icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

8karolina4
21. dub 2017

@lory303 me pred iui sledovala, tak 2-3x utz a pak ovitralle. at to vyjde 🙂

gabra29
21. dub 2017

@lory303 taky se mi stalo něco podobného. Trvalo mi to skoro týden, vždy ráno trochu špinění, přes den nic a třeba zase trochu večer. Po týdnu jsem to normálně dostala. Prostě se stane, že hormony zblbnou a je to.

gabra29
21. dub 2017

@katkavfr mrcha jedna červená ☹ určitě to vyjde příště. Musí 🙂

horvi02
21. dub 2017

Dobré ráno, mohla bych se prosím zeptat vás zkušenějších, které to již máte za sebou - vás u iui neuspávali? Mi doktor řekl, že mne u tohoto zákroku "trochu přispí" a já bych se tomu přispání celkem ráda vyhla. Nebo případně není tady některá z Vás, která podstoupila IUI v Eurofertilu v Ostravě? Jsem z toho trošku vyjukaná, tak bych byla moc vděčná za jakékoliv informace. Předem děkuji a přeji krásný den ;)

katkavfr
21. dub 2017

@gabra29 kéž by ale už mě to přestává bavit a do toho ivf nějak nechci tak asi proste dam pauzu do podzimu aspoň a zkusím vypnout 🙂

katkavfr
21. dub 2017

@horvi02 nechápu proč tě chtějí prispat já byla na iui 2x zeď v gyncentru a je to skoro jako prohlídka žádná bolest nic.... tak to odmitni

8karolina4
21. dub 2017

@horvi02 uspat? Co je to za bobost, vždyť je to zákrok na půl minuty 🙂

lory303
21. dub 2017

@horvi02 ahoj já se chystám na první iui cca za 14 dní a o uspání nebyla řeč, podle me je to blbost. Být tebou tak do centra ještě zavolám a poptám se. Kdy máš termin iui?

babeta1
21. dub 2017

@horvi02 Tak to jsi asi prvni komu to nabidli 😂 Slysim o tom prvne.. Je to stejne jako kdyz jdes na prevenci, trva to dve minuty. Opravdu jde o iui?

8karolina4
21. dub 2017

@lory303 fakt do tebe daji takovou jakoby strikacku - růžový roztok a soermijky a za minutu hotovo ... 🙂

horvi02
21. dub 2017

Všem moc díky za info - na IUI bych měla jít stejně jako lory303 za 14 dní a doktor právě říkal, že je to rychlý, ale nepříjemný zákrok a že tím eliminují nepříjemné pocity žen - že je to uspání na max 20 minut. Ale přiznám se vám, že v Eurofertilu jsme s manželem byli 13.1.2017 a pak jsme si dali pauzu, protože mě testovali na vysoký prolaktin a jelikož mám všechny testy zdárně za sebou, tak jsem volala do centra, že 2DC dorazíme s manželem (já na krev a manžel na spermiogram) a dostanu znovu recept na Clostilbegyt (který mám brát od 5DC) a Pregnyl, které mi od ledna propadly a půjdeme "na to" - z toho vyplývá, že jsem si to mohla pomotat s nějakým jiným zákrokem 😅 . Děkuji všem za info, pokud jsem se nespletla, tak to určo odmítnu ;)

8karolina4
21. dub 2017

@horvi02 vždyť iui není sní cítit. To musí byt doktor nemohli aby se ti dotkl děložního hrdla. Takže za me je to jen ze si lehnes a hned hotovo. Pak doma jeste potvrdite a bude.

lory303
21. dub 2017

@8karolina4 muzu se zeptat? po iui je mozne mit ten den jeste sex doma?

8karolina4
21. dub 2017

@lory303 spis sex musíš 🙂 at potvrdis 🙂 my meli sex 3 dny po 🙂)

lory303
21. dub 2017

@8karolina4 děkuji za info 🙂 vy mate spermijky v poradku, ze?

horvi02
21. dub 2017

@8karolina4 A chápu správně, že Vám IUI vyšlo? A je asi lepší mít sex až cca ty 3 dny po, ať se udělají silné spermijky, že?

