Důvod tří týdnů čekání na těhotenský test po transferu?
Proč se musí dělat těhotenský test až za 3 týdny po transferu ? Mám za sebou 9 dní a je to nekončí příběh.
Srazeniny, zvětšení vajecniky apod nemám prý vše vypadá v pořádku musím počkat do zítra na výsledky, jinak mi začala léčit zánět močových test, který měli vyléčit dřív než tohle se začalo dít ještě když to viděli na papíře. Přítel měl špatný spermie málo kvalitní i a to podle gennetu a i ta ginekolozka mi řekla že to do vajíčka zavádět neměli.
@pajusz Dělala negativní. Papíry viděli z gennetu a ty řekli že mám trvat na krvy aby se něco nepodceňilo že těch hormonů mam strašně málo. Já si stejně myslím že je po všem, ale spíš mi nejde do hlavy tyhle bolesti nemůžu ani chodit kdybych krvácela v kuse ale bohužel mám to úplně tak že jo pak ne.
@kristyn25 mas za sebou hormonální stimulaci to je dost náročné pro tělo a punkce už jsem to psala nebaví mě to psát pořad do kola neposlouchas a jedes si to tvoje zmatené pořad do kola .. test negativní nevím co dal chceš řešit proste se to nepovedlo a znám prontal a zas tolik špíny na nej nehazej z tvé komunikace vidim ze o tom celkem víš prd .. kazdopadne věřím ze v gennetu budou více pečlivý přece jen to je hodně velký řetězec IVF caru a doufám ze tam vám pomohou a tobě přeji necti tolik koníka a spis začni číst vaše zdravotní karty výpisy
Ahoj
@wladimira ❤️
@kristyn25 tak to je mi líto. A Vladimíra má pravdu zkus si sama něco nastudovat, zda se ze o Ivf sis toho moc nezjistila a vysloveně tapes ve tmě..
@lencaa11 Lebo tak v caru snad vědí jestli nějaké potíže měla nebo má, teď to tu všechno vyznívá jako by ji dělali transfer mezi dverma a a bez vyšetření.. Víme snad všechny co Ivf obnáší, že ta příprava není ze dne na den a každá holka co to postupovala tak se o vše zajímala, hledala četla a ptala se v caru na vše důležité .. Mladá zdravá holka (dvě děti máš a poměrně maličké, takže ty jsi zřejmě úplně v cajku) a zbytečně vyplacanej pokus s dveřmi kousky, to zaráží třeba mě. Všude raději transferuji jedno embryo.
@kristyn25 tak je možné že za to ani centrum nemusí co endo centrum na endometriozu ta hodně dělá že žena nemůže otěhotnět klasický gynekolog ji málo kdy odhalí jelikož ty ložiska mohou bejt kdekoliv po těle břicho ,děloha ,vejcovody atd...co štítná žláza taky dělá hodně ,uminita vaše chlapa ,polyp ten poznají po kyretáži třeba nebo lepší kouknuni do dělohy atd ...je toho hodně
@kristyn25 tak zas centrum třeba za to nemůže těžko soudit každý lékař má svůj postoj a kdyby to bylo tak špatne centrum myslím že by nebylo tam kde je prostě někdy to tělo není připraveno má nějaký háček a to chce aby jste řešila víc sebe a chlapa pokud má špatne spermie hledat co pomuze co u vás pomuze opravdu to chce nejdříve pořádně zjistit sebe krev hematologii atd ...je toho opravdu hodně když budete vy ok tak pak určitě další pokus vyjde ☘️☘️
@kristyn25 tak pokud ti vše vyšlo v cajku a i chlap měl vyšetření ok, tak pro další vyšetření asi nebyl důvod. A to že vyšel horší spermiogram před OPU je blbý, ale zřejmě bylo oplodnovat čím když oplodnili 9 vajec nebo kolik si psala. Oni ty vyšetření jsou dost drahý co si budem povídat 🤷♀️ v čem je u Vas problém že jste šli na Ivf? Rok vám to nešlo přirozeně nebo?
@pajusz Ano přes rok a pul no a mám málo vajíček a on má taky ten spermiogram nic moc poprvé to měl možná zmanipulovany protože to jsme den před spermiogramem jsme spolu spali. Před tím jsme dodrželi ty 3-7 dní. Dělali nám odběr krve jen. To je vše. Já měla ještě málo hormonů.

@pajusz nevím do jakého chodí ale mám celkem dost kamarádek co jsou s Prontalem spokojený …