icon

Darovaná embrya. Máte zkušenosti?

andreanovosadova
22. únor 2011

Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.

missuttka
30. zář 2017

@katty77 tak jsem nevydrzela a dnes testla. Dr. Max snehobilo a Benu test dusik( ale u tech rikaji ze obcas ukazuji blbosti). Jsem 7 den po Ket,vim je brzo,ale prubla jsem to 😀

missuttka
30. zář 2017

Tak nakonec na tom druhym je taky pidi dusik,ted jsme to tady s manzou zkoumaly 😀 tak uvidime zitra rano

misutka30
30. zář 2017

Holky potrebuji poradit - jak se vysazuje estimax?? Myslim,ze mam zanet prudusek a v pondeli pobezim k obvodni... na transfer asi nedojde...nechci tedy ty hormony brat zbytecne. A kdy po vysazeni prijde menses? Jsem 14dc.

verca35
1. říj 2017

@missuttka no super tak sržím palce a dej zítra vědět

verca35
1. říj 2017

@misutka30
tak já si myslím, že jestli to nebude nic vážného tak můžeš na et normálně jít ba naopak se říká, že nachlazení může napomoci k uchycení embrya, protože se tělo soustředí na nemoc a nebude bojovat s embryem, ale jestli to bude vážnější tak si raději zavolej do car

katty77
1. říj 2017

@missuttka ahojda, tak jak to vypadá dnes? Jsem napjatá jak kšandy 🙂 hoď sem případně foto, jestli to foťák vezme 🙂

missuttka
1. říj 2017

@katty77 je to spatne videt,ale dnes byla trosku vic videt.

missuttka
1. říj 2017

@katty77
@verca35 zitra to zas zkusim a porovnam a kdyz to pujde vyfotit,tak sem dam 😉 to bude 9 den po Ket. Je to napinave...

katty77
1. říj 2017

@missuttka tak to je paráda, držím palce!!! 🙂

misutka30
1. říj 2017

@verca35 dekuju za radu. Zitra zavolam do car. Slo mi o to,jestli muzu vysadit ten estrimax... no uvidim,co taky obvodni doktorka.. achjo

missuttka
2. říj 2017

Takze prvni je od dr. Maxe,tam je jen midi duch,druhy je Medpharma tam je duch a modry( citlivost 25) a ruzovy( 10) z benu. Uz si prijdu jak blazen.. jsem 9 den po Ket.. zacinam byt nervozni

katty77
2. říj 2017

@missuttka no je to taaaaam!!!!!!!!!!! tak teď aby se mimi udrželo. držím moooooc palce, tvůj pozitivní test je nadějí pro nás všechny, co budou mít DE 🙂 🙂
opatruj se a hrň sem další pozitivní testy 🙂 kdy jdeš na krev nebo na kontrolu?

Jinak já jdu tento pátek na kontrolní ultrazvuk a pak mi řeknou, kdy půjdu na transfer.

missuttka
2. říj 2017

@katty77 dekuji 🙂 na krev jdu v patek,toho se prave bojim,aby tam jeste bylo,aby to nebyl nejaky pozustatek.. uz se zacinam asi moc sledovat.
Tak drzim palecky!!! 🙂

missuttka
2. říj 2017

@katty77 a ty z benu jsem prave vygooglila ze delaji falesny duchy,proto jsem zkousela i jiny..

katty77
2. říj 2017

@missuttka no však to nejde se nesledovat, tomu se neubráníš 🙂 a tohle určitě nejsou falešný dušíci, tak teď hlavně aby to sílilo!!!

verca35
2. říj 2017

@missuttka no prostě je to tam a basta, v pátek ti to už jen potvrdí uvidíš 😉 odpočívej a nic netahej to je momentálně hodně důležitý 👍

missuttka
4. říj 2017

@katty77
@verca35 takze pokracovani,vcera rano depka,prislo mi ze to slabne test z benu,pak manzel privezl odpo test dr. Max a dusik! Predtim -2 dny zpet tak byl slabounkej,ze byl sotva videt. Takze dnes rano dva testy Benu a mamatest co jsem mela jeste doma a duch tam je. Odpo zas zkusim dr. Maxe. Ale pocitove vcera odpo na me padnul takovej zvlastni klid a verim,ze je to ok.. no uvidime

katty77
4. říj 2017

@missuttka ahojky, a tak nakonec sílí? máš fóťu?

missuttka
4. říj 2017

@katty77 ten vrchni vcera odpo dr. Max a dnes rano benu. Ted jsem byla v maxovy a nemaji ty jejich testy.. tak mi prodali mamatest

katty77
4. říj 2017

@missuttka no je to tam zřetelně, ještě aby to pořádně posílilo, abys byla klidnější, co? ale na to, že seš 11 DPO(?), to není špatný, ne?

missuttka
4. říj 2017

@katty77 doufam ze ano 🙂

missuttka
4. říj 2017

@katty77 tak jeste zitrek a v patek je krev..

katty77
4. říj 2017

@missuttka tak to už je za chvilku, hlavně ať je hcg z krve pěkně vysoké a budeš mít na chviličku klid 🙂
já se asi v pátek dozvím, kdy půjdu na transfer, tak jsem taky napjatá 🙂

katty77
4. říj 2017

@missuttka a tyhle testy jsou ověřený, že nedělají duchy? tedy - u tebe už nejde o duchy, ty tam ty čárky máš jistě, ale abych si případně taky pořídila a nekoupila duchařský testy...

missuttka
4. říj 2017

@katty77 co jsem nasla na diskuzich,tak nejvic chvaly tt z lekarny dr. Maxe 🙂

katty77
4. říj 2017

@missuttka a digitál clearblue nezkusíš? to bys asi měla už teď jasno...

missuttka
4. říj 2017

@katty77 premyslela jsem nad nim,ale to uz pockam na ten patek 😉 porad mam alespon nadeji ze to bude ok podle dusiku 😀

missuttka
5. říj 2017

Takze posledni den pred krvi,foto benu test modry 25 a ruzovy 10 pak jsem jeste zkousela mamatest,tam se neco rysuje,ale nevyfotim to.

katty77
5. říj 2017

@missuttka super, čárky vidím, takže krev budeš mít určo pozitivní, hned písni, až budeš vědět, jakou hodnotu hcg budeš mít. 🙂

katty77
6. říj 2017

Ttak děvčata, jsem po kontrole, vše úplně v pořádku, sliznice ukázková 12 mm, takže ve středu transfer 🙂

@missuttka jak ty? výsledky budeš mít asi ve dvě, že?

Strana