Čerstvé těhulky po IVF, jste tu?
Ahojky holky.
Jste tu některá také čersvě po et nebo ket is dvojčátky?
@renci83 ja jsrm krvacela az do 13 tt a porad jsem se obavala, nakonec bojujeme a pomalu koncime 20tt. Drzim palecky.
@ejbinka ja po ket necitila nic, ani do 8tt 🙂 takze nestresovat je zaklad 🙂 co ma byt bude
@absintka19 Děkuji, jsem hrozná vím😇
@ejbinka to ne, hlavne je to fakt hrozne individualni, nevolnosti, krvavceni, prsa....tesim se s tebou, drzim palecky 👍
@renci83 chce to odpocivat, ja jsem mela hematom a i kdyz jsem nekolikrat krvacela, nakonec se vstrebal. Drzim palecky.
@absintka19 děkuju moc. Kéž bych uměla myslet pozitivně jak vy všichni tady.
@renci83 taky jsem si myslela ze je vse ztracene, manzel je mi velkou oporou, sama bych se utrapila 🙂
Zdravím děvčata, jsem po 1.IVF 11/2016 a nyní začínám 9tt. Chci se zeptat, máme ještě 2 embrya zmražený, co s nimi? Je tu někdo kdo je nechá zmražená na další těhu nebo je nechat v centru?
@kamilka90 ahoj, ja jsem na tom stejne, nechavam na dalsi tehu 6 mrazacku jeste mame, nechali jsme vsechny kdyby rozmrazeni nektere neprezilo-nemusime dalsi stimulaci a neriskuju dalsi ohss. Jak myslis nechat v caru? Bud je zmrazi pro vas za mesicni poplatek, nebo je zlikviduji jako biologicky odpad, jedna z ojedinelych moznosti je nechat je paru kde nemaji vajicka+spermie v poradku=embryo.
@kamilka90 a nechci plasit, ale jdo v 9tt a kdyby se neco pokazilo tak je mas nachystane, nemusis stimulovat...atd
@absintka19 Jo, díky to já jen přemýšlím do budoucna co s nima. A když píšeš na další těhu, tak se můžou zmrazit a pak být KET třeba po 2 letech, myslíš, že je to možné? Taky nechci do sebe prát znovu ty hormony a všechno okolo. No nechat v Caru myslím tak, že jsem podepisovala nějaký papír, že souhlasím, aby pak nepotřebná embrya sloužila k dalšímu výzkumu nebo tak něco...
@kamilka90 muzou, do doby kdyz platis, kdyz neplatis tak je zlikviduji, my planujeme min 3 deticky takze jeste min 4 roky na nas pockaji 🙂 koukni do smlouvy co jste podepsali. My sme si je chteli vsechny nechat.
@absintka19 No to zní dobře, ale trochu si připlatíš, ale asi to za to stojí...a máš s tím zkušenost u někoho, že po takové době byl na KET a povedlo se? 🙂 to bych si je taky nechala 🙂 máme ještě 🙂
@kamilka90 nikoho ve svem okoli neznam, poptavala jsem se jen v CARu. Ted maji luxusni metody zmrazeni tak vydrzi 🙂
@absintka19 Děkuju, hodně jsi mi poradila.. optám se na to v caru při další kontrole 🙂
@kamilka90 vubec neni za co :*

@renci83 Ahoj, jsem taky po ivf hcg pozitivní - tuto středu jsem byla u lékaře, vůbec jsem to nečekala, myslela jsem, že to opět nevyšlo...vím, že krvácení po ivf je celkem časté, ale taky to často dobře dopadne🙂, tak moc drží palce ať je vše v pořádku, opatruj se!