icon

Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.

jaruska111
26. črc 2011

Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?

sajab
6. lis 2011

@sal80 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 Můj má snad těhuchutě za mě, zrovna mi řekl, že by si dneska dal svíčkovou s knedlíkem. NIC je tam ještě to kuře a to se dojí 😀 😀 😀

mufinka26
6. lis 2011

@marca22 no mě je zle snad pořád, akorád v noci když spím tak mi je dobře 😀 😀

sal80
6. lis 2011

@mufinka26 Tak to je dobrá informace 😉

marca22
6. lis 2011

@mufinka26 No to mě bylo v 7.tt také,celodenní trápení,pak se to přestěhovalo na ráno a dneska jen žaludek na vodě,ale je fakt že jsem asi v 9 večer sdlábla celou salátovou okurku,tak jestli to není tím 🙂

sal80
6. lis 2011

@marca22 😀 tak to je už i vidět 😀

sal80
6. lis 2011

@sajab To se ví, dojídat se musí. Nejsi přece žádná vývařovna, ne? 😀

marca22
6. lis 2011

@sal80 Je no,hold jsou tam 2,nezapřou se,a jak žerou 😀 Nemám ani chutě,ale věčně mi kručí v žaludku 😕

sajab
6. lis 2011

@marca22 Ahojky, to znám a moc dobře 😀 Jen mě se ty nevolnosti skutečně držely po celé dny až do 4 měsíce ☹ Tak hlavně velkou opatrnost na sebe,vím co říkám (píšu) 😉 😉

mufinka26
6. lis 2011

@marca22 salátovku, tu bych si dala, já mám strašnou chut na mekáče 😀 to sou chutě, ikdyž vím, že my to nesedne 😀

marca22
6. lis 2011

@mufinka26 Jo tak to mi najednou taky chutná,v pondělí jsme jeli z caru a já sdlábla hranolky a mcchickena jako nic a to jsem to dřív nesnášela 😉 Mě teď nejvíc chutná zeleninka,ty okurky,rajčátka a salátek,mňamy 😝

clera
6. lis 2011

ahojky, mlžu se na chvilku přdat s dotazem? čekám po IVF na výsledek snažení a protože už čekam téměř 9 den tak mi pomalu a jistě hrabe, dočetal jsem se že pokud je zvýšená BT tak by se to mohlo povést .. víte o tom něco více ? děkuji

janinous
6. lis 2011

@sal80 Kezby nam ty dve carecky vysly..vsem!!! Nikdo si je nezaslouzi vic, nez my tady!!! 🙂 Jak Ty to vidis s testikem??? Kdy?? Udelame si zaroven pres telefon?? 😀

janinous
6. lis 2011

@mufinka26 Vazne mas kouli??? Budou?? 🙂 Teda u mne dve asi tezko vlastne..uz jsem totalne zblbla 😉

mufinka26
6. lis 2011

@clera ahojky pokud bereš utrogestan, tak to tím nepoznáš, jelikož utrogestan tu teplotu zvedá 😉 zkus testík, už by se tam měl ukázat alespon dušík 🙂 jak si měla stará embryjka?

sal80
6. lis 2011

@janinous Spolu a přes telefon? Kdy? 😀 V pátek? 😉
Ta předpověď nemusí být najednou...nejprve budeš mít Mečislávka a pak Vojslavičku 😉

clera
6. lis 2011

@mufinka26 - díky za info tato informace mi právě si chyběla 😀 embirjka moc stará nebyla už pozítří po odběru šupajdila zpátky. no trochu jsem se začla radovat předčasně ale neva zítra plánuji udělat testík .. mo děkuji

sal80
6. lis 2011

@mufinka26 @janinous Pokud se tu spolu budeme scházet ještě za pár let, tak já Ti, mufčo, napíšu, že embrijka oslavily 18 let 😀 😀 😀

sal80
6. lis 2011

@clera Držím palce 🙂

janinous
6. lis 2011

@sal80 V patek ja uz mam ofiko test v CARu.. Takze ja to asi musim uvladnout driv..ale mozna vubec testovat nebudu.. Ten strach je asi silnejsi nez ja 😉

clera
6. lis 2011

mufinka26 - utrouš do sebe házim 3X denně

sal80
6. lis 2011

@janinous Já mám výsledky testu volat 16.11. Tajké se bojím, že ani napsat neumím ☹ Ale v pátek bych to zkusit chtěla...i když...asi ještě bude brzy 😒 Raději vydržím.

clera
6. lis 2011

@sal80 - děkuji moc 🙂 je to již 5 pokus ne všechno byla klasická IVF .. neco bylo bez léků - ... ovšem výsledek vždy stejně špatný

mufinka26
6. lis 2011

@clera to sme na tom stejně já mám utrouše 2-2-2 😀 tak to šly mimískové k tobě hnedka 😀 budu ti držet palečky, až budeš testíkovat 😀

mufinka26
6. lis 2011

Holky udělala sem si radost, objednala sem si tři filmíčky k vánocům 😀 lidice, v peřině a harryho pottera 7.díl 2.část a tím mám celou sérii Harryho doma 😀

clera
6. lis 2011

@mufinka26 - je to jen jeden čekatel :-d snad se ujme ..

cuddle
6. lis 2011

@mufinka26 zrovna koukam na V Perine, uz jsem se nato chystala delsi dobu, ale manzeluv zanr to zrovna neni a pravda je do docela pekna nuda

sal80
6. lis 2011

@clera To se teď změní 😉

sal80
6. lis 2011

Já koukám na Novu. Ale mohu-li poradit, pusťte si Čokoládu 🙂 A klíďo k ní i jednu zbaštěte 😉

sal80
6. lis 2011

@janinous Kde jsi, Ty moje krasavice? 😀

clera
6. lis 2011

@sal80 - bylo by to mooooc fajn .. to čekání je fakt strašný

Strana