Druhý pokus IUI

koikaahoj
8. kvě 2019

Ahoj holky, jdu si sem pro zkušenosti.... Chystám se jít ke konci Května na druhy pokus IUI. Prvni pokus byl neúspěšný tak zkoušíme druhy pokus. Chci se zeptat ma nekdo zkušenosti ze druhy pokus (opakovany pokus) je lepsi pravděpodobnost ze to vyjde? Vim ze pojistovna proplácí 6 pokusu z a rok tak ted nevim jestli to mam vyčerpat a nebo zkusit IVF. Popravdě na IVF se mi nechce ze dvou důvodů, jeden finanční a druhý ze musim do celkové anestezie. Je mi pod 30 let, tak jsme si s manželem říkali ze to ivf nechame jako poslední šanci.
Duvodem proč zkiusime umělé oplodnění je ze mam alergii na sperma. Další muj dotaz zní ma nekdo taky zkušenost ze mel alergii na sperma a podařilo se mu pres IUI otěhotnět? Teď jsem ještě od Dr. Dostala prášky Metypreda, Clostilbegyt - jen nevím kdy mam ty prášky začít JIST-PORADÍTE mi? Děkuji za odpověď

melisa18
8. kvě 2019

@koikaahoj podle mě to je zbytečná ztráta času byla jsem 2 krát podle doktorů já i přítel jsme v pořádku nenašli nic co by nám bránilo k miminku ale stále nic

malenka3
9. kvě 2019

Pravděpodobnost každého IUI je nezávislá na předchozích. Ony i výsledky spermiogramu jsou různé pro každé IUI. Pokud alergie na sperma není kontraindikací pro IUI, což by vám snad řekli a jiný problém není, zkoušela bych. U nás klaplo až to 6., těsně před plánovaným IVF. Žádný problém se nenašel ani u jednoho z nás.

lenula02
9. kvě 2019

Ono IUI je defakto jen přiblížení spermii k vajicku/ takový Sex na nečisto/ . My se snažili s manželem 18mesicu. Po 6mesicich biochemické a začal kolotoč. V tu chvíli jsme se nesoustredili na nic jiného. Ja si koupila Nosifol a pila do asi 5mesicu. Změnila sem práci, dovolené apod a nic. Nakonec jsme si řekli kaslem na to a když nic tak za dva měsíce půjdeme to IVf ať neztracime čas . Prošli jsme všechny vyšetření včetně genetiky, imunologie apod. Vše jak má byt . No a nakonec jsme se v říjnu stěhovali a za tyden jsem zjistila, ze cekame 😁. Bez pomoci. Nám IUI bohužel nijak nepomohlo.