icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
18. kvě 2017

@abbyalex
Kup si papírkovy test, tyhle s tim plexi jsou ta mě takové nečitelné a nejasne.
Nebo pak digitální, to je jistota.😉

abbyalex
18. kvě 2017

@lory303 @tcz holky, jste zlatíčka, děkuji za naději.. Ale je to spíš vadný test, čárka je bílá v jemné růžové barvě.. Zítra udělám jiný.. Ale nevidím to, jsem 15 den po IUI

tcz
18. kvě 2017

@lory303 taky ne. I bez priznaku. Doufam ze dorazi nejpozdeji zitra, aby mi ovulka nevysla na vikend. To by me nastvalo. Mesic v dupe 😀

lory303
18. kvě 2017

@tcz presne 😀 premyslime uplne stejne 😀 me by jeblo kdyby mi ovulka vysla na vikend 😀 kolikaty DC mas ovulku? ja vzdy mela az 15,16 ale poslední dva mesice mam ovulku uz tak 12,13DC... ted nevim, zda ji mi psala uz ze jsi byla nebo nebyla na pruchodnosti vejcovodu nebo se na to taky chystas?

lory303
18. kvě 2017

@tcz uz se mi to vsechno plete 😀

tcz
18. kvě 2017

@lory303 😀 mi to prave taky vychazi 12-13. No a vyjit to na vikend tak me trefi slak. A beztak jak na svinu to prijde pozdeji. Minule mi prisla mrcha 2 dny po vysazeni utrose. Jj, na pruchodnosti jsem byla po operaci endometriozy.

juliia
18. kvě 2017

@lory303
Proc nechcete ovulku na vikend? Oni u vas IUI o vikendu nedělaji? Nebo nebudete mit doma partnera?

Ja zase chci, aby to na vikend vyslo. M to složitější v praci s uvolňováním se. Na IUI pak travime pul den.

lory303
18. kvě 2017

@juliia na moji klinice o vikendu delaji jen vyjimecne a to jen soboty. V nedeli maji uplne zavreno :-/ jinak bych brala vikend, kdyby tam byli i v nedeli 🙂

tcz
18. kvě 2017

@juliia u nas treba po-pa. V praci si beru na to vzdy dovolenou. Protoze nechci nosit razitka, aby nesly reci. Mam 25 dni dovolene na rok a v tento cas mam vybranych uz 15. Tak doufam, ze ted to budou posledni 3 dny dovci co budu muset vybrat a ze to klapne 🙂 Pulden se mi neoplati, bo nez bych od doktora dorazila do roboty byl by fajront 😀

martulka09
18. kvě 2017

Ahoj holky, doposud jsem zde figurovala jako čtenář a hledala jsem informace o všem co by mohlo dopomoci které otěhotnění.
Po dvou letech snažení a vyzkoušení všech metod a o vyšetřeních ani nemluvím, jsem dneska konečně po prvním iui.
Náš pan doktor provádí hned dvě po sobě v průběhu 24 hodin, aby se zvýšila pravděpodobnost, tak jsem vlastně absolvovala hned dvě.
Momentálně nastává čas pro všechny zvědavky a ne trpělivce náročný a to je čekání.
Má smysl testovat dřív než za dva týdny, kdy jdu na krev??

tcz
18. kvě 2017

@martulka09 vitej 😉 ja chodim taky na 2 iui behem jednoho cyklu. Jsme tu asi jen my dve. Ostatni to maji po jednom. 2x uz mi to nedopadlo, behem ovu jdu na 3 a vlastne posledni pokus, bo uz bude vycerpano. To je prave na prd. Ze ostatni maji 6 mesicu a my jen 3 🙂 Urcite nema cenu testovat driv nez pujdes na krev.

