Darovaná embrya. Máte zkušenosti?
Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.
Tak nakonec na tom druhym je taky pidi dusik,ted jsme to tady s manzou zkoumaly 😀 tak uvidime zitra rano
Holky potrebuji poradit - jak se vysazuje estimax?? Myslim,ze mam zanet prudusek a v pondeli pobezim k obvodni... na transfer asi nedojde...nechci tedy ty hormony brat zbytecne. A kdy po vysazeni prijde menses? Jsem 14dc.
@missuttka no je to taaaaam!!!!!!!!!!! tak teď aby se mimi udrželo. držím moooooc palce, tvůj pozitivní test je nadějí pro nás všechny, co budou mít DE 🙂 🙂
opatruj se a hrň sem další pozitivní testy 🙂 kdy jdeš na krev nebo na kontrolu?
Jinak já jdu tento pátek na kontrolní ultrazvuk a pak mi řeknou, kdy půjdu na transfer.
@katty77
@verca35 takze pokracovani,vcera rano depka,prislo mi ze to slabne test z benu,pak manzel privezl odpo test dr. Max a dusik! Predtim -2 dny zpet tak byl slabounkej,ze byl sotva videt. Takze dnes rano dva testy Benu a mamatest co jsem mela jeste doma a duch tam je. Odpo zas zkusim dr. Maxe. Ale pocitove vcera odpo na me padnul takovej zvlastni klid a verim,ze je to ok.. no uvidime

@katty77 tak jsem nevydrzela a dnes testla. Dr. Max snehobilo a Benu test dusik( ale u tech rikaji ze obcas ukazuji blbosti). Jsem 7 den po Ket,vim je brzo,ale prubla jsem to 😀