Dloooooouhé snažení o mimi a pořád nic

blaf
13. únor 2013

Ahoj jsem tu nová.Chci se poptat,podělit,pokecat.Přes 1O let se snažíme o mimi.3x IVF,1xKET,1xdarované embria,3x minimálka,inseminace nepočítám.Oba máme děti z před.vztahů.No a ted mám potvrzenou alergii na man.sperma.Na imuno nás dr poslal po prvních dvou ivf-do Podolí.Před rokem a půl jsem se naštvala,když se se mnou skoro nebavil a jen mi podal ceník. Vzala si dokumentaci,kterou jsem si musela vydupat a zjistila,že existuje minimálka za zlomek toho,co po nás požadoval bídák.3x jsme ji podstoupili ,pokaždé 2 super embria.A zase nic.tak jsem jsem bádala a zjistila,že na imuno v Podolí dělali jen nějaké povrchní testy a vůbec né na alergii.Takže,1O let snažení,kupy hormonů a skoro 300tisíc bylo na nic!!!!!!Sama jsem nás objednala na imuno do Hradce,kde to za 30korun .Tak ted je za námi kontrola v Hradci.Tři měsíce,jsme měli gumisex a brala jsem prednison.Ted budu čekat na výsledky a........skoro jsem po všech těch letech snažení,čekání jak to tentokrát dopadne....bez chuti jít do toho dál.V létě mi bude 40 a nevím,nevím.Připadá mi,že CARy jsou jen o penězích,jsem znechucená a naštvaná

pistalinda35
13. únor 2013

@blaf Záleží asi na štěstí ke komu se člověk dostane... CAR je velkým kšeftem a do budoucna se mu bude zřejmě dařit čím dál tím více. Držím vám palečky, aby se vám miminko brzy podařilo.

susanitademacho
13. únor 2013

@blaf důležité taky je, že už dětičky máte a nebudete jednou sami🙂 ale těch peněz, to je mazec, kdyby se to aspoň podařilo... A nejde z nich třeba nějaké peníze vytřískat zpět, když nedělali ty testy na alergii? Jinak moc držím pěsti!

krista1
13. únor 2013

@blaf Ahoj,to mě moc mrzí,že to nezjistili dřív,no snad se to dá nějak vyřešit a konečně se vám podaří miminko,držím pěsti,hodně štěstíčka,určitě se nevzdávej,ono se to povede! A kde ste chodili,do Brna nebo do Olomouce?

blaf
autor
13. únor 2013

Zprvu jsme chodili do Gyncentra v Ostravě,tedy jen na transféry-příprava byla ve Frýdku ☹ .Tam byly první tři pokusy a KET.Potom Brno obilný trh darované embria.Minimálka reprofit Olomouc-transfér Brno,ale tam není co vytknout,bylo to bezva.Jestli do toho ještě půjdeme,tak jen tam.Když ted po těch letech do toho trošku vidím,je mi zle z toho kolik doktorů vyloženě těží z něčí touhy a neštěstí.Při třetím pokusu jsem si píchala hormony,však to znáte....Každá ampulka-spousta peněz a konci protokolu se ukázalo,že dvě ampule pochyběly,dr vyvinul opravdu velké úsilí,aby je sehnal-byl pátek,před vánoci,nakonec nesehnal a napsal mi něco jiného.V lékárně jsem zírala stejné složení,jiný název a o pětinu levnější!!!!!!Je mi z toho zle,zoufalé holčiny si berou půjčky,šetří celé rodiny,jen pro tu možnost mít šanci a bídák se za dveřmi ordinace nahlas rozštiluje,že jestli to dotyčná nezaplatí,nechá ji rozdělanou..Stačilo,aby nás někdo poslal na pořádné imuno a kdo-ví,možná by už nás bylo o pár víc

sonka.77
14. únor 2013

Ahoj blaf, mrzí mě, co jsi všechno prožila. My byli na IVF dvakrát a stejně jako vy jsme pak byli na imunu v Podolí. Udělali veškeré testy a taky přišli na alergii na sperma, kterou jsme přeléčili Prednisonem. Ale je fakt, že v CAR mi chtěli dát doporučení na imuno jen pro mě a já sama je musela přesvědčit, aby ho dali i pro partnera, protože bez toho by vyšetření bylo k ničemu. To jsem naštěstí věděla, řekli mi to myslím při objednání se v Podolí.
Držím palce!

hannyy
9. dub 2013

holky zalozila jsem soukromou diskuzi o snazilkovani bez rozdilu veku, kdo by se chtel pridat staci mi napsat do IP