Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@martinkamoj jasne rada poradim 😉. Ta modrina ani nebolela, takze opravdu slo jen o tu barvu. Ja zacinam pichat zitra tj. 3 den cyklu a 12 den se mam objednat na ultrazvuk, takze 7.6.
@juliia sice to není pro mě, ale dostala jsem utroš na 10 dní 3x denně a když jsem se ptala jestli to na 10 dní není málo, řekli že ne, že buď pak dorazí nebo ne.
A ten první prášek byl docela maso, sic nepiju byla jsem jak ožralá😀
@fialka77
Tak to máme úplně stejně 😉
@uzivatelkapetra
Beres 3 jo? No to bych asi prospala cely den. 😅 Takhle večer padám za vlast.
@juliia no teď budu mít ranní tak jsem zvědavá jak se s tím poperu, ale jak říkám, nejhorší byl ten první, ty další a i dnešní ranní už jsem tak neprožívala
@lory303 MUDr říkal, že mi udělá průchodnost po 2. nebo 3. nevydařeném pokusu. Po tom 2. jsme si dali 2 měsíce pauzu (v práci se jim nelíbí, že si beru 2x-3x během týdne volno). Takže mě to doběhlo teď, po 3. pokusu. Kéž by to nebylo potřeba... Ani u Tebe ani u mě...
@juliia @fialka77 AhoJ holky, jak se cítíte týden po IUI? U mě asi nic zvláštního. Pobolívají mě prsa, jsem unavenější, ale na tom není nic zvláštního...
@juliia to naprosto chápu a moc ti držím palce aby žádné schvalování nebylo potřeba. Aha, takže ti odběr vajíček na nativ dělali v narkóze? já právě myslela, že je nativ naprosto přirozený bez jakékoliv stimulace. Doktorka mi řekla, že se bere jenom jedno vajíčko max. 2 které uzrají v přirozeném cyklu, oplodní se a dá zpátky. Bohužel, prý šance nejsou moc velké. Uvidíme, teď chci jít ještě na IUI a pak přes léto to buď nechám být nebo půjdu do nativu a když nic, tak v září minimálku a tím to asi uzavřu. To čekání po IUI je šílené, vleče se to a člověk je nervní jako pes, ale musíš věřit, že to dobře dopadne.
@uzivatelkapetra
Je pravda, že člověk si zvykne asi na všechno. Já večer nemůžu udržet otevřené oči.😅
@tcz taky tak
@lory303
Ja pred IUI na ultrazvuk uz nesla. Mela jsem termin rovnou na zakrok cca 40 hodin po pichnuti ovitrelle.
Je to stejne jedno, kdyz ti udela UZ pred a zjisti, ze uz jsi po ovulaci, tak ti to tam stejne vstrikne, protože vajicko je ještě nějakou dobu schopno oplození a kdyz bude jeste folikul, tak taky, protože spermie vydrží i několik dni.😉
@martinkamoj Přeji, aby to čekání rychle uteklo 😉
Ahoj holky, tak já včera 11. den po IUI a test stále negativní 😔 Nechci šířit špatnou náladu, ale asi už naděje pomalu umírá... Ale aspoň už jsem více v klidu než bezprostředně po zákroku. Cítím se tak smirene. Ono nám toho stejně moc jiného nezbývá.
@martulka09 Jeste vydrz, nic neni ztraceno. Ja jsem dnes 12 DPO a na testu odpoledne mikro duch (rano jsem to nestihla). Ale zacinam spinit,dnes termin MS,takze se mrcha rozjede ☹ ale musime doufat a verit,ze i na nas se to stesti usmeje 🙂
@sofinka84 Dobrá tedy, dodám odvahy a zítra testnu.
Já se zatím na MS necítím, ale to může být všechno ovlivněno těma dodavanyma hormonama.
A ty taky ještě nezoufej, víš že špinění může znamenat i něco úplně jiného než začátek MS.
@martulka09
Nesiris špatnou naladu, od toho jsme tady, abychom se mohly navzajem vypovidat a podpořit .
Dnes drzim palce na testováni.😘

@mkplusmk
Děkuju za radu, když nebudu vědět jak pichnout příjdu si pro radu, čeká mě to asi za týden.. nevím jak se to pichá clostil byl od 3 dne cyklu tak si myslím, že i toto tak nějak bude.. no co max bude tuková řasa modrá né tělové barvy 😀