icon

Čerstvé těhulky po IVF, jste tu?

martinaanet
6. říj 2016

Ahojky holky.
Jste tu některá také čersvě po et nebo ket is dvojčátky?

Strana
z5
esiii
16. lis 2016

Hlavně zdravučké tam mělo být a že se to za chvilku dozvíš 😀 ten tablet asi vyhodim

martinaanet
autor
16. lis 2016

@esiii
Také jsem říkala,že něco koupím malým k Vánocům,tak mají bílá bodíčka se zvířátky.Dnes jsem byla také na ultrazvuku a prý bych se pohlaví mohla dovědět na další kontrole 14.12.Naši a nejbližší to už vědí,ale rodiče partnera se to doví také na Vánoce.Ty další Vánoce už budou ještě veselejší,to už budeme mít obě prcky u stromečku.-)

esiii
16. lis 2016

@martinaanet ja koukala jen v tescu. Nebylo mi nejlip a neměla jsem na to moc naladu. Byly tam hale bodicka s autkama, dinosaurama, a napisy byly buď modré nebo růžové. Hlavně jsem si to rozmyslela, protoze u toho, kdyz andilkovi koupime prvni věc at hračku nebo oblečeni, chci byt společně s přítelem. My jsme o par tydnu později než vy, takze předpokládám, že my se dozvíme jestli budem mít holčičku nebo chlapečka až po Vánocích. To je fuk. Hlavně at je vsechno v pořádku a náš andílek je zdravý a vaši taky :-*
My to řekli jen bráchovi a švagrové. At si o tom mám s kým promluvit. Brácha ma tri holky a švagrová je všechny porodila doma. 😀
tak to prožívá se mnou. Chce čtvrté 😀
Krásný večer 🙂

martinaanet
autor
19. lis 2016

@esiii
Doma bych se bála rodit,ale hlavně,že jsou děti v pořádku.3 HOLČINY,TO JE SUPER.-)
Já raději taky počkám,až se dozvíme pohlaví,možná se to dovím 8.12.,ale to je asi fakt brzy,ale spíš 16.12.u mé gyn.M§žu se zeptat,v jakém jste byli caru.Já v Pronatalu v Praze.
Mějte se hezky
Martina

esiii
20. lis 2016

Ahojky. Ona rodila v Anglii. Bydleli tam 10 let. Tam to maji podchycene docela dobre. Ale taky bych se bála. Prece jen je andílek po tech letech vymodleny.
My jezdili do IVF Zlín. Byli tam úžasní. Vubec se mi z tama nechtělo. Připadala klidná a v dobrych rukou, ze ví co dělají a že se andilkovi nemůže nic stát.
Ted v patek uz jsme byli poprve u mého doktora a nemám z něho dobrý pocit. No musim se naladit na jeho vlnu. 😀 snad to pomůže 😉
Pa a pěknou neděli

martinaanet
autor
21. lis 2016

@esiii
Já jsem zase neměla dobrý pocit s gyn.,který nám zařídil car.Byla jsem mu samozřejmě vděčná,ale tam jsem se nemohla na njc zeptat,tvářil se jako,že jsem úplně blbá,přišlomu vše směšné,takže jsem ho pak obešla a jezdili jsme již pouze do caru,ty cesty nám za to stály.Hlavně ten gyn.si bral za prohlídku před transferem 500 Kč a ještě jsem se vlastně nemohla na nic zeptat.Genetika,imuno mu přišlo zbyteěné.Jeho rada byla čekejte a čekejte.
V čem ti ten tvůj dr.nesedí?Já mám svou dr.suprovou,snad mi ale brzy neodejde do důchodu.
Dnes jedu do Prahy na krev,tak se mi klepou kolena,je blbí,že výsledky se dozvím až 8.12.na ultrazvuku.Snad to uteče.
Měj krásný den
Martina

esiii
21. lis 2016

Nevim jak to popsat. Oproti dokturkovi ve Zlíně má takové chladné jednání. Ani se na tebe nepodivá. Celou dobu co jsem seděla u neho v ordinaci se mi snažil vecpat dalsi prášky INOFOLIC COMBI. Že mám nadváhu, tak jako prevence cukrovky. A nemlel o nicem jinem. On to má nejlepší, nejlevnější atd. No jak rekl, ze na to mám velký předpoklad i kdyz v rodine cukrovku nikdo nemá, ze by to mohlo ohrozit mne a hlavne i andílka, tak jsem si to samosebou koupila. Diky němu si připadám jak mašina. O 1000kč chudší.
Nebyla sem nikdy chudá a po těch hormonech jsem pres deset kg přibrala. Jen je mi lito, ze nepoznám, že mi roste těhu bříško ☹ kvuli tomu memu původnímu ☹
No proste jak jsem psala dokturek ve Zlíně je anděl i sestry. Vubec jsem se nebala,kdyz doktor rekl, tak se jsem podivat(jako otravují) ....ani mne nenapadlo, ze by tam andílek nebyl nebo bylo něco špatně.mel hrozně pozitivní energii.

