Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?
Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))
@lucipi gratulace
@mikilala20
@veeev
Dekuji moc kocenky ano ano Ananasu zdar😂😊 vsechny se sejdeme pristi jaro s kocarky.. co tak udelat na whatsaPou skupinku at si muzeme sdilet rychleji rady a pocity? 😊
Nejak tomu nemuzu stale uverit zitra testuji zas🙈😂
@lucipi Me to bylo sumak. S prvnim ditetem jsem i tom nejak nepremyslela a je lednova. Tak ted bude prosinec. Aspon mam veskerou vybavu, co muze zimni ditko podedit 😍 Jen teda pokud to bude holka. Mam toho dost ruzoveho 🤣
Koukam, ze budeme testovat do dalnice, co? 😁 A ty jdes na krev do caru nebo jako samoplatce?
@veeev 👏 ja vlastně si ještě ani nenastudovala jaká hodnota by správně měla být .. jsem to ale ženská coo.. 😀 měla bych se na zítra nějak připravit.. abych nebyla za blbku co nevi kolik by měla mít tu hodnotu. Prosím tě a jak to máš s další návštěvou jdeš ještě na kliniku nebo tě už předaji ke tvoji gyn?
@lucipi Urcite na kliniku. Uzivam od nich jeste Amelgen a nejakou dobu, tak myslim, ze u nich budu po dobu uzivani. Navic musim jeste na kontrolu na imuno, to jdu za 10 dni, tam zas beru kortikoidy a taky je nejakou dobu jeste musim uzivat 🙈 Ale oni reknou, jak to bude dal. Ja koukala na svoji hodnotu pak na netu a jsem krasne tabulkova. Uprostred hodnot, co by mely byt ❤️
Z toho mi vychazi, ze tam bude nejspis jedno miminko.
@veeev
@azby mam z nas vsech obrovskou radost😊. Ja mam dalnici uz dva dny. Po krvi uz jsem cekam jak budou volat rikala ze mezi 13. a 14.hodinou. Jsen netrpeliva. Pokud mi potvrdi tehu rak rikala ze za 14dnu na utz a to bych 5-6tt. A pikud potvrdi srdicko tak me uz prepise na moji gyn. Tak uvidime vyckavam telefon😊.
Jak se citite? Je vam dobre?
@azby No o veku taky pomlcim 🤣🤣🤣 To je kraany, ze uz mas doma takovou smecku 😍 Ja zatim jen jednou dvouletou lumpici 😊 Je ti porad zle jo? Jejda. Me teda uz asi 5 dni, ale narazove. Spis vecer a zatim nic strasneho. S malou mi bylo nevolno prvni 3 mesice. Ale ani jednou jsem nezvracela, tak snad to ted bude stejne 🙏🙏
@veeev
@azby tak schvalne kolik vam je zajimalo by me kolik vam je kdyz mate tolik deticek.. ja to prasknu na sebe me letos bude 30. A opravdu ta zmrzlinka co ve me roste je vymodlena. Trosku vsm ty deticky zavidim slespon vam to cekani utika. Prosim vas budete se dal nejak testovat nebo budete cekat? Me byla blbe dopo i odpo a jsem unavena kazdy den po obede musim jit spat. 28.3jsme byli na transfer, mela jsem 5denni embryjko ve velikosti expandujici blastocysta. Takze tedka dle hodnoty bych mela byt paty tyden je tak?
@lucipi Mladice 🤣🙈 Me bude letos 36. Sice az v zari, ale stejne ten letosek nezmenim 🙈 Uzivej si to prvni dite, tu neznalost. Je to nadherne. Jinak sice uz mam malou, ale ta je taky pres IVF. 2 roky snazeni doma a 2 roky v CARU. Takze ufff. Ted mimino je delane jen na 4 pokusy v CARu, to beru jako uspech. Jinak bych byla mladsi maminka. Ale nastesti dusevne se citim na 20 🤣🤣🤣 A neutika mi to vubec, desne se to tahne 🤪
@lucipi
@veeev
Tak korun kočky mě letos bude 37! Dnes má moje první "miminko" Přijímačky na střední 😀 na druhé jsme čekali dlouhých 8 let a teď uvidíme zítra, zda to vyšlo a pak strach až do té doby než budu mít zdravý uzlicek v ruce. Jinak už bych měla také dávno odrozeno (vždy jsem chtěla děti max do 30 let)

@veeev delala 😊🥰 v pondeli jdu na krev