icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

pallina
16. lis 2016

@simciq A ja, at je vse jak ma 🙂

fandysek_1
16. lis 2016

@honey777z ahoj, také mě to druhého iui lehce bolelo, hlavně jak se dostávali přes cipek. Jinak ty hormony šílený. Je mi blbě, citlivá prsa a jsem těžce nevrla. Beru utrogestan. Držím ti palce, at to vyjde.

kettina
16. lis 2016

Ahojky, tak já byla včera na UZ, čekala jsem dnes druhý pokus, ale bohužel to ještě není k tomu, takže v pátek na kontrolu a třeba ještě ten den na to s katetrem vlítneme. Doufám, že už to vyjde, ty hormony jsou šílený - i když je pravda, že třeba v práci je mi všechno tak nějak jedno, připadám si jak ve snu 🙂
Tak držím všem pěstičky, ať se daří to zvládat a hlavně štěstí u testování!

fandysek_1
16. lis 2016

@kettina kolikátý si den cyklu a pak bude iui? Co bereš za hormony?

kettina
16. lis 2016

@fandysek_1 Včera jsem byla 10DC na UZ, ale 2 folíky ještě malé (no, spíš 1,5), takže půjdu na další UZ v pátek 13DC a když už to bude k tomu, tak prý ještě ten den IUI. První pokus jsem brala Clostíka, ale udělala se mi cysta prý "víc, než paní doktorka chtěla", takže teď jsem měla Tamoxifen..

fandysek_1
16. lis 2016

@kettina já měla jen jeden folikul 12 DC bez stimulace, pak jsem píchala jen pregnyl a teď beru utrogestan

10 DC je ještě brzy a ještě mají čas dorůst 🙂

pallina
16. lis 2016

Cely den me tlaci na leve strane.. Jako by mi tam neco vyrostlo a tlacilo, takze mam strach, ze diky lekum se mi myomy poblaznily nb mi tam vyrostlo neco jineho.. Ta hrozna predstavivost :( Taky beru Untrogestan, jeden vecer.. Myslite, ze to muze byt vedlejsi ucinek?

fandysek_1
16. lis 2016

@pallina je to hormon...člověk nikdy neví, ale snad to nebude mít takové vedlejší účinky

kettina
18. lis 2016

@fandysek_1 Ono je to takové nevyzpytatelné. Já měla ovulaci přirozenou a v pořádku, přesto jsem při prvním pokusu brala Clostíka, 10 DC kontrola a Pregnyl a 11. den už jsem šla na rande s katetrem, už to bylo k tomu. Teď je to jiné, ale kdo ví, třeba se to zrovna povede 🙂 Před polednem jdu na UZ a doufám, že to ještě dneska zkusíme. Další měsíc čekání by byl zase šílený.. A jak to vypadá u tebe? Já pořád doufám, že tady do Vánoc bude spoustu dobrých zpráv 😉

fandysek_1
19. lis 2016

@kettina U nás nejsou dobré zprávy...// se nekonají a jsem smutná. No, co se dá dělat. Jak dopadl UZ?

kettina
19. lis 2016

@fandysek_1 Achjo, to je mi moc lito!!! Pujdes hnf na dalsi pokus? Treba se zadari darecek pod stromecek - uvidis, ze to vyjde! Ted hlavne sebrat nervy, klid, dat si sklenicku vina a pak zase s nadeji do toho! 😉
Ja jdu v pondeli na 2.iui. No, zase jsem mela jinou doktorku, pry to jeste zkusime v pros.a pak ivf. Mam z toho pocit, ze si chteji jen povinne odbyt 3 pokusy.. Ale ja stejne verim, ze to vyjde 🙂

honey777z
20. lis 2016

Holky moc nam vsem drzim palce, bylo by skvele mit takove krasne vánoční dárečky 🙂 Taky verim, ze to vyjde a brzy. Jen pro nas proste jeste zatim nebyl ten spravny cas. Drzim pesti!

fandysek_1
20. lis 2016

@kettina už půjdeme na IVF, ale asi až v lednu. Máme jet v prosinci na dovolenou a asi si dáme pauzu od doktorů.

