Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
@gambrinuska 😀 V gennetu ale jsou sakra drahý 😅
@daphney ahoj, já už to mám taky za sebou, mám celkem 15 folíků, sliznic 0,9cm .. ve středu taky kontrola, a opu stejně pátek/sobota. Jsme jak přes kopírák 😀
@pitrisek26 no super, gratulace, třeba se sejdeme i v porodnici 😀 musím tě ještě dohnat, jsi o tři folíky napřed 😀 😀 😀 sliznici jsem měla nízkou ani mi neřekla kolik 😒
@gambrinuska taky jsem připravená do toho investovat aby byl výsledek co možná nejlepší, ale nevím nevím... kolik jsi měla vajíček a co vše je v tom balíčku?
@daphney stojí 15 tis u nás a je tam ICSI, PK a AH mi si ještě připláceli IMSI protože to je náš 3.pokus 😔
@marca22 to je až dost 😀 😀 😀
@gambrinuska tak to chápu a předtím nebylo nikdy nic do mrazáčku? kam chodíte do centra? to není tolik, ICSI budeme chtít taky, ráda bych u některých PK (pokud jich bude dost) taky bych ráda pokud to vyjde něco měla do mrazáčku, IMSI asi ne. Já zatím doplácela jen za léky mám Synarel sprai, Gonal-f 112,5 j a prý mi bude stačit jedno peru, tak any nebudu muset dokupovat, reaguji dobře i na nízkou dávku stimulky
@marca22 tři??? tak to je odvaha, nám dva kusy budou stačit 😀 ale víš jak to je, až se mimísci narodí najednou třeba začne cyklus fungovat a třeba se povede i přirozeně, nebyla bys první ani poslední, kdo zázrakem otěhotněl přirozeně... Už jednu takovou kamarádku mám... 9 let čekali na miminko, IVF už ani nepočítám kolik jich měli a když se malá narodila do dvou let byla těhotná a ani nevěděla jak, teď se směje, že snad bude muset brát antikoncepci 😀
Ahojky holky,tak zítra mě čeká první OPU,ale moc šancí si nedáváme 😒 ,v sobotu jsem měla jen v každém vaječníku tak pět folikul a jsou malá,tak doufám,že přes víkend trochu ještě narostla.

@daphney Ty al jedeš na Letnou ne? Já jedu do Archy. To víš že sem něco naprskáme 😀