FN Olomouc, začátek v lednu, věk nad 30
Ahoj všem,
tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂
jo smil já mám taky sníženou funkci štítky 😒
leni tipla bych, ze ze strakonic ne😀😀
bingo a sukub na to nepřišla ... 😀 😀 😀
Leni dělá protože mě vždycky začnou bolet hodku po tom co ho zavedu a jinak přes den nic
jo smil si chytrá 😀 mě to nenapadlo a jak sem říkala manželovi že sem na to nepřišla tak on PROBOHa co sem si to vzal 😀
já jsem asi z marsu ,už ničenmu nerozumim ,tak jdu raději pro ty rohle
leni😀😀
sukub a v caru to vi? na stitku pozor, i ta me mozna branila v prirozenem poceti
sukub😀😀 manzel je srandista😀
to je sukub jako z těch policejních historek ,,na louce se pase bílý kůn ,jakou má barvu?,,
leni ja myslela, ze uz jsi z nakupu zpet😀
jojo dřepim tu furt ve spodárech
hele prsa nejsou zase tak spolehlivej ukazatel tehu, ja je na zacatku tehu mela uplne normalni, bezznamek naliti 😎
leni aby ti ty rohliky jeste vubec nejaky dali😀😀
Smil ve ferasu mi na to nepřišli až ve FN jinak do té doby jsem to nevěděla ted papám ethyrox 50 půl tabletky ráno na lačno.Pokud se na to přišlo a léčí se to mělo by se jednou zadařit že?
sukub me na to prisli az v pulce tehu a to moje obvodacka, ja taky beru ale kazde rano celou tabletu a stridam euthyrox 50 a 75 😉 urcite kdyz se to leci, tak si te pohlidaji
tak jsem tu i s rohlíkama ,vypadaj unaveně ,ale jsou dobrý
Tady člověk chvílí ,,pracuje" a vy toho tolik nakecáte 😀 Tak jak se znám, tak bych určitě testila každý ráno, ikdyž naposledy jsem vydržela netestovat, ale dalo mi to zabrat 😀 A ksicht mám jak puberťák pořád, co jsem přestala brát prášky, tak děs ☹ Ale prý se to někomu v těhotenství změní, tak se třeba taky jednou dočkám 🙂
Lenkacar: že by ten kůň byl bílej 😀 😝
koupila jsem si sušenku ,neměla jsem moc času už jsem byla u kasy a málem mě povalila cena ,20kč,kdyby mě to nebylo blbý tak jí vrátim...úplně obyčejná kolonáda malá ..
leni hlavne ze rohliky nejsou jak guma, a tycinka, si zvykej😀
ametob asi jo ,asi byl bílej ,já nejsem poliš..já to vědět nemusim 😉
smil a ty se nesměj krát 3,hm... 😝
ja uz jsem potichu, nic nerikam😀😀😀😀
taky nakupuju jen v hypermarketech dámy ..a říkaj vám něco akční slevy?tak to jsem celá já lenkacar..
leni😀
ta sušenka mi vydrží až do večera za tu cenu ,jdu si čmuchnout 😀
to by ti mela vydrzet aspon mesic ne😀😀 kazdej den jen snitko😀😀
možná dam čmuchnout i manželovi ,nevim eště 😀
nevim co je snítko ,ale beztak to bude drobek nebo tak něco

to nedělá utroš já měla kozeny chcíplý 😝