Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Ahoj holky. tak za chvilku jdu na kontrolu do Polanky. dnes je 7 DEN co píchm gonal. zatim mi zustalo 375 jednotek tak jsem zvědava jestli je budu jestě potřebovat. holky ja se nemůžu dočkat OPU.jsem napnuta jak stunka- u nas je to druhy pokus a tentokrat poslední. řekli sme si s manžou že 35 let je naše hranice. a ta je tady. tak zetim vam všem držím palečky a ja se jdu chystat na tu kontrolu. tak pa. 😉
Teď jsem si volala jak to s námi vypadá a potvrzeno zítra v 10h transfer....smíšené pocity-radost i obavy, ale hlavně je to velký krok dopředu po tom všem čekání...
Ahoj zlatíčka,jsem tu 😉 Tak jak to tu vypada?
Ahoj holky, načuhuju do diskuse, abych našla někoho spřízněného kdo bojuje s náma 😕
Jen zkráceně je to naše 3.IVF a máme za sebou 1MA přiřozeně a 2 biochem těhu po IVF, takže nic neni jednocuché snažíme se cca 3 roky.Můžu se přidat?
Ted stimuluju v novém CARu v PLZNI VE SMETANCE dlouhý protokol gonal a cetrotide(navim přesně 😅) a někdy koncem týdne mě čeká OPU
Holky přIplácíte si některé IMSI nebo PICSI? nevim jestli zvládnu dočíst zpětně 160stránek 😅
Ahoj holky. Tak jsem dnešní navštěvu zvládla. Foliku je plno a prej ukázkovych vše ma 15,14, 13 mm. zítra kontrola . V pátek máme OPU. Já se tak těším. gambrinuska-- cetrotide už pícháš nebo teprv začneš? Na OPU by sme meli jít stejně v ten patek. Akorat my jsme z polanky. My si nepřiplacime nic, i u prvního IVFvše šlo samo. Akorat se nam oplodnilo 6 vajíček .V den transferu byli 2 . Ale pak se jedno prestalo dělit-- na transfer nam zustalo 1., ---IVF neuspěch. biochem těhu. 🙂
Ahojky holky,tak po dnešní návštěvě caru 🙂 navýšení injekcí,tak jsem zvědavá,jak na tom budu ve četvrek 🙂 ,kdy jdu zase na ulz 🙂
@gambrinuska Ahojky, máme PICSI 😉
@baryla já už pícham nějaké 3 týdny, dneska jsem byla na utz a mam cca 15 folikulů 10-16mm tak uvidíme ve čtvrtek jdu na kontrolu a bud bude OPU v sobotu nebo v pondělí. nám tovždycky dost pochcípalo při vývoji takže si chceme přilatit imsi nebo picsi, je to taková naše poslední naděje 😔 nevim jestli byjsme naštřili na hrazené 4.IVF
@hotaska a zaznamenali jste nějaké lepší výsledky?
@gambrinuska Je to asi lepší využit tetkom všech možností. Je fakt že to stoji docela dost. Ale naděje svitla , nazappoměn že v parlamentu se mluví o hrazení 5 pokusů IVF a to do věku 50 ti let. Ale kdo ví kdy. Tetkom je že se po novem roce hradí 100 kč na 1 den to stihly . 😉
@baryla jo když máme něco platit tak stihnou všechno, vim že se o tom jedná, ale je tam nějaká podmínka, že si musíš nechat zavádět jen 1 embryo, my jsme měli 2 a pak dokonce 3 tak se taky toho bojim 🙄
@gambrinuska ahoj my si dali IMSI a platili jsme 11tisíc

@cuddle ahoj, držím palce aby mrcha dorazila a ty jsi mohla hupsnout do akce......