Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@juliia děkuji za podporu, no oni dali do toho katetru co se vlezlo a právě co zbylo dali to toho kalíšku a "zašpuntovali"😀
Ahojky holky, můžu se k vám přidat, myslím, že jsem na správném místě.. Začnu od začátku o mimčo se snažíme přes 2 roky myslím, že i víc už ani sama nevím, po roce a půl snažení překaženo mimoděložním- odebrán pravý vaječník, další rok a půl řešíme otěhotnění na clostilu.. Vyzkoušela sem vše od cvičení, přes bylinky až nevím kam.. Nyní mám za sebou všechny potřebné krevní testy, kde mi zjistily polycystické vaječníky. Noo a po pondělním zjištění průchodnosti levého vejcovodu mi bylo řečeno, že při natlakování jsou tam vidět dvě mašličky, že je jakoby hodně klikatý a neviděla až na konec.. Domluvila se semnou na IUI od dalšího měsíce.. Takže cca příští týden by měl příjd MS, já mám hned volat pro domluvení, kde dostanu injekce a pak se jde na to.. Zeptám se kočky co to máte už za sebou, mám se bát? Mám strach že to s IUI nepůjde.. Joo a jinak četla sem si ty vaše doplatky a zírám.. Tady jenom IUI výjde doplatek na 1500,- + léky.. :-/ a já si myslela, že by to mělo být všude stejně :-/
@juliia Děkuji Ti za přivítání. Nedivým se, že chceš zkusit IVF dokud to jde na pojišťovnu. Myslím, že bych do toho šla také. Leč mně už to uteklo...
Dnes mám 1. den po 3. IUI a cítím se úplně normálně.
@uzivatelkapetra Také jsem kalíšek neměla. My spíše bojujeme, aby vůbec měli co nabrat. Máme mizernou kvalitu. Teď to bylo lepší, tak kéž by to vyšlo...
@martinkamoj Vítám Tě a přeji brzký úspěch. Myslím si, že kdyby si Dr myslela, že to nemá smysl, tak by s Tebou do Toho nešla. Hlavu vzhůru a ať se daří...
@martinkamoj Ahojky, také jsem po mimoděložním ☹ budeš stimulovat na IUI injekcemi?
@lidaadil Děkuji moc, mnoo asi máš pravdu.. Děkuji za uklidňující slova 🙂
@shadow2016 ahojky, anoo jdeme do injekcí. Clostilbegyd jsem jedla už moc dlouho na to aby se šlo do něj znovu.. ☹
@martinkamoj injekce jsou lepší neboj, Neničí sliznici. Moc držím palce.
@lidaadil
A mas to v prirozenem cyklu mebo stimulovanem?
Ja loni mela dva cykly bez stimulace a pak jeden s clostikem, ale nepovedlo se...
Dalsi cyklus mel.byt zase s clostikem, ale nakonec z toho bylo.nativni IVF a tehotenstvi, ktere skoncilo v 8.tt ☹
Pak pul roku pauza...chtela jsem se dostat do formy, svatba a pred minuly cyklus laparoskopie s povzbuzujicim vysledky, vse uplne v poradku. Spermiogram mame nyni v normě, rak ted jen cekat ....
@martinkamoj
Vitam tě . Taky se snažíme uz 2 roky...clovek to pak nejak přestane počítat měsíc sem, měsíc tam....
Takze vyšetření neprokázalo průchozí vejcovod nebo ano, ale s obtizema?
Co budes pichat?
@lidaadil to můj je naštěstí zcela zdráv
Jinak co se týká poplatků, tak přidám svou dnešní zkušenost, platila jsem cca 550Kč, z toho 300 utz, které už mám na pojišťovně vyčerpané a neco taky stál ovitrelle.
Takže holky, dnes jsem neodolala a test si už udělala. A nic. Ani ťuk. I když jsem teprve 12 den po IUI, tak si myslím, že je vymalováno a výsledek druhého IUI je jasný. Opět mi není přáno. Nevím, jestli má cenu ještě zkoušet testovat i další dny, spíš jsem nahlodaná vysadit Utrogestan, ať si zbytečně neodsouvám i menses.....ach jo.
Vám přeji...být úspěšnější...