Paaaa a Paaa 😀

esiii
21. lis 2016

@martinaanet v závorce melo být jako ultrazvuk 😉

martinaanet
autor
22. lis 2016

@esiii
Abych ti pravdu řekla,já takénejsem žádné vyžlátko.Mám 74 kg,Mám zadek,nohy i také to břicho.Dr.mi o nadváze zatím nic neříkala a také mi nabrala cukr a mělo by to být dobré.Já ještě do konce měsíce beru untrogestan a estrofem+jod na štítnou žlázu preventivně a kys.listovou.Když si s něčím nejsem jistá,tak volám i do caru na jejich názor.Myslím,že už další léky by nám lezly ušima.Ty nové budeš brát celé těhotenství?

esiii
22. lis 2016

@martinaanet to netusim. Snad ne. On je ale divný. Jak ti porad neco vnucuje a kdyz odmitnes, tak vidíš jak se mu úplně zmeni nálada.začne byt protivný a je hotovo. Jenze nam ted po sedmi letech jde o hodne. Nechci ublížit andílka kvuli tomu, ze mu neudělám tržbu. Jsem z toho nešťastná. Chtěla jsem zustat v centru u dokturka,ale rikal,ze toho maji bohuzel moc ☹ A od jednoho doktora jsem právě utekla k tomuto. Ten mel na vsechno cas. A k tomuto začínám mit taky odpor po to úžasném zážitku ze Zlína.

prmarket
22. lis 2016

Ahoj holky, držím oběma palečky a doufám, že se brzy budu taky radovat. Jsem po prvním transferu 20.11. ale to čekání je hrozné. Mám testovat až 6.12. ale já to snad do té doby nevydržím. Mám dostat 2.12. tak už zkusím tento den, když mrcha nedorazí..

esiii
23. lis 2016

@prmarket ahojky. Ver tomu, ze se budes radovat. A až se ti tam ukážou // bude to neuvěřitelný pocit. Aspon pro mne byl po 7 letech. A pak zAs přišla vlna nedůvěry a čekání co rekne doktor centru. Bylo to tam neuvěřitelné. Jak chodit k Jeziskovi na navstevu. Fakt tak klidná jak kdyz jsem chodila od neho jsem nikdy nebyla. A chodit kazdy tyden je super, ze se dlouho nenervujes.
Tak na tebe budu myslet. Určo písni.
Paaaa

tinaprofi
23. lis 2016

jo jsme tady, IVF Iscare Holešovice, holky dvoj. 27 týden 🙂 utíká to jako voda, na transferu jsem byla na začátku června

esiii
23. lis 2016

@tinaprofi dvojnásobná radost <3
gratuluji k nádherným holčičkám. Tak at jste zdravé a pěkně rostete 🙂

martinaanet
autor
23. lis 2016

@prmarket
Ahojky.Tomu rozumím,já jsem byla v té době vždy na zabití.-)Já jsem testovala tak 9,10 den a už to tedy na 4 ket bylo vidět.Určitě dej vědět.Držím palečky,byla jsi na et nebo ket?
Měj se krásně
Martina

martinaanet
autor
23. lis 2016

@tinaprofi
Moc gratuluji.Tak to už jsou kočičky veliké.-)Také čekám dvojčátka,tak doufám,že všechno dobře dopadne.Vzpomeneš si,v jakém týdnu si věděla pohlaví?Měla jsi nějaké problémy s dvojčátky?Mě samozřejmě před transferem varovali,že děloha je na jedno mimčo,aby se pak neutiskovali,předčasný porod,ale říkala jsem si,že problémy můžou být i s jedním a že si vezmu oba poslední mrazáčky
Měj se krásně a opatruj se

lenusaak
23. lis 2016

Já jsem v 10tt po druhém IVF a dohromady 4tý transfer 😊

prmarket
23. lis 2016

@esiii Jéé, děkuji za podporu. Příští týden urči dám vědět a doufám, že to bude kladná a veselá zprávička... Byla jsem na ET a 2 KETy máme. Doufám, že teď je zatím nebudeme potřebovat 😉 Ty jo, takže u Tebe až na posedmé..? Fuuu. No tak hlavně držím pěsti! A tedy tvé štěstí musí být vidět na dálku... Děkuji a určo se ozvu.

