FN Olomouc, začátek v lednu, věk nad 30
Ahoj všem,
tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂
monali no vidis, roladou taky nepohrdnu😀😀 sakrys , nedelejte me chute, ale co ja vim, tak se me domu nese proviant, tak aspon neco😀
no vidíš a nakonec na tom smil bude nejlíp a ještě pošle nám ty přebytky ..
leni ja myslim, ze nic nezbyde, an to bych nevsazela😀 nic se loucim, dite me tu sice chrni, ale dalsi se budi, zdarec 😀
klidně,akorát jak známe naši úžssnou poštu, měla bych docela strach v jakém stavu by to přišlo, a hlavně
po jak dlouhé době, ono mezi Ostravou a Strakonicema to je docelá dálka 😝
juchů a nebudu muset vařit o víkendu přijde kastrůlek z moravy 😉
s tou smil taky nic neni ,hodnou a krásnou nedá a kastrůlek taky ne ..škoda že seš tak daleko aspon bych ti podrncala ..
nejsem si jistá, jestli to je až takový důvod k radosti, pár mých "kastrůlků" už jskončilo v záchodě. Tak abyste
to náhodou nebrali jako pokus o atentát 😀
vid moni tak za 3dny nějakej sucháč by došel..leda dobrej namočit do čaje
a co sušenka za 20 ještě žíje?
moni a už jsi někdy vyhodila výtvor i s formou ? já před léty beránka a i bábovku jako to se nedalo ,to se muselo zlikvidovat celý ..rychlá akce ..
moni jen se po ní zaprášilo ..po sůše..nakonec mi jí bylo líto obešla jsem celé patro a nabídla i sousedům
leni ti muzu poslat tak akorat kastrulek prikrmu, dnes mame mrkev a brambor😀 😀 😀 😀 toz k nam do olmika to ma monca bliznez k vam, skoda, ze bydlistak daleko, bych ti prtata vybalila na dvorek a uz bych se dekovala😀 nic uz fakt jdu
no to mě uctíš smil ,co myslíš že tu klohnim celý den mrkev z bramborem tak díky teda 🙄
tak formu jsem zatím nevyhazovala, ale pár hrnců už se mi připíct podařilo 😖 Ještě že je manžel v poho, a dkyž
na to přijde sní i brambory s cibulkou a mlíkem. -- Máme je teda oba moc rádi, a nejde na tom moc zkazit.
😀 😀 😀
ten můj nepohrdne taky ničim naštěstí co vidim u kámošek ty nenažrance co si sami neohřejou ani čaj a ještě cepujou ty bych hnala svinským krokem
taky pádím , vy už máte všichni uklizeno a u nás to vypadala jako by tu prošla likvidační četa.
takže zatím pa
a díky za zlepšení nálady. už to nevidím tak černě. 🙂
jdu vařit kávu a připravim ty dobrý připálený a zahraju na dudy a bude pohodička
Leni tak to lmáš fajn, že máš takového manžu, ten můj je něco podobného.
a teď už fakt mizím
tak to je dobře moni a to byl účel této hry na bábovkovanou 😉
Leni, díky pa 😉
pro dnešek dokoníkováno jest ámen..hezké sny!
Nazdárek holky 😉 Jééé, Smilers, tak ty jsi přímo z Olomouce? Tak to tě určitě někde potkám, jak uvidím velikej kočárek, tak se budu hlásit🙂
ahojík ametob ,já myslim ,že je smil z nějaké vsi okolo ne?
a jak je při pátku?
jsem myslela že tu budu první a ametob mě pěkně vyfoukla 1místo .. 🙂
Při pátku je super, už jen proto, že je právě pátek 🙂 Večer mě čeká grilovačka, zítra jedu do Prahy na Draculu, takže se těším🙂
Dobré ranko, sukub, je mi to líto. To byl 2 IVF? Monali, u tebe je šance, jaks měla 2//, pohoda. Ještě krvácíš?
Jinak jsem dnes dostala mencky, takže v neděli píchám, budu jak kaktus. Snad to výjde, nějak se v poslední době nikomu nedaří, tak se to snad prolomí.
Mám 3 druhy injekcí, píchaly jste to najednou, ve stejný čas do břicha? Nebo mám dát pauzu hoďku. 😒
A většinou sem juknu v 7 ráno, chodím dopráce na 7 🙂 A co že ty ještě nespíš?

a nechceš udělat výměnný obchod ,snítku za snítku?