Chystá se někdo v červenci či srpnu 2019 na KET?
Ahojky, je tu někdo, kdo se chystá v nejbližších týdnech na ET či KET a chce se podělit o své pocity a zkušenosti?
Já právě čekám na MS, abych se mohla začít připravovat na KET, který bych měla podstoupit z kraje srpna...
@vendulam Tak dobrý! 👍👍 Já už ani nevím, jak vysoká musí být ta sliznice? A zavádět budete 18. den cyklu? A co Utrogestan? Bereš? Nebo to je ten Estrofen? Ten se zavádí nebo užívá? A od kolikátého dne? Já jsem tady ve skupinkách četla, že je dobrý ananas nebo i ananasový džus před i po KET. Tak taky zkus 🙂
My máme volat zase zítra o pul 11. To bude 3.den kultivace. Tak se uplně bojím co nám řeknou. Přehrávám si různé scénaře, ve všem vidím znamení 🙈 Jsem jeblá
Máme za sebou neúspěšné ET a 4 sněhuláčky. Chtěla bych co nejdříve na KET nebo se zblázním :(
@mirka_czech Ahojky, vychází to asi na 17.den, utrogestan a prednison mám teď od pondělí, asi bych měla zavádět, ale nějak mi to časově nevychází, tak polykám.Doktorka mi k tomu nic neřekla, byla to opět rychloprohlídka a domluva na pátek, tak jsem zvědavá..ananasový džus tedy zkusím, už jsem o tom taky někde četla..Děkuji za tip.A jak emryjka?
@vendulam ahojky, máme po jednom kuse, ale přemýšlím i nad variantou zavedení 2 embryí najednou..jenže máme v rodině dvojčata, tak nám bylo doporučeno spíš to jedno..chci jít hned, takže teoreticky tento cyklus, pokud mi to mudr. dovolí, bych chtěla už jít..dnes první den neberu crinone gel, tak uvidíme, zda to co jsem měla minulý týden byla ms nebo ji teď dostanu..
@vendulam ak pátek bude velký den! Budu držet palce. ✊✊Nám 3.den rekli ze dobrý, byli dvě tak jak mají být. A ze nejnáročnější je 3-5. den. Dnes, 5. den řekli ze jedno dobrý a jedno není úplně tak jak by mělo být. Ze se uvidi zítra. Už ale teď přemýšlím jak přežít ty dny po transferu. Mas nějaký typ? A jdete teď vlastně na třetí pokus ze?
Mě docela desi ze máme jen jeden, maximálně možná dva :(
Ahoj holky...Už jsem se tu ptala taky 😂......Já jdu KET v srpnu
Ahojky holky, já budu mít KET tedka v srpnu.
Ahoj holky.. Mohla bych se k vám přidat? Teď v srpnu se chystám na ket. Prvni ivf.. Jen jedno zdravé embryjko a nepovedlo se. Teď z druhého máme také pouze jedno zdravé a ještě 2, které by se dala případne na pgd dovysetrit.
Máme genetickou zátěž v rodině.
Všem držím moc palečky a hodně sil🥰
@mirka_czech No, já jdu v pátek na poslední pokus, do dalšího IVF se mi spíš nechce...Taky nevím, jak to čekání zvládnu, ale říkám si, že to do třetice musí prostě vyjít!!!
Zdravím všechny vespolek, to jsem ráda, že se nás tu tolik sešlo..aspoň víc hlav víc ví..☺ Holky, kolik je minimální výška sliznice před transferem? Já 11. den cyklu měla 9,2mm to stačí, ne? Na transfer jdu 17.den, to ještě trošku doroste, ne?
Já už si to moc nepamatuji, myslím ale že je to dost.. Zítra kdyztak mrknu do papírů 😉 moc držím palečky.. Bude to to pravé ❤️😍
Holky a jak se řeší KET, když může přirozeně proběhnout ovulace? Musíme se předtím chránit? Nebo to ničemu nevadí a když tak bychom hold měli dvojnásobné štěstí?
@lilisis nevím jak u ostatních, ale nám byl doporučen půst...i přesto, že já třeba neovuluji, což byl důvod proč jsme do IVF šli...a sama můžu říct, že jsem byla tak nadopovana hormony a stále jsem na to myslela, že na sex mi už místo prostě nezbylo 😂
@mirka_czech Ahojky, tak jakpak to s tebou vypadá, kdypak jdeš na transfer a jak embryjka? Já zítra velký den (KET), tak mám trochu nervíky...
@vendulam moc držím na zítra palečky 🥰
Holky, moc děkuji...doufám že to do třetice už konečně vyjde...
Určitě se ozvu a mnohokrát..🙂 ¨to čekání na výsledek je nekonečné..
@vendulam Ahooojky 😊
Nám zůstali ty dvě. Máme zamrazne dvě. Teď čekám na ms, a podle toho se pak uvidí kdy KET.
Tak zítra! ✊✊✊ Držím palce at se hezky zabydli! Víš co jsem říkala ;) Tenhle proste vyjde!! ❤️ Už se těším na pozitivní výsledek 🙂

@mirka_czech Tak na ultrazvuku snad dobrý, 11 den cyklu je sliznice 9,2mm vysoká, tak je to snad dobrý, příští pátek jdu na KET...snažím se k Estrofenu pít ještě 2x denně kontryhel, tak to třeba pomáhá...Kdy máš znovu volat, jak se embryjka vyvíjejí?