icon

Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.

jaruska111
26. črc 2011

Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?

caricia1
8. zář 2011

@daphney Jo to budu 😀 A taky doufám že už jí zůstanu na furt 😀 😀 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 to víš, že zůstaneš 😀 já mám vždy jednou za čas období, že bych se chtěla vdávat, ale když si představím to zařizování a stres tak se mě to zase rychle přejde 😀 a co šatičky??? nemáš doma foto?

caricia1
8. zář 2011

@daphney Já je ještě namam.Musim vyrazit do města ,to pojedu zařídit se segrou-to je můj svědek 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney Ale chci nějaký obyčejný,žádný svatební.To je zbytečný když jsme jen ve 4 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 na to že se za pár dní vdáváš, jsi celkem v pohodě 😀 😀 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney No ono mi to ještě nijak nepřijde 😀 Moc si to neuvědomuju zatím 😀 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 a ví o tom vlastně ženich?????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney 😀 😀 😀 😀 😀 😀 samozřejmě 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

daphney
8. zář 2011

samozřejmě že NEEEEEE, takže mu dneska oznámíš.... Miláčku,jakou muziku si přeješ mít na své svatbě tento týden??? 😀 😀 😀 😀 😀 a na kardiu budou mít o pacoše navíc 😀 😀 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney 😀 😀 😀 To by snim asi šlehlo 😀 Radši počkám až do pátku 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 😀 😀 😀 to je fakt, než si uvědomí co se vlastně děje bude po 😀 😀 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney a to už bude pod čepcem takže to bude v cajku 😀 😀 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 teda holka, máš to na toho tvého chlapa dobře vymyšlené 😀 😀 😀 jdete pak někam na obídek? mě osobně nejvíc na celé svatbě láká nejvíc ten dort 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney na obídek určitě půjdem..Ona už to bude spíš večeře,obřad máme v 16hod 😀 A pak se uvidí,přítel chtěl letět na 3 dny do Francie,to u mě neprošlo,tak nevím 😵

daphney
8. zář 2011

@caricia1 třeba chystá nějaké překvápko 😎 víkendové líbánky někde v hotýlku..... jen aby s váma nejela mrcha ☹

caricia1
8. zář 2011

@daphney Noooo právě 😀 Ta určo pojede,nezvaný host 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 no jen aby se nejelo už ve třech 😎

caricia1
8. zář 2011

@daphney Tak to asi nehrozí,na to máme moc líný matroš 😀 😀 😀 😀 😀 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 no jen aby se tam nějaká mrška neprobrala k životu 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney bylo by to fajn 😀

daphney
8. zář 2011

@caricia1 taky bych brala takovou náhodičku, no já mám možná ještě jeden měsíc šanci, teda pokud se doplazím k ovulce a zrovna se strefíme... takže šance 00 prd, ale IVF to jistí 😀

caricia1
8. zář 2011

@daphney Četla jsem článek jak se dá ovulka poznat podle děložního hlenu.Prý to je spolehlivé 😉

daphney
8. zář 2011

@caricia1 tak to nevím, zkoušela jsem pozorovat asi rok a stejně ho mám pokaždý jiný 😒

caricia1
8. zář 2011

@daphney no to je v pořádku ne? 😉

daphney
8. zář 2011

@caricia1 já ten plodnej hlem mám někdy až po ovulce a to i když ji mám potvrzenou na UZ, takže fakt nevím jak to s tím je 😒 ty ji máš pravidelnou?

caricia1
8. zář 2011

@daphney většinou jo (musim zatukat) s hlenem teda taky nevim,narazila jsem na to nedavno poprvé a ted taky,tak nevim jak to funguje v praxi.

daphney
8. zář 2011

@caricia já jsem zjistila, že dostanu mrchu vždy +- dva týdny po ovulce,takže když ji mám pokaždé jinak, posouvá se tím i termín mrchy...
pořád myslím na tu naši cuddle jak dopadla dneska na UZ 😒

katka.gzd
8. zář 2011

ahojte babulky, sialeny mesiac za mnou, ani som nemala cas sem behat vas citat, no dnes to trosku dobieham.....pozeram ze mame dve nadejne tehulky, gratulujem obom a silno drzim paste nech o par dni najdete obidve // na testikoch....
ja som teraz zo dna na den len nervoznejsia pretoze 5teho bol uz mesiac odkedy sa posielala ziadost na poistovnu a stale nic...este to neschvalili.....dnes som 6DC...dufam ze to stihnu tak aby som mohla zacat s dlhym protokolom o 2 tyzdne...moc sa modlim aby to stihli....aaaaaach jo

cuddle
8. zář 2011

ahoj holky, tak jsem po revizi , hned si me v nemocnici nechali, konstatovali , ze tak uz gestacni vacek neni, odesel s tema kusama krve, ale museli me jeste vycistit, aby tam nic nezustalo, dnes v poledne me pustili domu
no ted naberu nove sily a budu verit, ze to co se stalo melo duvod a priste uz to dopadne na 1
preju Vam vsem snazilkam hodne stesti a co nejdrive // s hladkym prubehem celeho tehu 😵 😵 😵
mejte se a drzte se - na konika ted moc chodit nebudu, kdyztak muzete psat do IP kdyby neco

Strana