Čerstvé těhulky po IVF, jste tu?
Ahojky holky.
Jste tu některá také čersvě po et nebo ket is dvojčátky?
@tinaprofi
Ahojky.Moc děkuji.Budu začínat ted 3 měsíc,je to pořád ještě začátek,tak mám pořád obavy.příští týden máme genetiku,tak už to budu mít ráda za sebou.Moje fyzička je docela mizerná,tak to se mám na co těšit.Už bych ráda věděla pohlaví,jsem natěšená jako dcera na vánoční dárky.Jak se ted cítíš?
@martinaanet ahoj, no konečně mám od tohoto týdne už mateřskou, nemusím do práce, takže se mi dost ulevilo a mám kopyta nahoře. což je super, protože nemusím řešit to, že se začnu uprostřed chůze někde - kdekoliv dusit 🙂)) Ono to přejde, až děcka krapet klesnou z hrudního prostoru. Držím palce na genetice, bude to v cajku 🙂 uvidíš
@martinaanet
Já jsem to nevydržela a testovala dneska ráno.
@martinaanet no kdo si počká, ten se docká😊😄 já chodila do Sanatoria Helios v Brně😊 a kdypak jdeš na screening?
@prmarket
Moc gratuluji,je tam🙂Vidíš,povedlo se už ted.To je užasný,nastávající mamčo.Máš se při pozitivním testu objednat na krev?
Ahojky.Byla už jsem na krvi,z které poznají vývoj,vady atd.,ale výsledek se dozvím až 8.12.při ultrazvuku,kde by se také poznalo,že je něco špatně.Jsem už nervozní,ale věřím,že jsou dětiv pořádku,už aby to bylo.
@tinaprofi
To je fajn,hlavně se šetři.-)
Jsem z toho pořád nervozní,ale už to pomalu,ale jistě utíká.Škoda,že se do Vánoc nedozvíme pohlaví,bylo by to úžasný.-)Nevím,proč,alepříjde mi,že jak jsou dvojčátka,tak více vídám stejné pohlaví.Holčičky by nám rozhodně nevadily,to bych se s nad s dcerou a babičkou zbláznila radostí,ale samozřejmě budeme štastní i za kluky.-)Dcera už vypráví i ve školce,jak se budou děti jmenovat.-)Vy budete mít také velkého pomocníka a ochránce.-)
@martinaanet Mám testovat sama až 6.12. a v případě pozitivního výsledku se objednat na 14 na UZ. Jestli tu krev budou dělat taky toho 14? Každý CAR si to dělá jak chce😕
Ahoj baby můžu se k vám přidat? Jsem čerstvá tehulka po ivf.Dnes potvrzeno z krve.
@prmarket
To je pravda,někdo chodí na krev i při negativním výsledku,což já jsem nikdy nebyla.
Nejspíš ano,mamčo.-)
@renci83
Ahojky.No jasně.Moc gratuluji.-)Jak dlouho si po transferu?
Měj se krásně
Martina
@martinaanet jsem dnes teprve 14 den tak snad ten drobek ve mě vydrží.
@renci83
Určitě ano,hlavně odpočívej,netahej nic těžkého.Nevím,jestli bereš kys.listovou nebo něco jiného,tak by to bylo dobré také pro mimi.Zvládnete to,neboj.-)
@martinaanet děkuji za radu určitě koupím.Zitra jdu na krev jestli hCG stoupá, jsem zvědavá.
@renci83
Tak dej vědět,určitě to bude v pořádku,neboj.My dnes zase jedeme do Prahy ohledně vývojových vad atd,tak mám tedy zadek staženej,ale věřím,že jsou oba plaváčci v pořádku.
Měj hezký den a opatruj se
@martinaanet Jak jste dopadli? Držím palečky! Obou plaváčkům..
Zdravím čerstvé těhulky 🙂 Ráda bych s k vám přidala, 1.IVF - ET 25.11. a od pondělí pozitivní testy, zítra jdu na krev 🙂 nic nepociťuju, jen občas cítím podbřišek, jako bych to měla dostat 🙂 jak se cítíte vy?
Holky hlásím hCG dnes 2000. 16 den po ET. Příští týden ultrazvuk - Už tam možná něco půjde vidět.
@prmarket Jo když jsem se snažila tak jsem měla všechny příznaky a teď, když je to doopravdy tak nic skoro necítím :D Jo, máme to skoro stejné 🙂 ještě že jsou Vánoce a můžu si krátit čas pečením cukroví, jsem totiž kvůli práci na neschopence...
@renci83 Já jdu zítra na krev, tak jsem zvědavá na HCG, budu 14 dní po ET 🙂 a UZ dělají u nás v Caru za dalších 14 dní, takže až těsně před Štědrým dnem 🙂
@prmarket
Ahojky.Dobře,děkuji.Ptala jsem se na pohlaví,prostě mi to nedalo,když bylo vše ok.Je to prý na 80 procent,ale pan dr.mi přišel sebejistý,že je to chlapeček a holčička.Dcera si přála Natálku,tak ji bude mít🙂Je prý moc dobře,že má každý svou placentu a že už jsem rodila.že se tím sníží případné komplikace.A jak se cítíš?Nějaké změny?Mě bolely prsa a to už konečně doznívá.Užij si hezký víkend a odpočívej.-)
@martinaanet Marti, tak to jsou samé krásné zprávy. 🌹 Já už se nemohu dočkat středy abych měla potvrzeno, ale cítím se fajn. Včera po ráno mi nebylo dobře, tak nevím, zda to přisuzovat nějakým ranním nevolnostem? Ale jinak je mi fajnově. Mám citlivá prsa, ale to je tím utrogestanem. Do kdy jsi ho brala, mimochodem? Také Ti přeji krásný víkend..🍀
@prmarket
Já to mám s těma prsama ještě ted.Untrogestan se prý bere do konce 12 týdne.Já ho brala do 13 týdne.Špatně od žaludku?Mohlo by to být.To já vůbec neznám,ale co bychom pro mimča nevydržely.-)Já jsem zase měla takové slabonké špinění,ale to už je naštěstí v pořádku,vymyzelo to samo,nejspíš prý to bylo z léků.Určitě dej vědět,ale určitě to bude v pořádku,ale samozřejmě to znám,jak se to vleče,když o něco opravdu jde.Měj se krásně.pa

@prmarket
Ahojky.Do testování jsem necítila nic jinak,proto jsem si říkala,že asi také nic.Vydržela jsem tedy 10 dní a šla jsem do toho.Říkala jsem si zase bude bílý jako už 3x a ty čárky se objevily strašně rychle a již byly silné,výrazné.Budeš testovat ve středu?