@juliia ahojky, vysetreni ukazalo toto.. Sem z toho trosku debilek, protoze na sale rikala,ze jsou tam dve klicky jako by dve maslicky..tak sem pocitala s nepruchodnosti ale ve zprave pak bylo neco jineho a zrovna prisla s IUI. Co budu pichat mi rikala ale ja to zapomnela 😀
@shadow2016 dekuji, ano to jo.. Akorat mam strach si ti sama pichat, rikaji,ze to nic neni do tukove rasy,ze se to naucim 😀
Teda holky, zrovna na mě padl trošku splin... A hlavně se bráním přesvědčeni, že se asi dřív zcvoknu než počnu.
Jsem týden po UIU, podbrisek poboliva, jako bych to měla každou chvíli dostat.
Nálada na bodu mrazu, což by taky odpovídalo klasickému rozpoložení v této části cyklu a naší věrné kamarádce PMS.
Můžete mi někdo teda poradit jak v klidu čekat? Samozřejmě jsem to nevydržela a udělala test. Zjistila jsem tak leda, že Pregnyl už mám z těla pryč.
Je to strašně vyčerpávající... Držme se
💕
@gabra29 tak první pokus je za náma a s těma dalsima už si musíme říkat,že děláme maximum co de a zbytek bude tak,jak to prostě má být...takže jak už tady někdo psal,zajdu si zabehat,pak na vino,dám si cigarko a dám se do pohody a ono se to podaří.....urco dřív než se ze mě stane alias 🙂 🙂 🙂
@martulka09
Tohle je vzdycky nejtezsi...pregnyl pryc, test bily a clovek doufa, že jen treba jen jeste na pozitivni test brzy. Zkusila bych treba za 2 dny. Jeste to neni ztraceno a bricho nemusi bolet jen k MS.😉
@martinkamoj
vlevo průchodnost...cerne na bilem 👍
@charlii ahojky, tak to jsme na tom velmi podobně. S námi si spermio taky hraje ruletu, jednou je to docela o.k., podruhé hrůza. Manžela cpu vším možným, bylinky, vitamíny, Wobenzym, prostě co jde. Už je z toho na nervy a urolog ho také nejspíš čeká. A pak jak na to nemyslet? každý měsíc v CARU na ultrazvuku, tak nějak nevím jak to zázračně udělat a vypustit. Ještě k tomu nejsme nejmladší, takže super. Ale pak si zase řeknu, že už to řeším dlouho a stejně nic, tak možná když to nechám být tak se něco zlepší nebo max. to bude stejné jako do teď. Držím ti moc palce, ať to 3. IUI je poslední. Já jdu příští týden na ultrazvuk, tak uvidíme co z toho bude. Mám jenom jeden vejcovod, takže šance ob měsíc.
@martinkamoj tak to máme podobné, taky jsem po mimoděložním, bohužel už je to 5 let a stále nic. Vyzkoušela jsem také všechno, bylinky, cvičení, akupunkturu, psychosomatiku, nic. Bohužel si myslím, že je to v hlavě. Když bylo mimoděložní, tak jsme nic neplánovali, jednou se to stalo omylem a byla jsem těhotná, teď už 5 let cíleně a nic, takže myslím, že problém je jasně v hlavě. Já bych tu průchodnost brala dobře, máš tam, že je to průchozí a to je důležité. Držím palce, ať to brzo přijde a ať je IUI úspěšné. Já taky stále věřím, že to přijde a nebude třeba IVF. I když nejsem vůbec nakloněná hormónům, tak se pomalu začínám smiřovat s tím, že asi budu do něčeho muset. Konzultovala jsem i nativní IVF, ale doktorka mi tvrdí, že to je za hodně peněz málo muziky, ale zase na druhou stranu je to šetrné. Uvidíme, mám ještě před sebou pár pokusů IUI, tak věřím, že to klapne. Držím ti moc palce.
@gabra29 člověk už opravdu neví co má dělat - myslet pozitivně, nebo se spíš připravit na nejhorší? já teda vím, že první IUI nám nevyšlo, myslela jsem teda, že to bude jednoduché a hned najedeme na druhé, ale???? žeprý vypršela žádost na pojišťovnu, kvůli schválení injekcí na vyvolání ovulace na příští měsíc a budeme měsíc počkat....no to se mi teda vůbec nelíbí. Zítra jedu na krev, tak by mě zajímalo, co doktor vymyslí, ale ztrácet čas se mi teda opravdu nechce...děs. Holky, moc všem držím palce, ať aspoň vám to klapne tak jak má!!!!!

@uzivatelkapetra
Nedostala 😀 Mne vstřícknou všechno dovnitř. 😉
Preju ti hodně štěstí 🍀