icon

Dárce spermatu. Jen tak odhadem, našel by se tady někdo?

nikolamlyncekova
15. pro 2020

Ahoj holky a kluci. Chtěla bych se zeptat touto cestou zda by se tady mezi námi našel nějaký dárce spermatu 🙂 jen tak odhadem zatím 🙂 děkuji mockrát. Případně názor na dvě maminky vychovávají dítě. Přeji hezký den

Strana
z2
nikolamlyncekova
autor
19. pro 2020

@zlorenka letenka a malé dítě je rozdíl. Každopádně teď hraje roli i covid. Za letenku by jsme dali kolem 150 tisíc naráz to za dítě ne

nikolamlyncekova
autor
19. pro 2020

@gramar tak to pravé vůbec netuším a ani nevím kam se na tyhle otázky obrátit případně nějakou radu bych ocenila

llluckaaa
19. pro 2020

Mám kamarádku, která chtěla dítě bez partnera, na internetu si našla dárce materiálu, ona zaplatila hotel, on tam vyrobil materiál, zaplatila mu za to, vystřídali se na pokoji a aplikovala si to. Neotěhotněla (teda když nepočítám mimoděložní těhotenství, kdy přišla o vejcovod a málem i o život) a stálo ji to docela dost, protože toto podstupovala opakovaně docela dlouho ☹ Jedna akce byla za několik tisíc. Název internetových stránek, kde se materiál prodává, neznám. Osobně mi přijde lepší asistovaná reprodukce v nějakém centru v zemi, kde je to legální. Ona mluvila o UK. Svůj názor na podobné aktivity mám, ale nemám chuť se kvůli němu s někým hádat, takže si ho nechám pro sebe 🙂

mdch91
19. pro 2020

@zlorenka vezne tohle v tyhle diskuzi budes resit? Mam na to v pohode zivit 3 deti a na letenky do Thajska teda taky nemam.

mdch91
19. pro 2020

Me holky opravdu bavi, jak tady vsechny o tom tematu absolutne nemate prehled, ale stejne mate strasnou potrebu radit. Jako treba posilat nekoho do UK. Zakladatelko, zkus se pridat treba na fb do skupiny Duhove rodiny nebo se podivej na stranky Lesbicky koutek. Tam dostanes odpovedi lidi, co tim prosli a ne nekoho, kdo si jen tak mysli

nikolamlyncekova
autor
19. pro 2020

@mdch91 chápu já jen sem zkoušela zda s tím tady někdo nemá zkušenost ..

mdch91
19. pro 2020

@nikolamlyncekova tak ja mam, tak mi napis klidne zpravu, jestli chces.

nikolamlyncekova
autor
19. pro 2020

@mdch91 nevím jak se píše zprava nemůžu to najít

mdch91
20. pro 2020

@nikolamlyncekova napsala jsem ti, kdyz kliknes po prihlaseni vlevo v rohu na ty 3 carky, tak je tam pak nahore obalka a tam bys zpravu mela najit

darcepraha6
Odpověď byla odstraněná
mayosk
Odpověď byla odstraněná
reeeza
3. pro 2022

Ahoj, a co třeba co-parentmatch.com? Jinak v ČR se neprovádí umělé oplodnění single ženám, ale např. V UK nebo Irsku ano. Můžeš být klíďo single. Cena v Irsku za IUI cca €1000.

nikolamlyncekova
autor
7. led 2023

@reeeza mohla by jste mi o tom napsat prosím více do zprávy?

mtsr
21. led 2023

@nikolamlyncekova dejte vědet jestli máte zájem stříkačkovou metódou.

nikolamlyncekova
autor
3. únor 2023

@mtsr dobrý den nejspíš ano

erikerik
9. únor 2023

@nikolamlyncekova
Dobrý den, můžete mi napsat do zpráv, pokud se stále nikdo nenašel.

mtsr
9. únor 2023

@nikolamlyncekova píšu vá zprávu

opovazlivec
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2