Cesta za druhým dítětem pomocí IVF nebo KET.
Ahoj holky - vím, že je nás tu poměrně dost, které už jedno dítko mají a touží po druhém - už víme, že je nutné opět podstoupit ivf nebo ket, protože zázraky se sice možná dějí, ale není radno na ně spoléhat 😉
A proč zakládám novou diskuzi? Jsme v jiné pozici než ty, které chtějí první mimčo, případný neúspěch by už asi nebyl konec světa 🙂, ale přesto to nemáme zas tak jednoduché a musíme držet při sobě 😉
Tak jdeme na to..
@ejviska No, já právě, když mi po neúspěchu IVF, říkal dr., že musím počkat a s 3.MS začneme zase stimulovat, tak cca přelom listopad- prosinec... tak hned mu říkám, jestli, když to púravděp. vyjde na Vánoce, tam vůbec budou a on se tenkrát sice tak trochu zamyslel, ale pak řekl, že "někdo" tam bude... Tak nevím, no... Uvidíme, co mi řekne teď až dorazí ta 3.MS a pojedu si pro léky adomlouvat se konkrétněji... No, v záloze mám i tu možnost, že se to bude muset třeba o měsíc šoupnout a že mi řekne, že Vánoce ne, ale nerada bych- každý den navíc je pro mě dost náročný☹
@paja1 to je fakt brzo na test, sice dvojcata se treba nekdy ukazi. A jak stare mas embryjka, po PK? Ja budu v patek 10.den, ale chci vydrzet do pondeli. Uvidime.
Ono vlastne ja si rikam, ze mivam MS presne 14 dni po OVU, coz by vychazelo ted na ctvrtek-patek, takze i podle toho uvidim. JInak mi vychazi na utery, tj. presne 14.den po ET.
myslim na tu maxicku, jak dopadla.
koukam, ze jsem napsala jedneprispevek jinam
@paja1 my te mame porad v te tabulce ve vedlejsi diskuzi, chces smazat, kdyz tam nechodis? Sslunicko tu tabulku pise a uz se po tobe ptala 😀
TAk vcera to bylo teprve 6.den, ten test. To tam snad ani nic nemuze byt!! Rano jsi dnes nezkousela?
Holky, v ty vedlejsi diskuzi, co tam mame s holkama, tam je to masakr. Jen 4 tehule, dve mozna a asi 11 neuspesnych. ☹
Ahojte baby som tu nová môžem sa k vam pridať???
@ejviska ahojky,já také nevím jestli je paja ta od nás z diskuze a už jsem o tom dumala,já ji zase znám z jiné,vid páji 😀
každopádně u nás je to tam masakr. jak dělám tu tabulku,tak jsem zjistila,že už jen 2,co jsou v čekatelkách nebyly na ničem a teprve je to čeká. ostatní to bohužel už mají za sebou s nevalným výsledkem a tímpádem se tam nebude do nového roku nic dít. ☹
@sslunicko ahoj sluni, co ty tu? 😀 😀 😀 Tak paja nam napise. No masakr sileny. Ale 2.IVF je prej uspesnejsi 🙂 J uz vcera sondovala doma, ze bych sla v lete na druhe, tak muz delal ksichty, ale nic nerekl. Ono to bylo slozite s hlidanim terezky, takze kdyz by to bylo v lete, o prazdninach, tak by to asi doma "proslo" 😀 😀 😀
@ejviska já sem také chodím už jsem tu byla někdy v tom únoru,dkyž jsem šla na 3. ivf,ale jen občas nakouknu.
mě se možná tak rychle udělalo dobře a oklepala jsem se,protože manžel moc chce další dítě a je ochoten postoupit cokoliv. to mě moc pomohlo ta vidina cesty dál. po minulém ivf nechtěl,ale nějak se mu to v hlavě srovnalo a moc to chce a já jsem ráda.
@sslunicko a co ty, jaký je aktuální stav?
@paja1 no, já bych za sebe doporučovala tak 9. den...
@ejviska na ty krámy nejde spoléhat, utrouš to většině holek drží dokud se nevysadí... a s tou úspěšností vedle - pořád to není jak jednu dobu v ket diskuzi, kdy v tabulce bylo asi 15 holek a vyšlo to dvěma - ta jedna vzápětí potratila a druhá teď porodila, ale zase měla s chlapečkem hrozné nervy a problémy... radši zakázat tabulky 🙂
@ejviska No, nás hodně motivovali, že tím, že máme dceru skoro normálně( jen po stimulaci ovulace a úpravě hormonů), že ta šance IVF je vysoká- no, já si to asi přeložila moc optimisticky, že to prostě musí vyjít hned napoprvé a ono houby☹
Největší strach mám z toho, že mám už starý vajíčka a že ty vady jsou díky mně☹ A s tím se moc nadělat nedá☹
ahoj, tak transfer v pondělí
držte palce - tak nakonec se to fakt daří v nativu

@paja1 Příznaky asi fakt individální, já se vyloženě cítila po ET těhotně, i mi bylo na zvracení a navalovalo se mi, jen púrsa nic a to asi bylo tp hlavní u mě- prostě prsa nezklamala- nepovedlo se☹