Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@honey777z ahoj, také mě to druhého iui lehce bolelo, hlavně jak se dostávali přes cipek. Jinak ty hormony šílený. Je mi blbě, citlivá prsa a jsem těžce nevrla. Beru utrogestan. Držím ti palce, at to vyjde.
Ahojky, tak já byla včera na UZ, čekala jsem dnes druhý pokus, ale bohužel to ještě není k tomu, takže v pátek na kontrolu a třeba ještě ten den na to s katetrem vlítneme. Doufám, že už to vyjde, ty hormony jsou šílený - i když je pravda, že třeba v práci je mi všechno tak nějak jedno, připadám si jak ve snu 🙂
Tak držím všem pěstičky, ať se daří to zvládat a hlavně štěstí u testování!
@kettina kolikátý si den cyklu a pak bude iui? Co bereš za hormony?
@fandysek_1 Včera jsem byla 10DC na UZ, ale 2 folíky ještě malé (no, spíš 1,5), takže půjdu na další UZ v pátek 13DC a když už to bude k tomu, tak prý ještě ten den IUI. První pokus jsem brala Clostíka, ale udělala se mi cysta prý "víc, než paní doktorka chtěla", takže teď jsem měla Tamoxifen..
@kettina já měla jen jeden folikul 12 DC bez stimulace, pak jsem píchala jen pregnyl a teď beru utrogestan
10 DC je ještě brzy a ještě mají čas dorůst 🙂
Cely den me tlaci na leve strane.. Jako by mi tam neco vyrostlo a tlacilo, takze mam strach, ze diky lekum se mi myomy poblaznily nb mi tam vyrostlo neco jineho.. Ta hrozna predstavivost :( Taky beru Untrogestan, jeden vecer.. Myslite, ze to muze byt vedlejsi ucinek?
@pallina je to hormon...člověk nikdy neví, ale snad to nebude mít takové vedlejší účinky
@fandysek_1 Ono je to takové nevyzpytatelné. Já měla ovulaci přirozenou a v pořádku, přesto jsem při prvním pokusu brala Clostíka, 10 DC kontrola a Pregnyl a 11. den už jsem šla na rande s katetrem, už to bylo k tomu. Teď je to jiné, ale kdo ví, třeba se to zrovna povede 🙂 Před polednem jdu na UZ a doufám, že to ještě dneska zkusíme. Další měsíc čekání by byl zase šílený.. A jak to vypadá u tebe? Já pořád doufám, že tady do Vánoc bude spoustu dobrých zpráv 😉
@kettina U nás nejsou dobré zprávy...// se nekonají a jsem smutná. No, co se dá dělat. Jak dopadl UZ?
@fandysek_1 Achjo, to je mi moc lito!!! Pujdes hnf na dalsi pokus? Treba se zadari darecek pod stromecek - uvidis, ze to vyjde! Ted hlavne sebrat nervy, klid, dat si sklenicku vina a pak zase s nadeji do toho! 😉
Ja jdu v pondeli na 2.iui. No, zase jsem mela jinou doktorku, pry to jeste zkusime v pros.a pak ivf. Mam z toho pocit, ze si chteji jen povinne odbyt 3 pokusy.. Ale ja stejne verim, ze to vyjde 🙂
Holky moc nam vsem drzim palce, bylo by skvele mit takove krasne vánoční dárečky 🙂 Taky verim, ze to vyjde a brzy. Jen pro nas proste jeste zatim nebyl ten spravny cas. Drzim pesti!
@kettina už půjdeme na IVF, ale asi až v lednu. Máme jet v prosinci na dovolenou a asi si dáme pauzu od doktorů.
Tak to budu držet palce 🙂, ať si nadělíte dáreček pod stromeček 🙂.
Ahoj holky, přidám se do diskuze, mám za sebou dvě nezdařené iui..nechodí tu některá do fertimed? povedlo se vám otěhotnět některé při 3 iui?
Tak a je to, druhá IUI za mnou. Tentokrát to šlo ještě rychleji a už jsem v práci. Tak, a teď budeme čekat, jestli bude Mikuláš nebo půjdeme na poslední, třetí pokus..
@kettina držím palce, u nás druhé nevyšlo a už chci IVF
@radunka87k mám za sebou pouze 2 IUI, takže ti moc neporadim
Ahojky holky, po dlouhe diskuzi padlo rozhodnuti. V prosinci IVF. Uz nezvladnu dalsi IUI 😥
@enneh A přišla úleva? Mě to pomohlo, když jsme se rozhodli. Dáme to sice, až v lednu, ale je mi o něco lépe.
@fandysek_1 prisla, velka uleva! Jsem hrozne pozitivni a strasne moc v to doufam!
@fandysek_1 @enneh holky tak to jsme na tom stejně taky jsme se rozhodli pro IVF a přesně jak píšete je to veliká pohoda a úleva. Taky stihneme IVF ještě letos, už dokonce stimuluji 🙂
@fandysek_1 @linusha @enneh -
Jé, tak Vám držím pěsti, ať to vyjde!!!! A já pak budu chytřejší, až půjdu v lednu taky.. 🙂 Já bych šla na ivf taky až v lednu, prosinec mi to práce nedovolí, tak to případně ještě jednou riskneme, není co ztratit..
Tak minuly měsíc me první iui samo ze bez úspěchu... Tento mesic přirozene a zacinam lehce spinit takze zas nic no Čemu se divím po 6.5 letech😂😂😂😂 a v prosinci další kolo iui ;)
@katkavfr 6,5 roku je dlouhá doba, ale věřím, že to vyjde
Já čekala na MS jako na smilovani, ať se můžeme posunout dál. Takže dnes 2DC.
@fandysek_1 Taky čekám na MS jako na smilování. Jsem 20DC, ale dnes jsem začala cítit prsa, takže počítám, že max 5 dnů a je to tu 😀 minule, když jsem brala Clostil taky se mi MS posunula o 3 dny dříve...tak uvidíme 😉
@enneh to je hrozný co, někdy si MS člověk nepřeje a někdy se na ní těší...no ženský 😀
Jsem si řekla, že když nevyšlo IUI dám do Vánoc 5kg. A koupím se něco hodně hezkého na sebe. Alespoň nějaká motivace

@simciq A ja, at je vse jak ma 🙂