Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
@marca22 no já ten utrouš když zavádím, tak ležím min.15minut a on pak tolik nevytejká. Hlavně zavádět ho je účinější než polikat, tak my to bylo řečeno v CARu 😀 já si přijdu jak věčnej puberťák, se těch bédišů snad nezbavím dosmrti 😅 😅
@caricia1 ona po tom roste právě ta sliznice a připravuje se ti to tam na mimíska...
Já musím brát estrofem a utrogestan až do konce 12tt kdyby se to povedlo, to my řekly hnedka, takže těhle pilulek se jen tak nezbavím 😀 😀
Jinak hezke odpoledne vsem, uz mam te prace po krk 😝
Tak zlatíčka já se zatím loučím,jedu do Plzně na gyndu na cytolku,tak zatim papa 😉 😉 😉
@mufinka26 jj,mě taky říkali že je to účinnější,že akorát ráno před ET ho mám radši spolknout,já budu taky celé těhotenství na lécích,už teď z toho mám hlavu v pejru,se bojim že budu zapomínat, to bude ráno 1 estrofem,2 utrouše,1 prednison,v poledne 1 estrofem,80mg anopyrin,1 femibion,večer 2utrouše,1 estrofem a k tomu beru ještě lactobacily,to abych si na každej prášek nařídila budíka 😀
Holky, omlouvám se, že vám zasahuji do diskuze, ale nedá mi to chci vám moc a moc všem popřát hodně štěstíčka....Vím, co prožíváte, mám to za sebou také..Dlouhé 4 roky snažení, lítání po všech možných vyštření, 3 IUI a 4 IVF ICSI..poslední IVF bylo úspěšné..chci vám jen dodat sílu a hlavně povzbudit, i kydž je to nikdy hodně těžké a zklamání dost bolestivé....nepřestávejte věřit - zázraky se dějí každý den a bojujte za ten uzlíček štěstí jen jak se dá..takže ještě jednou všem tfuj, tfuj, tfuj...
Holky estrofem je na děložní sliznici?

@marca22 já beru estrofen 😀 začínám 1.DC a beru ho 1-0-1 a k tomu mám od čtvrtka utrogestan 2-2-2 😀 nejsem po estrofenu nafouklá, ale mám plet horší jak pubertáák 😀