Františkovy Lázně - leden 2019
Nejedete někdo náhodou do lázní v lednu 2019. Já jedu od 6.1. do 27.1.2019 do hotelu Pawlik, tak doufám, že tam nebudu sama 🙂
Jinak hotel Pawlik má v tomhle termínu slevu na pobyt ve výši 50%, takže kdo může, ať rezervuje.
Ahoj holky, neměla byste některá k dispozici slevový poukaz do hotelu Adler? Děkuji. ☺️
@le_or
Ahoj bohuzel ne. Ani nevim, komu je davaji. Kdy jedes?
Holky, jak tam ted je? Tady dneska napadla kalamita. 😠
@kristyna2207 Ahoj, pocitej tak 10 cm snehu. Vypada to krasne, ale chapu, ze na silnici nic moc. Ja jsem z lazni zdrhla vlakem domu, jeste jsem na ceste. Ale zitra navecer zase navrat 😃
@veeev
No prave silnice sileny. To mohlo jeste vydrzet dva dny.
Ty sis nechala dat propustku?
@kristyna2207 Neee, to nikdo nezjisti 😁
@veeev
Tak to si dobra teda 😂
@kristyna2207 ahoj, mam zadost na pojistovne a predbeznou rezervaci od 3.3.
@veeev
Tak jak uzivas domova 🙂 ja uz zabydlena a vsechno super.
@kristyna2207 Ahoooj, akorat jsem se vratila. Jela jsem zpet radsi vlakem driv, kdyby bylo nejake zpozdeni. Ale vsechno ok. Doma super. Uz se za tyden tesim na navrat. Ale ted si ten tyden jeste uziju. A bylas dneska nekde nebo jen zabydleno?
@veeev
Jen zabydleno. Pritel tu semnou jeste odpoledne chvili byl, tak jsme se jen prosly. Musela jsem potom k doktorovi. Tak by nemelo cenu nekam jit.
@kristyna2207 Byla jsi u Filipove nebo u nejakeho v Adlerovi?
@veeev
u nas v Adleru u Kozmy. A jsem i rada, vsechny procedury krome 2 mam v hotelu. Takze super.
@kristyna2207 Toho neznam, ale tak snad byl lepsi nez Filipova. Na tu kazdy nadava a popravde je to vazne vydra 🤣🙈
@veeev
Tak jeste, ze tak. Nastesti jsem na zadnou vydru jeste nenarazila 😂 Prosim te funguje u vas ta posilka?
@kristyna2207 Tak to bud rada 🙂
Jojo, funguje, chodime do ni kazdy den pred patou a pak se vyplavat do bazenu 😁
@lenkakn Ahojda, už má Luisa hotovou rekonstrukci?? Byla jsem tam v dubnu 2017 - ani mi o tom nedali vědět předem, zjistila jsem to při příjezdu, a když v pondělí v sedm ráno začali chlapi mlátit kladivama.. 😵 A jako bonus jsem měla zastavené stupačky, takže mi netopilo topení ani netekla teplá voda... Tou dobou ještě sněžilo, takže to byl fakt hardcore !!! Naštěstí to se mnou řešili v klientském centru péče, a posunuli mě na Pawlik - bez doplatku a na jednolůžák, takže jsem ušetřila asi 12 tisíc... 😎 😂 Ale až v sobotu, po skoro celém prvním týdnu, takže i tak jsem si docela "užila" na té Luise... 😕
@katkatomaskova
Ahoj, jojo, je po rekonstrukci.
@veeev
Dekuji za info 🙂
Jeste jsem se chtela zeptat, co je v tom Chebu?
Chtely bysme tam o vikendu zaject.
@kristyna2207 Cheb se mi moc libil. My jely v tydnu a mely jsme smulu, protoze hrad je otevreny jen o vikendu, tak to budete mit lepsi.
Maji krasne namesti, hned u namesti hrad, kostel sv. Mikulase (da se tam jit do vyhlidkove veze, jen mejte u sebe drobne, vstup je tam pres turniket za 20 Kc, ale bere to i drobne), pak je pres Ohri moc hezka kryta lavka a pak malinka vyhlidkova vez u dalsiho mostu a pak amfiteatr pod hradem.
Vic jsme nevidely, desne nam prselo. Posilam par fotek 😊

@veeev
Ahoj Věrko, gratuluji k prodloužení pobytu ☺
Ja tampony nemam kvůli endometrioze a masera mam asi jineho, na masaze chodim k nam na Luisu, ten me neosahava 😁