Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ja mam taky Maxe a jeden mamatest....tak to zitra prubnu...No je super, ze se Ti objevuje carecka 👍😄
Tak ja po 12 dnech po IuI mam bílo ☹, tak to uz je asi spatne co holky?😢
No ja jsem z toho nejak smutná , ze ani trosku mi neprosvitsla druha čárka 😞
@hadach přiznám se, že tt jsem dnes nezkoušela, jelikož ho ani nemám a záměrně jsem si ho ještě nekoupila aby mě to nelákalo... mnoo 😁 ale věděla jsem, že mám doma jeden poslední ovu test tak jsem ho prubla, normálně by mě ani nenapadlo ho použít, ale už jsem tady někde četla, že i ovu test nekomunikuje ukázal pozitivní zprávu 😉 ale já prdlajs... byl bílý jak papír 😉 ani ducháček, ale nijak vazně to neberu.. v pátek si koupím tt test 😊
Pardon.. Oprava nee nekomunikuje, ale mělo tam být někomu 😁
Věříš že já taky nee? 😂 Jsem se to dočetla až tady na MK že to některým snažilkám ukázalo // jsem byla v šoku, tak jsem to dnes taky musela vyzkoušet 😂
No tak to jsem se tady jeste nedocetla 🙂 no vtipny to je ovu testy misto tehotenskych 🙂

Ja mam po IuI dvanáctý den, tak zitra budu testovat 🙂.No nekecej neco se rýsuje u tebe? No tak to je super 😍👍gratulace🌹Jakyma testama testujes? Termin Ms bych mela mit tak v nedeli, ale ja Ms mam řízenou hormony, mam ji jinak nepravidelně ...