Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
🙂
Ahoj holky, tak už jsem doma. Hlásím tedy nové zprávy, o miminko se můžeme začít snažit až na konci listopadu ☹ Je to prý lepší i z hlediska toho, že se dá tělo víc do pohody,samozdřejmě pokud budeme chtít začít už teď nemůžou nám to zakázat, ale není jistota kladného výsledku. Jsem z toho dost zklamaná, i když manžel mi pořád nadává ať už toho fňukání nechám,že šak listopad je za chvíli 😠 .V tom má sice právdu, ale touha která ve mě je se nedá jen tak utišit. Jinak mi DR v CARu říkal, že byla možnost chlapečka zachránit,kdyby se to o jen trošku snažili Pokud chtěla holčička ven tak budiž ale kluka mohli zkusit nechat jestli donosím. Také mi řekl, že nebylo od DR v nemocnici pěkné jak se zachoval,on ho totiž zná, v porodnici také pracoval ale pak se nepohodli a on odešel. Takže prožívám další zklamání, že chlapečka jsem mohla donosit, kdyby mi ho nechali 😢 😢 😢
@sajab Ahoj...To mě moc mrzí zlatíčko. ☹ Co na to říct?V tom případě ale nechápu,proč pro to něco neudělali když mohli!!To mě moc mrzí.. ☹
Listopad bude opravdu za chvilku,do té doby bobískům připravíš ten správný pelíšek 😉 Neboj,ono to uteče a pak to bude stát za to 😉 Určitě je lepší počkat,jinak by to dr neříkal,než riskovat negativní výsledek vid?Já vím že si to taky uvědomuješ,ale snadno se to říka a hůř se čeká..
Jinak jsme včera byli na indikační poradně a protože jsem byla zrovna 1.DC tak mi vzali i krev a od včera zobu marvelon a listovku 😉 Zahájení stimulačního cyklu 23.9. ve 12:15 😉 Budu mít dlouhý protokol (dipherelin, puregon pen a marvelon) ufff to zase bude "píchačka" 🙂
holky lezela jsem, ale mela jsem a mam porad takovy tlak v podbrisku, ze usnout proste nejde, ted jsem sla na wc a vypadl ze me krvavy kus ☹ , takze tak no asi nakonec embryjko vyslo samo a mozna ani revizi nebudu potrebovat, jsem zvedava co mi zitra reknou, je mi pekne zle, nevite jestli si muzu vzit nejaky agolutin nebo neco takoveho?

@vannilie Nevím co mi dají na KET ale na ET jsem měla menopur a cetrotide.Měla jsem krátký protokol