icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

hadach
25. říj 2016

Ja mam po IuI dvanáctý den, tak zitra budu testovat 🙂.No nekecej neco se rýsuje u tebe? No tak to je super 😍👍gratulace🌹Jakyma testama testujes? Termin Ms bych mela mit tak v nedeli, ale ja Ms mam řízenou hormony, mam ji jinak nepravidelně ...

katkavfr
25. říj 2016

@hadach já jsem taky dnes 12dpo a dpiui 😂 a ten termín MS mám ve čtvrtek. ... testy nám vězně od Maxe ale teď mam nějaký cemio gravitest 10 mám ještě dva.... pokud MS nedojde tak v sobotu si skočím pro Maxe 😇😂😂😂

hadach
25. říj 2016

Ja mam taky Maxe a jeden mamatest....tak to zitra prubnu...No je super, ze se Ti objevuje carecka 👍😄

ondego
25. říj 2016

@katkavfr že by? Tak to bych ti moooc přála, to by byly krásné vánoce 😊 já budu testit až v pátek 😉

ondego
25. říj 2016

@katkavfr ale začínám mít pocit, že z toho nic nebude, já nevím...

katkavfr
25. říj 2016

@hadach jako aby to nebyl falešná je fakt slabá.... slusim ji tady nahrát ale nejde mo moc vyfotit ale v reálu jde vidět lépe a proti světlu je nadhernaaa 😂😂😂

@ondego proč myslíš? :(

hadach
25. říj 2016

@katkavfr ja ji vidim krasne rýsuje se dobre 🙂 bezvadny, tak by mela jen sílit 👍😹

katkavfr
25. říj 2016

@hadach budeme doufat no... ještě mám 2 tyto testy tak udělám zítra a ve čtvrtek a pokud MS nedorazí tak v sobotu skočím pro maxe😇

ondego
25. říj 2016

@katkavfr já jí také vidím 😊👼 jeee to by bylo tak fajn, kdyby jsi to prolomila... 😂😂

ondego
25. říj 2016

@katkavfr já ti nevím, mám takový pocit, že ms mrcha přijde... Pořád si říkám, že snad není ani možné, aby jsem já měla to štěstí a koukly na mě //

katkavfr
25. říj 2016

@ondego i zázraky se dějí tak doufejme 😍

simciq
25. říj 2016

@katkavfr je tam, tak hlavně nešil a netestuj každý den 🙂 testuj nejdřív třeba za tři dny. Ať vidíš, jak ti krásně bude sílit. Já z toho měla neskutečnou radost, jak to bylo vidět, že to sílilo 🙂

katkavfr
25. říj 2016
katkavfr
25. říj 2016

@simciq to se to lehce řekne 😂😂😂

simciq
25. říj 2016

@katkavfr já vím, tak aspon jeden den zkus vydržet, aby tam byl skutečně rozdíl..

katkavfr
25. říj 2016

@simciq mnoooo se priznám ze to asi nevydržím.... mě bude stačit když tam zas bude 😂😂😂😂 ale Joo dobře vydržím a udělám až ve ctvrtek😂

babeta1
25. říj 2016

@katkavfr paráda, je to tam🙂 testuj hlavně ráno z první moči a uvidíš jak to pojede🙂

hadach
26. říj 2016

Tak ja po 12 dnech po IuI mam bílo ☹, tak to uz je asi spatne co holky?😢

ondego
26. říj 2016

@hadach zkus za 2 dny jako já 😊 jsem dnes taky 12. den od IUI 😉

hadach
26. říj 2016

@ondego ahoj a jak Ti dopadl test ?uz jsi ho zkoušela ....☺️

hadach
26. říj 2016

No ja jsem z toho nejak smutná , ze ani trosku mi neprosvitsla druha čárka 😞

ondego
26. říj 2016

@hadach přiznám se, že tt jsem dnes nezkoušela, jelikož ho ani nemám a záměrně jsem si ho ještě nekoupila aby mě to nelákalo... mnoo 😁 ale věděla jsem, že mám doma jeden poslední ovu test tak jsem ho prubla, normálně by mě ani nenapadlo ho použít, ale už jsem tady někde četla, že i ovu test nekomunikuje ukázal pozitivní zprávu 😉 ale já prdlajs... byl bílý jak papír 😉 ani ducháček, ale nijak vazně to neberu.. v pátek si koupím tt test 😊

ondego
26. říj 2016

Pardon.. Oprava nee nekomunikuje, ale mělo tam být někomu 😁

hadach
26. říj 2016

@ondego no jasne pochopila jsem ;) me mobil taky ocas přepisuje co chce nezbeda 🙈

ondego
26. říj 2016

@hadach asi mělo být občas, že joo? 😂

hadach
26. říj 2016

@ondego testovat ovu testem jsem jeste nikdy neslysela 😀

ondego
26. říj 2016

Věříš že já taky nee? 😂 Jsem se to dočetla až tady na MK že to některým snažilkám ukázalo // jsem byla v šoku, tak jsem to dnes taky musela vyzkoušet 😂

hadach
26. říj 2016

@ondego no jasny ;) hned důkaz prepisujuciho mobilu 😀 ocas a obcas dobry 😀

hadach
26. říj 2016

No tak to jsem se tady jeste nedocetla 🙂 no vtipny to je ovu testy misto tehotenskych 🙂

ondego
26. říj 2016

@hadach jj to je 😉 bylo to někde na jiné diskuzi.. Ale alespoň mě to ráno pobavilo, že do toho tak jdu 😀 v pátek už to bude bez humoru 😦

Strana