Embryo transfer a nastydnutí. Kdo takto podstoupil?
Zdravím 💐 Podstoupila některá ET i když byla nastydlá?
@lijurena Ano, já. Nejdřív jsem měla několik dní střevní chřipku, pořád jsem jen zvracela, pak to přešlo v normální nastydnutí, rýma atd. a to jsem šla na transfer. A máme syna, narozdíl od ET, kdy jsem byla úplně v pohodě a bylo i "lepší" embryo. Teploty jsem ale teda neměla a bála jsem se, aby se to v ně nerozjelo, ale naštěstí dobrý 🙂.
@katule1990 no, uvidíme... Snažím se odpočívat. Už je to lepší. V pondělí jsem na ET nakonec byla a budu doufat.Bylo to těžké rozhodnutí, ale dala jsem na řadu embryoložky.
@lijurena Jestli to má dopadnout, tak to dopadne i s nastydnutím 🙂. Držím palce a budu ráda, když dáš vědět, jak to dopadlo 🍀.
@katule1990 Děkuji 😇
@kocila
@katule1990
Dnes jsem to nevydržela a zkusila jsem test a negativní. V pondělí mi zavedli 4-denní embryjko.Takže ještě dám tomu čas a snad tam ty // najdu též...
@lijurena To jsi zatím teprve 10 DPO, to je ještě hodně brzy. Zkusila bych tak za 4 dny, držím palce 🍀.
@katule1990 Děkuji 😇 Je to moc dlouhé...
@lijurena Chápu, každý den se hrozně vleče, znám to 😀. Máte i nějaké zamrazené?
@katule1990 ne. Řešili jsme to nativem. Mám za sebou 2IVF - neúspěšné. Nedošlo ani k ET.
@lijurena Aha, to mě mrzí, že to máte tak komplikované. Ale je super, že v nativu se embryu daří 🙂. To se odebírá vajíčko bez narkózy nebo se taky uspává? Moc držím palce, ať se // ukážou, vím, jaký to jsou nervy 🍀.
@katule1990 já jsem byla bez narkózy, ono to nemá cenu při odběru jednoho vajoura. Je to nepříjemné, ale ne bolestivé. Při stimulaci jsem měla jednou 5 vajour a prázdné a po druhé 4 a dvě. Z toho jedno Né úplně zralé, tudíž se neoplodnilo vůbec a to druhé bylo zralé, ale též se neoplodnilo.. Proto jsem uvažovala o tom nativu, vzhledem i k nízkému AMH 0,4. Nějak jsem věřila svému tělu, že to bude kvalita! A přítele jsem vyměnila, sice má méně spermií a pomalejší, ale dobré.
@lijurena U nás se našel problém jen ve spermiogramu, ale oni u toho IVF dokážou vybrat nějaký šampiony 😀. My jsme měli myslím asi 11 oplodněných, ale 5. den ráno bylo ok jen jedno embryo (to mi zavedli, nic), později to dohnalo ještě jedno a 6. den ještě jedno (z toho je syn) 🙂.
@katule1990 ty... Jo. Zajímavé
@katule1990 a kolikátý den jsi měla dvě čárky?
@lijurena Dělala jsem test až 9. den, takže 14 DPO (měli jsme to embryo ze 6. dne, ale ve fázi 5. dne). A byla tam slabá čárka. 10 DPO by tam asi ještě nic nebylo.
@katule1990 Děkuji za naději. Snad ano. Jako vím, že je to brzy, ale chtěla jsem ti zkusit. Uvidíme. Tak zkusím v pátek, to bude 14 DPO. Mne zaváděli morulku kvality 1 až 2.Snad bude bojovat
@lijurena Držím palce 🍀. Testování chápu, já jsem byla taky nedočkavá, ale po těch předchozích neúspěších jsem už pak moc nevěřila, tak jsem testovala až 14 DPO. 10 DPO to ještě není ztracené.
Ahojky já byla v patek na ET a budu testovat az v den kdy půjdu na krev při prvním sem testovala 7 dpo byla čárka a nepovedlo se sem taky nastydla trošku pokaslavam a mám rýmu ale zatím dobrý
Jeden den odpoledne jsem sla na transfer a to jsem byla jeste v pohode. Dalsi den rano ryma, boleni v krku, kasel jak tubera 🙄 A dite uz ma rok 😉

@lijurena pokud není teplota, šla bych, ale určitě bych konzultovala s lékařem kliniky