EmbryoGlue ano/ne? Máte zkušenost?
Ahoj holky. Po dlooouhe dobe a par nepodařených "domacich"pokusech jsme se dostaty s manzelem k IVF. Bohuzel nam nevysel 1.pokus a dopadlo to mimodeloznim tehotenstvim.mela jsem Embryoglue. Ted premyslim nad tim,jestli ma smysl si ho priste davat.prosim,jake mate zkusenost? Dekuji 😀
@pavlina1976 děkuju za podporu 🙂 ale bohužel v to moc nevěřím :(
@petulinka17 No a kdy půjdeš na krev? Zkus zítra ještě testnout. Do krve není prostě ni ztraceno 😉 .
@petulinka17 to krvacení nemusí vůbec nic znamenat. Já krvácela když jsem byla přirozeně těhu. myslela jsem, že nic a za 3 dny to preslo... jak pisou holky, hlavne nevysazuj prášky..a krev máš kdy?? jestli jsi už 14 dní po KET už by jsi měla jít, ne??
Holky, na krev jdu v pondělí 10., byla jsem mimo Čr, tak proto mám termín na krev až v pondělí. Kdybych jen špinila, byla bych klidnější, ale u mě se jedná o normální krev jako při ms :( Mluvila jsem i s MUDr. a ten mi řekl, že je zbytečný testovat, protože HCG v moči může být až 14 dní..
@petulinka17 Aha, no to možná zbytečný je testovat, ale prostě počkej do krve! Někdy se to může stát....Vím, že některým holkám se to stalo, tak ještě věř 😉. Já jdu v po na utz zda je vše OK a jestli si v září můžeme jet pro embrouška 🙂 .
Ahoj holky, tak výsledek z krve je pozitivní 🙂 prý je ta hodnota ale nižší, asi 290, takže ve čtvrtek jdu znovu na krev a v pátek budu zase chytřejší 😉 jen to čekání asi nevydržím 😒
@petulinka17 Tak vidíš, to je super zpráva 😉 . Moc přeju, aby pěkně rostlo!!!!! Bude to dobrý uvidíš 😉
@pavlina1976 děkuju 🙂 musím věřit, ikdyž se hodně bojím ☹
@petulinka17 Jj to je jasný, že máš strach. Je to o nervy 🙄 . Už si nevěřila, teď krev pozitivní ale zase bohužel ne, tak jak by bylo ideální.....Nervy od začátku až do konce, kdo si to nezažil, tak nepochopí 😨 . Ale dopadne to určitě dobře, musí 😉
Ahoj holky, tak hladina HCG bohužel klesla ☹ zítra mi prý budou volat, co a jak dál ☹ jsem z toho zničená, tohle je hrozně psychicky náročný ☹ nevím jestli do toho znovu půjdu...
@petulinka17 to me moc mrzi. Po kolikatem jsi IVF??
@szkipet z prvního IVF mám syna (napoprvé bez problémů), zbylo nám 6 mrazáčků, nyní to byl druhý KET, takže zbývají 2 mrazáčky....poslední pokus ☹
@petulinka17
Mas zamrazene po 2? Nevzdavej to. Urcite se povede 🙂
@szkipet ano po dvou. Já nevím, moc se bojím ☹ bojím se, že ani na poslední pokus to nevyjde a celý koloběh celého IVF už podstupovat nechci, jak z finančního tak psychickýho hlediska ☹
@petulinka17 jj.chapu.taky jsem po kazdem pokusu rozhodnuta,ze uz dal nemuzu.ale ono to prejde a pujdete do toho znovu. Ale kdybych mela aspon jednoho spunta taky bych uz asi nesla.ale aspekty n vypraskejte mrazak 😉
Ahoj holky, ja mam taky problem. Mela jsem jedno ivf a k tomu jsem si priplatila embryoglue. Nevyslo to. Zamlkle tehotenstvi, musela jsem jit na kyretaz. Jeste k tomu jsem mela silenou virozu. V cervnu mame druhy pokus ale ze zmrazenych embryii, ja ted vubec nevim, jak se mam rozhodnout. Jestli si dat znovu embryoglue nebo se na to vykaslat. Emryo mi daji jen jedno, protoze mam triletou holcicku, ktera vznikla prirozene a ja rodila cisarem. Tak proto mi daji jen jedno.Co myslite? Mate nejakou radu? Dekuju vsem....Katka
Ahoj @ruzicka77 já loni absolvovala 3x KET (vždy po jednom embryu) a jednou si připlatila embryoglue a bohužel ani jeden KET nevyšel, takže tomu moc nevěřím 😒 je to prostě náhoda ☹

@petulinka17 Ahoj, to nemusí vůbec nic znamenat. Byla jsi už na krvi? Nestresuj se a hlavně veškeré prášky ber dál! To může být v pohodě. A gratuluju k pozitivnímu testíku 😉