prmarket
23. lis 2016

@martinaanet No tak to nechám asi na 10 den testování, to je přede mnou ještě týden. Jsem po prvním ET a mám schované 2 KET. Doufám, že se do této skupiny pak budu právem koukat 🙂
Vůbec to nejde na to nemyslet..

tinaprofi
23. lis 2016

@esiii diky

tinaprofi
23. lis 2016

@martinaanet ja mela strasne moc vajicek, odebrali jich 43 a 15 jich je na mrazaku, 2 tam daly hned za cerstva na moje prani, netusila jsem, ze se chytnou obe, myslela jsem, ze je to jen takova jistota protoze ja byla na IVF uz pred 12 lety a dvojcata jsem mela jen do 9 tydne, pak se jedno vstrebalo a tak mam 12 letyho rostaka. povedlo no, jsme radi 🙂 pohlavi mi rekla doktorka v 18 tydnu. Ve 21 to jeste jednou potvrdila. co se tyce problemu, zadne extra nemam, neotekam, tehotenskou cukrovku nemam, ale vody mam hodne a mam velke problemy s dychanim, je to teda zahul jako prase, nebudu rikat, ze ne 🙂

esiii
24. lis 2016

@prmarket na po 7 letech snažení. Andilka čekáme po prvním IVF. A jednoho máme v mražáčku. To bude sestřička nebo bratříček 🙂 těch 7let bylo peklo. Tak už je to snad za náma a uz bude jen dobře. 😀
Paaa a pěkný den

prmarket
24. lis 2016

@esiii Tak držím palce, ať je vše v pořádku. Budete mít krásné Vánoce 🙂
Kolikátý den jsi testovala, vydržela jsi až do doby než má přijít mrcha? Já přemýšlím, že to zkusím prvně 10tý den. Dnes jsem 5tý. A strašně se to táhne..
Určitě bude vše v pořádku.

martinaanet
autor
24. lis 2016

@lenusaak
Ahojky tak to máme stejn,já má za sebou 4 transfery v 1 IVF.moc gratuluji.
V jakém ceru jsi byla?Já v Pronatalu Praha.

martinaanet
autor
24. lis 2016

@prmarket
To je jasné,že to výjde.Už tady máš místo.-)Já s tebou rozhodně počítám a s prckem samozřejmě taky🙂

martinaanet
autor
24. lis 2016

@tinaprofi
Děkuji.Já jsem si dala 2x1,pak 2 a stále nic a zbývaly 2 mrazáčky,tak jsem si je dala oba a vyšlo to,i když samozřejmě vím,že se ještě může stát cokoliv.8.12.se dozvíme,jestli jsou děti zdravé,z toho už jsem docela nervozní.to čekání je dlouhé.Aty problémy s dýcháním máš až ted poslední dobou nebo už déle?Věděla jsem předem,že je to se 2 komplikovanější,ale přesto jsem do toho šla,i když jsem přesně nevěděla,co to může obníšet.Vám už to uteče a na jaře budete drandit a já se budu asi valit🙂
Bud na sebe opatrná a odpočívej
Měj se krásně
A holky,šetřete maminu🙂

tinaprofi
24. lis 2016

@martinaanet taky držím palce, jak se přehoupnou 3 měsíce je to dobrý. pak je chvíli klid a kolem 6 měsíce to začne, budeš potřebovat dobrou fyzičku 🙂) ale to dáš, já mám hodně vody, takže mi to stlačuje plíce a nemůžu dýchat, tebe se to vůbec týkat nemusí, můžeš to mít v pohodě. Tak tfuj tfuj, hodně štěstí 🙂

esiii
24. lis 2016

@prmarket ja to zkusila myslím 10.den vic určo ne a to ještě ovu testem. Nechtěla jsem testovat vubec. Byla jsem přesvědčená, že to vydržím a těhu testy ani nekupovala schválně. No ale nevydržela 😀 A na ovu dalnice jako blázen 😎 tak jsem pak letěla do lékárny.
Ničeho se neboj. Určitě to dobre dopadne a krásné vánoce budete mit taky 😀 🙂

prmarket
24. lis 2016

@martinaanet Děkuji, za podporu a určitě dám vědět. Cítila jsi nějaké příznaky?

prmarket
24. lis 2016

@esiii Taky jsem si říkala první den, že to vydržím a ačkoliv na to člověk nechce myslet, stejně to nejde. Až se přehoupne víkend tak už to snad uteče. Zase si říkám, že takhle když nevím tak je naděje. Až budu vědět výsledek a nebude kladný, už s tím nic neudělám.

Strana
z5