Chystá se někdo v červenci či srpnu 2019 na KET?
Ahojky, je tu někdo, kdo se chystá v nejbližších týdnech na ET či KET a chce se podělit o své pocity a zkušenosti?
Já právě čekám na MS, abych se mohla začít připravovat na KET, který bych měla podstoupit z kraje srpna...
👍 Držím palce. 😉 A hlavně pohodička a pozitivní myšlení! Ber to jako hotovou věc. Vyjde to! 🤰😉
@vendulam ahojky! Tak jak se vede? Co motylek?
@mirka_czech Ahojky, snad dobrý, ale odvahu testovat nemám, asi to nechám až na krev. Občas mě trochu bolí břicho, jinak nic..tak se modlím a věřím..Jak ty?
Těším se za vás holky....já jedu v září do lázní a v říjnu na KET... Dřív mě po té kyretazi nechtějí na KET vzít.
@vendulam ahojky. Kolikaty jste den po KET? A kdy mas jit na krev? Jsi dobra. Ja bych nevydržela netestovat. A jak se citis?
My jsme tedka na dovolené a až se vrátíme, jdu na ultrazvuk před KET. Myslela jsem jak si na dovolené odpocinu a připravím na KET, ale jsem nějaká nachcipana. Tak nevím, jestli se bude tento měsíc vůbec bude KET provádět 😞 Taky u moře mě fakt nenapadlo, ze onemocnim 🤦♀️
@mirka_czech Dneska jsme 10.den od KET, když nepočítám den, kdy mi emryjko zaváděli, v pátek bych měla jít ráno na krev.Netestuji také možná proto, že chceme jet od středy do soboty s mojí těhotnou nejlepší kamarádkou na chalupu a vím jistě, že kdybych věděla, že to nevyšlo, že bych to tam s ní nevydržela..tak si pořád nechávám tu naději...na krev bych kvůli té chalupě chtěla jít až v pondělí, což bude 17.den, musím dneska zavolat do CARu, jestli je to vůbec možné..jinak se cítím úplně normálně, nic na sobě nepozoruji, akorát každou noc chodím čůrat, to jsem nikdy dřív nechodila..tak nevím..Tobě přeji krásnou dovolenou a brzké uzdravení!😉
@vendulam To vypadá nadějně. To bude určitě ono! ✊
Jojo taky když nám to poprvé vyšlo, tak jsem chodila často čůrat a cítila v podbřišku takové lechtání.
Mela jsem i nidační zakrvácení. Takový hnědý hlen.
Bohužel u nás to mimčo vzdalo, ale mělo i srdíčko, takže na začátku byl vývoj OK...
Držím všechno co jde, ať to všem vyjde.
Holky chci se zeptat ..Jdu na KET v pondělí, když se to povede dobře rozehřát.... Co mě trápí,je bolest pravého vaječníku...Píchla jsem v pondělí Ovitrell a už druhý den trpím, zvláště když zavádím utrogestan.... Měla to některá ?
Holky prosím, nemáte někdo zkušenost? Jsem 6 den po ET a mám čím dál tím víc nafouklé břicho, při punkci mi odebrali pouze 7 vajíček, takže jsem měla za to, že při takhle malém počtu to není ohss.
@catchulinecka pijes dostatečně? Jak se ti dýchá? Já jak jsem měla ohss jsem špatně dýchal a bolelo mě dost břicho...
@kackaa91 snazim se, ja ho mela taky pred lety, dokonce mi museli odsavat vodu, ale to jsem tehdy mela 22 vajec, ted prave jen 7, tak tomu nerozumim, ze pri takovem mslem poctu by to mohl byt ohss...
@catchulinecka radši si zítra zajdi za lékařem... Není to jen tak. Já měla 27 vajíček a hyperstimulak se rozjel docela dost...
Ahoj holky,uz jsem tady dlouho nebyla..snazila jsem se na to tolik neupinat a neresit..jenze ted uz zase vysiluji..12.8. byl KET..od te doby mi nic nebylo..jen unava a pobolivani v podbrisku..kdyz jsem mela termin ms,tak me zacalo bolet bricho,ale jinak nic..az 3. den zpozdeni me zacalo dost bolet podbrisko a v krizi,tak jsem si rikala,ze uz je mrcha tady..no a fakt nevim do ted :/ nic netece ani pri utreni nic..zavadim crinone a ten mi nejak nesel sam ven,tak ve sprse vecer vzdy trochu odebiram..tak jsem po tech velkych bolestech vyndala hnedy crinone a malinky cucek,ale cervena nikde..porad doufam,ze to ms nebyla a mame sanci,ale dnes 13. den po KET byl TT negativni☹️ mate s tim zkusenost?Zitra jdu na krev,ale jsem dost na nervy ;/

Ahojky holky, tak už mám " motýlka" v bříšku, nakonec se ze dvou embryjek jedno nerozmrazilo, prý vydrželo to lepší kvality, příští týden to bude rok, co byla zamrazena, tak nevím, jestli to má vliv...jinak mi embryoložka řekla, že u embryjka nařízla obal, aby se jednodušeji vyklubalo a příplatila jsem si embryogleu..říkám si, že to musí vyjít!!! Jak se vede vám? A nemáte nějaké tipy na čajíky, džusíky nebo čím teď embryjko podpořit?