Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ja mam po kontrole, spatne jsem se koukla, jsem teprve 7.DC, ale máme vpravo folikul 17mm a sliznice 7,5.
Takže v pondeli v poledne IUI.🙏
@tcz ano, přesně tak 😁 Kosta 😕
@lory303 ano byla. Je to už víc než rok. Prokazatelně pruchodny je levý vejcovod, ten pravý ani nevyloučil ani nepotvrdil, měla jsem na něm laparoskopicky odstraněnou cystu, tak kdo ví.
Proto jsme věděli, že iui proběhne pouze v případě ovulace na levém vaječníku, což se nečekaně ukázala po návratu z dovolené bez stimulace a hned druhý den jsem dostala Pregnyl a šlo se na to.
Teď čekáme...
@martulka09 ty brdo, to je pekne v dupe. Pokud to tak ordinuje vsem... Dal ti i utrogestan? Jako rika se o nem, ze oplodni i puvidne neoplodnitelnou, ale tohle, ty 2 pokusy v jednom cyklu to je na povazenou...
@tcz jj, Utrogestan zavadim ode dneška. Dík za připomenutí, budu si muset odskočit.
No nějak jsem se nad tím dvojitými iui nepřemýšlela, beru to tak, že po 20 letech praxe snad ví co dělá. Jinak bych k němu chodit nemohla
😂
@martulka09 a tak mou plnou duveru ma take. Spis jak me ted ceka posledni sance tak jsem z toho trosku nervozni. Jinak on je pan doktor. A ten jeho hlas a usmev, ty jsou odzbrojujici ..👍🙂
Tak jsem 14 den po IUI a udelala jsem si test. Doktor sice rikal, ze si ho mam udelat spis az tak za 3 tydny, ale kdyz jste vsichni testovaly 14 den, tak jsem to taky zkusila. A bohuzel take negativni. Ani naznak ducha. Takze se take nepovedlo. ☹
Za 3 tydny tam uz jiste dve carky uvidis. Tak to nevzdavej a hodne stesti 😉
Ahoj holky, tak abych vam vlila do zil trochu nadeje tak z dubnoveho IUI uz to mam cerne na bilem - ultrazvuk potvrdil pozitivni testy, jsem v 7tt a perlicka - budou to dvojcata 😂 Tak snad se nebude opakovat ZT a dotahneme to do finale. Moc vsem drzim palce❤
Holky, moc dekuji! Bylo to prvni IUI (od ZT na konci roku, to vyslo take na prvni pokus IUI). Mela jsem jen pul tablety Clostilu takze pani doktorka byla vcera hodne prekvapena, ze to jeste nevidela🙂
@juliia nee, pul denne - Clostil se bere vzdy pet dni po sobe. Ale vetsinou je minimum jeden denne, nekdo bere i tri.. Tak ja si rikala ze kdyz uz IUI tak minimalni stimulace neuskodi, zvlast jen tou pulkou, jinak jsem ovu mela i bez nej, mam spis problem s imunitou. Tak drzim palce! 🍀
@babeta1 Ja brala jeden clostik ráno po 3 dny a iui taky vyšlo 🙂 at se daří
@martulka09 držím moc palce 🙂
@8karolina4 dekuji, u vam 😉
@mkplusmk jeste nezoufej, treba je fakt jeste brzo a kdyby jsi nahodou nebyla tehu, tak pujdem do dalsiho kola spolecne... cim vic iui, tim vetsi sance.. ja si jeden den pobrecela a ted mam zase sílu do nového mesice, ale stejne verim, ze se dusik jeste ukaze... udelej si s pritelem / manzelem hezky vecer a vyzkousej se odreagovat 😘

@lory303 tyyy jo, ty se mas. Ja furt nic. Jestli mi ovu vyjde na vikend tak me jebne.