Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
@maky30 no a to ještě když jim,tak vedle mě stojí,nejdřív dělá to co jsem už psala,nejdřív si opře hlavu o křeslo,já se na ní podívám pak se otočím a jím dál,tak si dupne abych jí jó slyšela,tak se na ní zase podívám a zase jim dál a když už neví co by mrcha zkusila tak vyplázne jazyk,neuvěřitelně u toho mlaskne a ještě mi olízne kalhoty,my jí řikáme že je to naše komička,s tý je srandy . Teď se zase dámička naučila že když jí někdo hladí nad ocasem,tak se přikrčí,jednou nohou cuká a olizuje všechno co je před ní,minule to bylo opěradlo od gauče 😀
@marca22 Musím se poradit s doktorem. Pokud mi řekne, že je to jedno, půjdu do levnější varianty. Pokud bude mít jedno či druhé něco pro mě lepšího...připlatíme.
Ještě nejsou na světě a už nám lezou do peněz....a pak ještě doživotně 😀 Ale co....hlavně, že budeme břichatý ženský v očekávání, no ne? 🙂
holky loucim se s vami.rano odjizdime pracovat do roznova.musim si sbalit par veci a umyt se
ozvu se vam jak se vratim.nebudu mit tam moznost jit na pocitac.doufam ze se do patku vratime

@maky30 On je Puregon jeden hormon, čistý FSH a Menopur dva....FSH a ještě jeden. Prý je u Menopuru častější hyperstimulační sy ☹ Vím, že je dražší Puregon. Řešíme s MUDr. co nasadit. Teprve se mi tvoří protokol. A bude dlouhý, to vím.