8karolina4
18. kvě 2017

@tcz Ja to nechápu proč 2x v cyklu 🙂 vždyť ovu je den a doktor přeci co kdy nacasovat... 🙂

juliia
18. kvě 2017

@martulka09
Ahoj, vitam tě a preju brzké najiti // 🙂
Testovat po IUI driv moc cenu nemá. Ja mela treba pozitivni testy i 10 den po IUI diky pregnylu. Takze vydrzet tech 14 dni je jistější.
Mne to vzdycky ukazala nakonec BT, protože 14.den klesla.

juliia
18. kvě 2017

@tcz
No právě...nejdriv se clovek stresuje, aby se to dobře nacasovalo, pak aby mel volno v práci a pak leti do prace a stresuje se tam 😨
Nejraději bych si na to vzala 2 měsíce prazdnin jako deti ve skole. 😀

charlii
18. kvě 2017

@martulka09 vítej 😊 a jak Vám dopadly všechny testy?

sofinka84
18. kvě 2017

Ahoj holky, můžu se přidat? Včera jsem byla na své první IUI, tak jsem zvědavá...

juliia
18. kvě 2017

@sofinka84
Jasně, že jo. Alespoň se vzájmeně podpoříme.🙂
Jak dlouho se snažíte? A jaký máte problém?

lory303
18. kvě 2017

@sofinka84 vítej 🙂 já mam iui za sebou, ale neuspesne ☹ ted cekam na ms a pujdu do druheho iui 🙂 ... jaky je u vas problem? uz jste podstoupili nejake vysetreni? drzim palce 🙂

martulka09
18. kvě 2017

Jeee, děkuju všem za přivítání a reakce. Vyšetření jsme absolvovali snad všechny, které se před jakýmkoliv umělým oplodnění doporučují, od genetiky přes imunologii v Praze. Tady pan doktor bez všech dostupných informací nechce podnikat žádné unahlene kroky, aby právě předešel zbytečným pokusům, pokud je třeba něco přelecit.
Oba jsme jaks taks v normě, akorát mi na imunu vyšlo něco lehce positivne, tak beru 4 mg Medrol denně.
Partnerovi jsem během roku vytunila spermiogram, tak že včera bylo ready 2 mil. Spermií a dnes dokonce 3.
Tak doufám, že se tam teď perou a ta nejlepší vyhraje
😂
Příští pátek jdu na krev kvůli žlutému tělísku - nevíte někdo proč?
A ten další na hcg - pokusím se teda vydržet, ale jednoduché to nebude
😉

martulka09
18. kvě 2017

@tcz
A nechodíš do Frýdku? Že by to byla místní specialita? 😁

abbyalex
19. kvě 2017

@antoaneta @tcz @lory303 @juliia holčičky, moc vám děkuju za podporu, u mě je už konec marných nadějí 😢 Držím vám všem palečky!!!!

tcz
19. kvě 2017

@martulka09 jj 😀 oni jsou tim povestni ci co? 😀

tcz
19. kvě 2017

@martulka09 ty pockej, ty taky??? Konstantin? 😨

tcz
19. kvě 2017

@abbyalex Jezis to je mi hrozne moc lito. My se tu zenske vubec nezname, ale kazdy uspech ci neuspech bereme jako takovou srdcovku. Uprimna radost/uprimne zklamani...Co na to vic rict. Snad jen, neztracej nadeji a ver, ze prirodu lze obelstit a ze ona dokaze prekvapit. Pevne nervy 😘

lory303
19. kvě 2017

@martulka09 a na pruchodnosti vejcovodu jsi byla? 😊mymame horsi zase spermio.

lory303
19. kvě 2017

@abbyalex ach jooo :( ja tak verila, ze to vyjde :( fakt neztracej nadeji a nebo zkus s manzelem probrat i jine moznosti pokud si miminko moc prejete 😘 drzim palce 😘

juliia
19. kvě 2017

@abbyalex
😢....taky jsem věřila

Ale zůstáváme pozitivní, protože bez toho to nepůjde. To dáme holky. 😘

@martulka09

Tak at to vyjde 🙏
Manzel mel původně taky horsi spermiogram, pak zabraly vitamíny. Ted se uvidi po půl roce zda to bude vse ok.

Dnes me ceka ultrazvuk...folikulometrie, ale jsem teprve 8.DC, tak uvidím

lory303
19. kvě 2017

Ahoj holky, tak včera mi konečně dorazila MS, takze 26.5. jdu na folikulometrii a na IUI počítám, že asi 30.5. , tak uz aby to bylo 🙂 jak jste na tom vy? co noveho? 🙂

abbyalex
19. kvě 2017

@tcz moc děkuju ❤

babeta1
19. kvě 2017

@abbyalex Je mi to moc lito, ze vam to nevyslo:( Nevim kolik vam je, ale treba za nejaky rok se spermie jeste vytvori a povede se;) Nebo zkusit nejakeho lecitele atd?

Strana