Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
@sal80 mně jako bílkoviny doporučily, syrečky a romadur+vajíčka, a je fakt že jsem to ustála 😉 hlavně hlídej at chodíš čůrat
@gambrinuska A kolik jsi měla vajec? 😀 ....myslím vlastních 😀 😀 😀
@gambrinuska ale teď jsem se dočetla, že v hermelínu je ještě o něco víc bílkovin než v romaduru..a ještě víc v Eidamu a syrečkách 🙂 Tak jdu zaútočit na supermarket 🙂
Jím ruské vejce...jistě je tam mnoho bílkoviny 😀 😀 😀 😀
@janinous presne ako pises, pit pit pit...a tej volnej tekutiny mne nepovedali kolko bolo ale ukazal mi na sone ze to mam vsade az za maternicou... 😒 a teda tych 5 litrov bol rozkaz co mi dal tak som si to normalne merala aby som do seba tych 5 litrov priebezne aj dostala lebo tiez sa neda vypit liter vody na ex...a tiez ako pises ma vsetko v zaludku tlacilo a bolo mi tazko...aj ta voda...takze to nebolo ze narazovo do seba nalievat pol litrove pohare vody ale stale mat flasku s vodou v ruke a upijat....nonstop...a da sa to....
@sal80 ked mas predpoklad tak pi vela uz dneska....ale zajtra tesne po OPU pozor...poobede po OPU som aj pol pohara vody bohuzial vyvracala do zachodu..to jednoducho neslo...takze opatrne....to z narkozy....ale na dalsi den uz do seba lej co to da....drzim paste aby sa ti to vyhlo
Ženy moje 🙂 Děkuju za podporu 🙂
🙂
ahojky vsem

@katka.gzd Sakra, sakra...i u mě mají strach z HSS ☹ No, snad to ustojím a vše bude dobré 🙂