icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

martinkamoj
27. kvě 2017

@mkplusmk
Děkuju za radu, když nebudu vědět jak pichnout příjdu si pro radu, čeká mě to asi za týden.. nevím jak se to pichá clostil byl od 3 dne cyklu tak si myslím, že i toto tak nějak bude.. no co max bude tuková řasa modrá né tělové barvy 😀

lory303
28. kvě 2017

@lidaadil ahojky, ja jdu na druhe iui v utery.. cetla jsem, ze jsi nebyla taky jeste na pruchodnosti. Me ceka pruchodnost, pokud nevyjde ani druhe iui. Kolik iui uz jsi podstoupila?

mkplusmk
28. kvě 2017

@martinkamoj jasne rada poradim 😉. Ta modrina ani nebolela, takze opravdu slo jen o tu barvu. Ja zacinam pichat zitra tj. 3 den cyklu a 12 den se mam objednat na ultrazvuk, takze 7.6.

fialka77
28. kvě 2017

@juliia Utrogestan mám mit 14 dni, beru 1-0-1. Potom udělám test 15. den po iui, uvidim, jak to dopadne.

uzivatelkapetra
28. kvě 2017

@juliia sice to není pro mě, ale dostala jsem utroš na 10 dní 3x denně a když jsem se ptala jestli to na 10 dní není málo, řekli že ne, že buď pak dorazí nebo ne.
A ten první prášek byl docela maso, sic nepiju byla jsem jak ožralá😀

juliia
28. kvě 2017

@fialka77
Tak to máme úplně stejně 😉
@uzivatelkapetra
Beres 3 jo? No to bych asi prospala cely den. 😅 Takhle večer padám za vlast.

juliia
28. kvě 2017

@lory303
Kdy píchas pregnyl? Dnes vecer?

uzivatelkapetra
28. kvě 2017

@juliia no teď budu mít ranní tak jsem zvědavá jak se s tím poperu, ale jak říkám, nejhorší byl ten první, ty další a i dnešní ranní už jsem tak neprožívala

lidaadil
28. kvě 2017

@lory303 MUDr říkal, že mi udělá průchodnost po 2. nebo 3. nevydařeném pokusu. Po tom 2. jsme si dali 2 měsíce pauzu (v práci se jim nelíbí, že si beru 2x-3x během týdne volno). Takže mě to doběhlo teď, po 3. pokusu. Kéž by to nebylo potřeba... Ani u Tebe ani u mě...

@juliia @fialka77 AhoJ holky, jak se cítíte týden po IUI? U mě asi nic zvláštního. Pobolívají mě prsa, jsem unavenější, ale na tom není nic zvláštního...

gabra29
28. kvě 2017

@juliia to naprosto chápu a moc ti držím palce aby žádné schvalování nebylo potřeba. Aha, takže ti odběr vajíček na nativ dělali v narkóze? já právě myslela, že je nativ naprosto přirozený bez jakékoliv stimulace. Doktorka mi řekla, že se bere jenom jedno vajíčko max. 2 které uzrají v přirozeném cyklu, oplodní se a dá zpátky. Bohužel, prý šance nejsou moc velké. Uvidíme, teď chci jít ještě na IUI a pak přes léto to buď nechám být nebo půjdu do nativu a když nic, tak v září minimálku a tím to asi uzavřu. To čekání po IUI je šílené, vleče se to a člověk je nervní jako pes, ale musíš věřit, že to dobře dopadne.

fialka77
28. kvě 2017

@juliia Tak uvidíme na stejno 😉
@lidaadil Ahoj, cítím se normálně. Spíše si myslím, že je trochu únava po utrogestanu. Občas nějaké píchnutí v podbřišku, to může být čímkoliv způsobené 😉

juliia
28. kvě 2017

@lidaadil
Akorat vecerni unava a nadymam se jako balon. Prsa me vzdycky po ranu trochu pálí, ale pres den to rozchodim. Takze take nic výjimečného. Ale ono to prostě vyjde, budeme myslet pozitivně.🙏

juliia
28. kvě 2017

@uzivatelkapetra
Je pravda, že člověk si zvykne asi na všechno. Já večer nemůžu udržet otevřené oči.😅

juliia
28. kvě 2017

@gabra29
No jelikoz to melo byt původně stimulovane IUI, ale s 6 nalezenymi folikuly rozhodli o IVF, tak jsem mela odber v narkoze, ale zraly jeden oocyt, takze dal jeli jako nativ.