lory303
21. dub 2017

@horvi02 já to pojistím na druhy den, aby nebylo za ty 3 dny pozde 🙂

lory303
21. dub 2017

@horvi02 bojím se,aby mi ovulka nevychazela na vikend nebo svátek. Ted 1.5. a 8.5. je svatek, takze pochybuju ze na klinice budou :-/

antoaneta
21. dub 2017

@lory303 jojo, i ti to i doporučí, ať pojistíte i doma. Sice hrozí vícečetný těhotenství, ale to už i ze samotnýho IUI. My jsme to teda doma nepřeháněli, měla jsem po Ovitrellu bouřlivou ovulaci a břicho mě bolelo ještě tři dny po tom, takže nebylo ani pomyšlení. Ten den IUI nic, další den jsem zašpinila taky nic, a pak jo, takže jsem si počkali na další várku dozrálých spermijek, to nám i doporučili. Ale jestli to bylo k něčemu, nebo už dávno bylo po ovulaci, to nevím, ale láska je taky potřeba 😉 aspoň kdyby se zadařilo, tak by to nebylo tak divný, že by jsme počali, aniž bychom se milovali.

horvi02
21. dub 2017

@lory303 Já se s nimi právě chci v pondělí na testech domluvit, jestli to jde nějak předběžně spočítat, jelikož ještě ke všemu mezi svátky jedu na dva dny na prodloužený víkend do Itálie, tak bych to kdyžtak celé raději šoupla o měsíc, ať ničím "nemrháme"

gabra29
21. dub 2017

@horvi02 zase bys byla první, která by při oplodnění spala 🙂 zkušenost k nezaplacení 🙂
dělám si srandu, je to přesně tak jak holky píší, žádná uspávačka, 2 minutky a je hotovo. Nic dramatického.

lory303
21. dub 2017

@gabra29 jo však uvidim jak mi po IUI bude, kdyz budu špinit nebo něco, tak to taky pojistíme až za dva dny. Ty ted cekas zda se zadarilo nebo ne ze? 🙂 o vicečetném těhoteství jsem slyšela u Clostíku, ale u iui nee, takže fakt taky hrozí jo? 😀 driv jsem se toho bála, ale ted je mi to uplne jedno. Dvojčátka by mi nevadily 🙂 a podstoupila jsi iui s hormony nebo bez?

lory303
21. dub 2017

@horvi02 no právě. Já měla jít na iui už ted začátkem dubna, ale dr. to nejak nevychytala, tak cekam na ten kveten, který doufam, že uz vyjde!!! vy mate vysledky vsechny v poradku?

horvi02
21. dub 2017

@lory303 Výsledky? Nám žádné testy nedělali, jen jdeme 2-3DC na krev a manžel na spermiogram (na ten už ale kdysi byl a vše OK). Jinak já u svého doktora prošla odběrem krve, kde mi zjistili vysoký prolaktin - na ten mi dál testovali štítnou žlázu a CT hypofýzy, ale vše v pořádku, tak proto teď jdeme na IUI.

lory303
21. dub 2017

@horvi02 myslím spermiogram a krevní testy, zda splnujes normu s počtem vajíček.. z moji strany je asi vse ok, jeste teda jsem nebyla na pruchodnosti vejcovodu, ty jo? Ale pritel ma pomalejsi spermie.

horvi02
21. dub 2017

@lory303 Mě na průchodnost vejcovodů neposílají, protože jsem před dvěma lety otěhotněla (z toho usuzují, že je vše OK), ale bohužel to nedopadlo dobře a na dovolené jsme o prcky (trojčátka) přišli - od té doby ani ťuk, takže všichni doktoři se shodují, že za to může hlava, ale... co s tím, když uřezat si ji nemůžu, že? 😉

lory303
21. dub 2017

@horvi02 jejda, to me mrzi, ale aspon víš, že tehu muzes byt. Já zatím nikdy tehu nebyla... trojcátka jsi cekala po nejakych hormonech nebo to bylo uplne prirozene?

horvi02
21. dub 2017

@lory303 Úplně přirozeně, ani jsme to nějak neplánovali. Jen jsme si s manžou řekli, že už bychom chtěli prcka a věděli jsme, že to bude hned (nikdo v mém okolí nemá potíže s otěhotněním a nás ani ve snu nenapadlo, že my bychom měli mít nějaký problém) - a taky to hned bylo... a od té doby prdlačky.

horvi02
21. dub 2017

@lory303 věřím, že po IUI to půjde jak pomásle ;) Uvidíte, že to pomůže - a když ne IUI, tak IVF, když ne IVF tak něco jiného - nás doktor uklidnil s tím, že v dnešní době už téměř neexistuje "neoplodnitelný" člověk... že je ta technika teď tak daleko, že už to jde skoro vždy, jen to někdy déle trvá ;)

lory303
21. dub 2017

@horvi02 děkuji za povzbuzení :-* o IVF zatím nepremyslim a neumim si to pripustit, doufam, ze iui vyjde. A drzim i tobe palce :-*

Strana