Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Jinak holky hezky vecer vam vsem debatujicim,snazila jsem se to chvili docist,ale myslim, ze to dnes uz nedam...byly jste zase pilne vcelky 😀 Tak snad jste vsechny vse O.K. . Me pomalu roste brisko, skoda ze pak jeste bude muset na chvili splasknout 🙂
Ájem hír 😀
Jdu si lehnout. Začalo mi být tak nějak úzko. Ach jo ☹ Dobrou noc, princezny.
Zlatíčka jdu na kutě..Papa a dobrou noc.Nezlobte tu 😵 😵
Dobrého jitra Vám přeji, děvčátka 🙂 Dnes tu spíše nebudu než budu. Dnes mám tu hematologii a naplánování stimulace. To jsem na to pěkně zvědavá... A pak...dnes jsem vstávala mrzutá. Nálada nic moc a všechno mě štve!!!! ☹
@mufinka26 Ahojky, tak co jakpak se daří??? Je něco nového? u mně fajn ze stimulkou budu začínat v půlce října, co Ty jak se to vyvíjí??
@jaruska111 ahojky, tak to budeš mít zachvíly 😀 no já mám dneska už čtvrtý den v bříšku bojovníčka 😀 tak uvidíme jak dopadneme, ale nevím, mám takový divný pocit, že by to mohlo vyjít 😀 doufám, že mě ten pocit nesklame 😀
Ahoj zlatíčka.Jak se máte dneska? 😀
Dobré ranko, koukám, že tady se zase řádilo, tak snad se mi to povede dočíst 🙂 Hezký den
@mufinka26 celkem to jde, dneska mám v práci dvanáctku, tak tady budu až do večera, no snad bude trochu klídek... co ty? Hýčkáš pupíka??? 🙂
@caricia1 koukám ten tvůj bráška, to také nemá jednoduché 😒 co mrcha??? Stále nic???
@sal80 tfuj tfuj tfuj a koukej hned napat jak si dopadla, mám také hodně vysoké AMH takže jsem zvědavá na info ohledně stimulky

@cuddle tak to jo..