Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Jo a ten RL jsem nakonec našla takže dobrý,ale bylo to o chlup.Napřed jsem to tu obrátila celý naruby a on nikde..Tak jsem jela do Blovic na Matriku se zeptat jak zažádat o RL když ho nemůžu najít a paní mi řekla že musim tam kde jsem se narodila(Rokycany) a písemně zažádat a čekat měsíc 😀 😀 Já myslela že mě klepne,do svatby něco přes týden a RL za měsíc 😀 Tak mi to nedalo a otočila jsem to tu celé znova naruby a nakonec ho zdárně našla.Ani nevíte jak se mi ulevilo 😵 😵
@cuddle S tou mladší jsem já chodila na základku,seděli jsme spolu.Nesměla mít ani kluka,jen se učit a nic jiného.Pak jí někde našli nějakýho podnikatele-Z Rumunska tady žijícího.Tak si ho vzala,musela se vdávat v kostele,ač nechtěla.Ted je vdaná tři roky,je těhotná,v 7 měsíci a neštastná.Ted brečí,že to neměla dělat.
@cuddle To bych taky pochopila že ve 13 jí to zatrhnou,ale asi před 3 lety ji viděli sousedi u nás jak ráno vychazí ven,doneslo se to jejím rodičum a opět bylo zle,Takže chudák holka to opět utnula.To bylo pořád dokola.Jelikož jsme z jedné vsi,tak mají stejnou partu,takže prý občas se někde tajně pomazlí,ale víc nemůžou.Je to šílený
Dobrý den.
Prosím Vás o jakékoliv názory a zkušenosti s klinikou Pronatal v Českých Budějovicích, popř. Dr. Zdeňkem Mayer a Dr. Martinem Nerudou.
Rozhoduji se, zda zde IVF podstoupím nebo mám ještě hledat jinde???
Děkuji a přeji hezký den. Julie
holky zacals jsem krvacet je to v 😢 😢 😢
ahoj zeny

@sal80 😀 😀 Jo je pořád v pubertě.Ale je spokojenej,nemá žádné starosti,spoustu kamarádu,mnoho litrů piva a samá pohodička 😀 Od 17ti let chodil 6 let se sousedkou,žili jen pro sebe,ale její rodiče jí to zakázali.Pak asi po roce se dali znova dohromady ale tajně,přišlo se na to,ona dostala doma po hubě a konec.Od té doby brácha jinou nechce,nechce o jiné ani slyšet.Mysleli jsme všichni že ho to přejde,ale nepřešlo.Čeká na ní,takže se jen toulá s klukama,popíjí a tak,Žádné starosti,.Ale otázka druhá je jestli se jí dočká,za chvíli mu bude 30 a nemá vlastně nic,jen tu naději.