Tak to budu držet palce 🙂, ať si nadělíte dáreček pod stromeček 🙂.

radunka87k
20. lis 2016

Ahoj holky, přidám se do diskuze, mám za sebou dvě nezdařené iui..nechodí tu některá do fertimed? povedlo se vám otěhotnět některé při 3 iui?

kettina
21. lis 2016

Tak a je to, druhá IUI za mnou. Tentokrát to šlo ještě rychleji a už jsem v práci. Tak, a teď budeme čekat, jestli bude Mikuláš nebo půjdeme na poslední, třetí pokus..

fandysek_1
21. lis 2016

@kettina držím palce, u nás druhé nevyšlo a už chci IVF
@radunka87k mám za sebou pouze 2 IUI, takže ti moc neporadim

enneh
21. lis 2016

Ahojky holky, po dlouhe diskuzi padlo rozhodnuti. V prosinci IVF. Uz nezvladnu dalsi IUI 😥

fandysek_1
21. lis 2016

@enneh A přišla úleva? Mě to pomohlo, když jsme se rozhodli. Dáme to sice, až v lednu, ale je mi o něco lépe.

enneh
21. lis 2016

@fandysek_1 prisla, velka uleva! Jsem hrozne pozitivni a strasne moc v to doufam!

linusha
21. lis 2016

@fandysek_1 @enneh holky tak to jsme na tom stejně taky jsme se rozhodli pro IVF a přesně jak píšete je to veliká pohoda a úleva. Taky stihneme IVF ještě letos, už dokonce stimuluji 🙂

enneh
21. lis 2016

@linusha jej tak to drzim palce at je co nejvic folikulu! Mas kratky nebo dlouhy protokol?

linusha
21. lis 2016

@enneh Děkuji mám dlouhý protokol 🙂

enneh
21. lis 2016

@linusha muzu se na ten dlouhy zeptat? Od kdy jsi zacala stimulovat? A proc jste vybrali dlouhy?

linusha
21. lis 2016

@enneh určitě napíši sz 🙂

fandysek_1
21. lis 2016

@linusha ty jo super, držím palce, napiš mi také prosím nějaké info do zpráv, ať vím jak to chodí, moc děkuji
@enneh taky v to hodně doufám, ale zároveň se hrozně bojím

kettina
22. lis 2016

@fandysek_1 @linusha @enneh -
Jé, tak Vám držím pěsti, ať to vyjde!!!! A já pak budu chytřejší, až půjdu v lednu taky.. 🙂 Já bych šla na ivf taky až v lednu, prosinec mi to práce nedovolí, tak to případně ještě jednou riskneme, není co ztratit..

katkavfr
22. lis 2016

Tak minuly měsíc me první iui samo ze bez úspěchu... Tento mesic přirozene a zacinam lehce spinit takze zas nic no Čemu se divím po 6.5 letech😂😂😂😂 a v prosinci další kolo iui ;)

fandysek_1
23. lis 2016

@katkavfr 6,5 roku je dlouhá doba, ale věřím, že to vyjde

Já čekala na MS jako na smilovani, ať se můžeme posunout dál. Takže dnes 2DC.

enneh
23. lis 2016

@fandysek_1 Taky čekám na MS jako na smilování. Jsem 20DC, ale dnes jsem začala cítit prsa, takže počítám, že max 5 dnů a je to tu 😀 minule, když jsem brala Clostil taky se mi MS posunula o 3 dny dříve...tak uvidíme 😉

fandysek_1
23. lis 2016

@enneh to je hrozný co, někdy si MS člověk nepřeje a někdy se na ní těší...no ženský 😀
Jsem si řekla, že když nevyšlo IUI dám do Vánoc 5kg. A koupím se něco hodně hezkého na sebe. Alespoň nějaká motivace

Strana