icon

Františkovy Lázně - leden 2019

veeev
2. lis 2018

Nejedete někdo náhodou do lázní v lednu 2019. Já jedu od 6.1. do 27.1.2019 do hotelu Pawlik, tak doufám, že tam nebudu sama 🙂

Jinak hotel Pawlik má v tomhle termínu slevu na pobyt ve výši 50%, takže kdo může, ať rezervuje.

Strana
z8
lenkakn
23. led 2019

@veeev
Ahoj Věrko, gratuluji k prodloužení pobytu ☺
Ja tampony nemam kvůli endometrioze a masera mam asi jineho, na masaze chodim k nam na Luisu, ten me neosahava 😁

lenkakn
25. led 2019

@veeev
Věrko, nevis kdy je otevrena ta kavarna v zámečku?

le_or
25. led 2019

Ahoj holky, neměla byste některá k dispozici slevový poukaz do hotelu Adler? Děkuji. ☺️

veeev
autor
25. led 2019

@lenkakn Ahoooj, jak jsme se potkaly, tak jsme se byly podivat v muzeu na original Frantiska. Abychom to pojistily 😃 Co ty, kam jsi razila?

veeev
autor
25. led 2019

@le_or Ahojky, jeste jsem zadny nedostala. Jeden jsem kdyztak slibila jedne holcine. Kdyz je dostanu a bude jich vic nez jeden, tak urcite nabidnu 😊

kristyna2207
25. led 2019

@le_or
Ahoj bohuzel ne. Ani nevim, komu je davaji. Kdy jedes?

kristyna2207
26. led 2019

Holky, jak tam ted je? Tady dneska napadla kalamita. 😠

veeev
autor
26. led 2019

@kristyna2207 Ahoj, pocitej tak 10 cm snehu. Vypada to krasne, ale chapu, ze na silnici nic moc. Ja jsem z lazni zdrhla vlakem domu, jeste jsem na ceste. Ale zitra navecer zase navrat 😃

kristyna2207
26. led 2019

@veeev
No prave silnice sileny. To mohlo jeste vydrzet dva dny.
Ty sis nechala dat propustku?

veeev
autor
26. led 2019

@kristyna2207 Neee, to nikdo nezjisti 😁

kristyna2207
26. led 2019

@veeev
Tak to si dobra teda 😂

lenkakn
26. led 2019

@veeev
Ahoj, ja jsem sla z posty, musela jsem poslat neschopenku. Na Frantovi jsme s holkama byly ve středu, to tam byla přednáška o porcelánu. Dneska spolubydlící prijel pritel, tak jsem se byla projit na Komorní Hurku. ☺

le_or
27. led 2019

@veeev ahoj, dekuji ☺️

le_or
27. led 2019

@kristyna2207 ahoj, mam zadost na pojistovne a predbeznou rezervaci od 3.3.

kristyna2207
27. led 2019

@veeev
Tak jak uzivas domova 🙂 ja uz zabydlena a vsechno super.

veeev
autor
27. led 2019

@lenkakn Ahoj, a jake to bylo na Komorni Hurce? Jestli bude nejake rozumne pocadi, tak mam naplanovanou bezeckou trasu kolem 😁

veeev
autor
27. led 2019

@kristyna2207 Ahoooj, akorat jsem se vratila. Jela jsem zpet radsi vlakem driv, kdyby bylo nejake zpozdeni. Ale vsechno ok. Doma super. Uz se za tyden tesim na navrat. Ale ted si ten tyden jeste uziju. A bylas dneska nekde nebo jen zabydleno?

lenkakn
27. led 2019

@veeev
Ahoj, ja jsem ji obešla pres vesnici, samotne se mi do lesa nechtelo. Šla jsem se podivat na smirci kriz a na vstup do podzemi. Cestou jsem dala 2 kešky, takže spokojenost. ☺

kristyna2207
27. led 2019

@veeev
Jen zabydleno. Pritel tu semnou jeste odpoledne chvili byl, tak jsme se jen prosly. Musela jsem potom k doktorovi. Tak by nemelo cenu nekam jit.

veeev
autor
27. led 2019

@lenkakn No jo vlastne, ty jsi pres ty kesky 😁 Jsem zvedava, jestli se tam nekde neztratim, kdyz tam pujdu behat.

veeev
autor
27. led 2019

@kristyna2207 Byla jsi u Filipove nebo u nejakeho v Adlerovi?

lenkakn
28. led 2019

@veeev
Je to po červené, takže pohoda ☺

kristyna2207
28. led 2019

@veeev
u nas v Adleru u Kozmy. A jsem i rada, vsechny procedury krome 2 mam v hotelu. Takze super.

veeev
autor
28. led 2019

@kristyna2207 Toho neznam, ale tak snad byl lepsi nez Filipova. Na tu kazdy nadava a popravde je to vazne vydra 🤣🙈

kristyna2207
28. led 2019

@veeev
Tak jeste, ze tak. Nastesti jsem na zadnou vydru jeste nenarazila 😂 Prosim te funguje u vas ta posilka?

veeev
autor
28. led 2019

@kristyna2207 Tak to bud rada 🙂

Jojo, funguje, chodime do ni kazdy den pred patou a pak se vyplavat do bazenu 😁

katkatomaskova
28. led 2019

@lenkakn Ahojda, už má Luisa hotovou rekonstrukci?? Byla jsem tam v dubnu 2017 - ani mi o tom nedali vědět předem, zjistila jsem to při příjezdu, a když v pondělí v sedm ráno začali chlapi mlátit kladivama.. 😵 A jako bonus jsem měla zastavené stupačky, takže mi netopilo topení ani netekla teplá voda... Tou dobou ještě sněžilo, takže to byl fakt hardcore !!! Naštěstí to se mnou řešili v klientském centru péče, a posunuli mě na Pawlik - bez doplatku a na jednolůžák, takže jsem ušetřila asi 12 tisíc... 😎 😂 Ale až v sobotu, po skoro celém prvním týdnu, takže i tak jsem si docela "užila" na té Luise... 😕

lenkakn
28. led 2019

@katkatomaskova
Ahoj, jojo, je po rekonstrukci.

kristyna2207
29. led 2019

@veeev
Dekuji za info 🙂
Jeste jsem se chtela zeptat, co je v tom Chebu?
Chtely bysme tam o vikendu zaject.

veeev
autor
29. led 2019

@kristyna2207 Cheb se mi moc libil. My jely v tydnu a mely jsme smulu, protoze hrad je otevreny jen o vikendu, tak to budete mit lepsi.

Maji krasne namesti, hned u namesti hrad, kostel sv. Mikulase (da se tam jit do vyhlidkove veze, jen mejte u sebe drobne, vstup je tam pres turniket za 20 Kc, ale bere to i drobne), pak je pres Ohri moc hezka kryta lavka a pak malinka vyhlidkova vez u dalsiho mostu a pak amfiteatr pod hradem.

Vic jsme nevidely, desne nam prselo. Posilam par fotek 😊

Strana
z8