lory303
28. kvě 2017

@juliia picham si ho dnes ve 23:00. Delala jsem si dnes ovulacni test a poprve co ho mam pozitivni. Nevis po kolika hodinach od ovulacnoho pozitivni testu je ovulka? Doufam, ze v utery nebude uz pozde :(

juliia
28. kvě 2017

@lory303
Neboj nebude, mela jsem to stejně, pozitivni ovu test v den ovitrelle a ovulace prisla v den IUI rano, takrok byl ve 13, tak snad vajíčko vydrželo...melo by az 24 hodin
..

juliia
28. kvě 2017

@lory303
Jinak ovulka prijde do 48 hodin po pozitivnim ovu testu.

lory303
28. kvě 2017

@juliia dekuji 🙂 ty jsi sla pred iui jeste na utz? Ja ne, ja rovnou na sal

tcz
28. kvě 2017

@lory303
Neni to otazka na me, ale pred kazdym iui jsem byla na utz. Proto je uz taky musim doplacet 🙂

uzivatelkapetra
28. kvě 2017

@tcz taky tak

juliia
28. kvě 2017

@lory303
Ja pred IUI na ultrazvuk uz nesla. Mela jsem termin rovnou na zakrok cca 40 hodin po pichnuti ovitrelle.
Je to stejne jedno, kdyz ti udela UZ pred a zjisti, ze uz jsi po ovulaci, tak ti to tam stejne vstrikne, protože vajicko je ještě nějakou dobu schopno oplození a kdyz bude jeste folikul, tak taky, protože spermie vydrží i několik dni.😉

fialka77
29. kvě 2017

@martinkamoj Přeji, aby to čekání rychle uteklo 😉

martulka09
29. kvě 2017

Ahoj holky, tak já včera 11. den po IUI a test stále negativní 😔 Nechci šířit špatnou náladu, ale asi už naděje pomalu umírá... Ale aspoň už jsem více v klidu než bezprostředně po zákroku. Cítím se tak smirene. Ono nám toho stejně moc jiného nezbývá.

sofinka84
29. kvě 2017

@martulka09 Jeste vydrz, nic neni ztraceno. Ja jsem dnes 12 DPO a na testu odpoledne mikro duch (rano jsem to nestihla). Ale zacinam spinit,dnes termin MS,takze se mrcha rozjede ☹ ale musime doufat a verit,ze i na nas se to stesti usmeje 🙂

martulka09
29. kvě 2017

@sofinka84 Dobrá tedy, dodám odvahy a zítra testnu.
Já se zatím na MS necítím, ale to může být všechno ovlivněno těma dodavanyma hormonama.
A ty taky ještě nezoufej, víš že špinění může znamenat i něco úplně jiného než začátek MS.

tcz
30. kvě 2017

@lory303
Jdes dneska, co? Tak drzim palce 😉🙏

juliia
30. kvě 2017

@tcz
Myslim, že lory byla uz včera, ale mozna si spatne pamatuji 😉
Kdy jdes ty?

juliia
30. kvě 2017

@sofinka84
Každy duch i mikro je nadějný 🙂
Tak drzim palec, aby silil. Dnes rano jsi testla?

juliia
30. kvě 2017

@martulka09
Nesiris špatnou naladu, od toho jsme tady, abychom se mohly navzajem vypovidat a podpořit .
Dnes drzim palce na testováni.😘

juliia
30. kvě 2017

@tcz
Omlouvam se, jde dnes, ja uz mam středu...jsem nějaká posunuta.😀

Strana