Cesta za druhým dítětem pomocí IVF nebo KET.
Ahoj holky - vím, že je nás tu poměrně dost, které už jedno dítko mají a touží po druhém - už víme, že je nutné opět podstoupit ivf nebo ket, protože zázraky se sice možná dějí, ale není radno na ně spoléhat 😉
A proč zakládám novou diskuzi? Jsme v jiné pozici než ty, které chtějí první mimčo, případný neúspěch by už asi nebyl konec světa 🙂, ale přesto to nemáme zas tak jednoduché a musíme držet při sobě 😉
Tak jdeme na to..
dekuju!
Holky, mela jste nektera po pregnylu velke prsa? Minule jsem to tak nemela, tak nevim 😕
Resp. nevim, jetsli po pregnylu nebo po necem jinem? Utrogestan jeste nemam
Ahoj holky dlouho sem tu nebyla. tak 1. KET nám nevyšel, ale nevěším hlavu, vysadila sem utrogestan a estrofem, do dvou dnů sem to dostala a ted již druhý den vesele stymuluji estrofenem znovu na další KETík 😀 máme tam ještě schované dva bojovníčky 😉 Tak do třetice všeho dobrého, už se nemůžu dočkat, až je budu mít zase zpátky v bříšku 😀 😀
tak na Tebe moc myslím, ať se vše podaří!!!!!
Tak ET za mnou, zbyly nam po PK dve blastocysty, takze ty mam u sebe, na zmrazeni nic. Tak uvidime.. 🙂
Jinak jsem dnes byla od svého parktického na EKG a celkové prevenci v těhu. Pořád mi všichni říkají, jak mi to sluší a jak nemám skoro žádné břicho (fakt mám malé, stále obléknu některé netěhotenské kalhoty a sukně s pevným pasem). Nicméně měřím 187 cm a vzhledem k podzimnímu maratonu KETů jsem sportu moc nedala (dříve jsem hrála profesionálně basket za ženy, na sport dnes a denně tedy bylo moje tělo navyklé) a trochu nabrala (vzhledem k výšce ta absolutní čísla nevypadají lichotivě). No - a nyní jsem oteklá jak čuně a přesto, že jsem do nedávna blindila jak amina, mám 7 kg nahoře.
V nálezu jsem se tedy dočetla, že mám BMI téměř 27, trpím tedy obezitou, mám obezní břicho anndroidního typu a tak podobně. Docela mě to zamrzelo a obrečela jsem to....
Řěší Vaši dr.taky BMI v těhotenství?
Jak jinak, nežli androidně (typ jablko, tedy absence pasu) by mělo vypadat těhu břicho?
Manžel mi řekl, ať se s tím nestresuji, mě to ale nedá... Je mi to líto... Brečím... jsem asi blbka, co?
Omlouvám se za dlouhý příspěvek.
@ejviska
@ejviska ahoj, tak jsem byla dnes na gynekologii - v UPMD Podolí u své Dr. Ta se zasmála tomu blábolu o BMI 27, který vyplodil můj praktik, řekla, že jsem úplně normální těhule, s malým přírůstkem váhy (7 kg ve 22.tt), a že si z toho nemám nic dělat... Tak jsem ráda.
Jinak jsme byli na velkém uzv - mimi má cca 430 g a vše jak má být. Jen ta placenta je až do porodních cest, tak snad mrcha povyleze.
@medved09 s tim BMI je to kravina. To bych uz byla taky obezni, jako vetsina tehotenych holek. Ja ted stoupla na vahu, ale radsi zkusim znova rano 😠 Mam uz 12kg. To jsem si blahove myslela, ze s jednim ditetem priberu min. S klukama jsem mela 20kg navrch. No nicmene kazde me prsoi vazi ted min. dve kila...to je des bes. Mam 180cm a tak nejsem taky zadny drobek 😖

takze udelali nam 14x ICSi, takze mame 14 oplozenych vajicek, ke zbytku vajicek nalili spermie, ale nevypada to, ze by se neco delo..ale prej se to jeste muze zmatorit 🙂
Et by byl ve stredu.