utrose nejsou vedlejsi ucinky...no uvidime jak dopadnem
@misko5 No mě doktor řekl že mám moc vajíček... Sama sem nechápala... Bo jsem ovulku měla tři měsíce na tom jednom funkčním vaječníku, takže když sem šla na ultrazvuk, nedávala jsem tomu vůbec šanci a doktora to strašně překvapilo taky... Že tři měsíce po sobě, bez stimulace a tohle 😂 No udělaly mi ho no... Kolik jich je oplodněno nevím... Snad jedno 😂
@martulaz78 jj to jsem se taky dočetla... Nicméně jsem to ryskla 😂 Tak držím palce, ať to vyjde 👍 🍀

ahojky holky, děkuji :-* za podporu. Tak hezky se ti drobečci dělej v tý laborce 🙂. Stále máme tři 😉 .. 8, 7, 5, buněčné embryjka. V pátek dopolko teda jdu, zavedem jednoho největšího bojovníka..zbylé zamrazíme..
I vy se držte a opatrujte se :-* páá