Gennet Liberec - čekání na KET. Je tu někdo takový?

rosaaa
25. srp 2016

Ahoj holky. Chodite nektera z vas do Gennet v Liberci a mate pred sebou prvni KET?

rosaaa
autor
28. srp 2016

Vazne nikdo?? :-/

hadovka
6. zář 2016

Ahoj ja. Jeden nevydareny uz mam za sebou. Dalsi me ceka nejspis tento mesic. Co ty,uz mas bublinku v brisku?

rosaaa
autor
7. zář 2016

Jee, to mam radost, ze se nekdo ozval!! No, ja prave pripravuji sliznici a za par dni me to ceka. Mam smisene pocity. Ale verim! A kolik sis nechavala zavest? My mame 3 a chceme si nechat zavest jen jedno. A ke komu chodis? To je otazek,co?🙂

hadovka
7. zář 2016

Ja mam za sebou 1.IVF s PGS,tudiz jsme cekali mesic na vysledky. Meli jsme dobre 2embryjka. 1.KET byl pred mesicem,bohuzel nic,ted behem zari me ceka 2.,tak doufam a verim,ze to vyjde. Chodime k dr.Mokre,je fajn.

rosaaa
autor
8. zář 2016

Ja jsem take u ni. Jo, je v pohode. Tak budu drzet palce! At mame obe uspech🙂. Clovek musi stale verit!! Tak se zase ozvi, co a jak. Je fajn vymenit si nazor, zkusenosti a podporit se s nekym, kdo proziva to same..

hadovka
8. zář 2016

Noo,jsem zvedava😉 Poprvy jsem byla presvedcena,ze to vyjde hned,jaky prekvapeni bylo,kdyz byl 9.den po KET test negativni..Nevericne jsem na to cucela a mela jsem sto chuti se na to vyprdnout,pul roku neustaleho cekani na neco a nervu a nakonec prd z toho. Do krve jsem si to prebrala v hlave a uz je to ok a jede se dal:-P Co ty zobes nejaky prasky? Me tentokrat chteji KET udelat v nativu,takze dlabu jen Medrol.

rosaaa
autor
8. zář 2016

No, tak to me mrzi☹. Ale je super, ze to tak beres! To cekani je hrozne. Prvni navsteva u nas byla v pulce dubna a od te doby jen cekani. VSE se protahovalo. Des. A ted uz zobu Estrofem, 3x denne. Myslis, ze je nativ lepsi? Mne o tom nic nerekli. Po OPU jsem to dostala po utrogestanu hned a rekli mu, ze AZ dostanu dalsi MS, tak brat Estrofem. No, jenze jsem mela zpozdeni a mrska dorazila az 50 den. Byla jsem na vyvolavacce. No, a ted jedu v po na ultrazvuk. A doufam, ze bude VSE OK. Tak uvidime. Ty hormony ale zamavaji s telem☹

hadovka
8. zář 2016

Minule jsem taky zobala Estrofem,ale pry to nicemu nepomohlo. Vubec nevim,jestli je nativ lepsi nebo ne,otazky me napadaji az doma,namisto v ordinaci🙂 50dni,to si teda dala mrska pekne nacas! Jee ja jdu na UTZ v utery! Muzu se optat,tobe ET nevysel,nebo jste transfer nemeli vubec?

rosaaa
autor
8. zář 2016

Tak to mame stejne. Ja pak prijedu domu a mam otazek. A rikam, co kdyby a proc..? No, uz mi z toho habe ☹. M jsme meli PGD. Takze se cekalo skoro mesic na vysledky. Tim padem pak mrazeni. Mame tri mrazacky. Tak mam radost. Ale porad neco ctu a ted, jak se to blizi, tak mam trochu strach. No, kazda chceme, aby to vyslo na poprve.. To je jasny. Ale tak porad myslim pozitivne!! Musime🙂.
A ani si neumim predstavit, jak zvladnu cekani potom. Na test, na krev. A porad uz budu asi lehce ve stresu. Ja jsem totiz uz nekolikrat potratila+biochem.tehu. Tak jsme ted sli do IVF. Vzdy jsem otehotnela brzo. No, tak jsem trochu neco napsala. Je dobry to trochu s nekym probrat, precist si jine zkusenosti apod. Jsem rada, te ses ozvala!! Dam vedet, jak jsem dopadla v po 🙂

hadovka
8. zář 2016

Je to je mi lito,ze toho mas tolik za sebou☹ No ale mozna je na tom vsem alespon pozitivni to,ze otehotnis

hadovka
8. zář 2016

Je ja jsem trouba..odeslala jsem to rozepsany,no neva budu pokracovat. Chtela jsem rict,ze je dobre,ze vite,ze jsi schopna otehotnet,ikdyz zatim bohuzel se spatnym koncem☹ To se ted ale urcite zmeni🙂 Me se jeste v zivote otehotnet nepodarilo,nebo o tom alespon nevim. Ty nervy po tom KETu do krve byly snad nejhorsi z celyho IVF,teda alespon pro me,nekonecnych 14dni,ruzneho nesmyslneho pozorovani sama sebe. Tentokrat to resit nebudu-snad a budu jen verit v malyvelky zazrak. Jsem rada,zes reagovala,cekala jsem,ze uz budes mit po.. Drzim pesti na pondeli a ocekavam same dobre zpravy🙂

hadovka
8. zář 2016

Jo jeste jsem se chtela zeptat,beres nejaky vitaminky? Listovku,nebo neco podobnyho? Nebo zobes jen to,co Ti napsala dr.Mokra?

rosaaa
autor
8. zář 2016

Beru Femibion. Je to pred planovanym otehotnenim a az do 12.tydne. To beru pres mesic. Pila jsem kontryhel. Ten ut jsem vysadila. Ale nasadila jsem kapicky cerny rybiz+malinik. Muze se behem celeho tehu. To doporucuji!! Jsem na tu alternativu, bylinky apod. No, a pak chodim od dubna na Akupunkturu, do Prahy. To jsem take spokojena, moc. Je to spis i na celkovou pohodu. Ja beru VSE jako doplnkove a nic neprehanim. Piju i cervene vino. Ne hodne. Ale dam si..zatim🙂. Pak uz vubec! To zase ne. Myslim, te by se melo VSE s mirou a nic neprehanet. Mne rekli jen listovku. A ta v tom Femibionu je. Co beres Ty?

rosaaa
autor
8. zář 2016

Jinak dekuji. Drzim nam obema pesti. To dame🙂! Musime🙂. Ta cesta ta to stala a na konci bude sladka, krasna, vytouzena odmena. Maly zazrak🙂

rosaaa
autor
8. zář 2016

Jezisi, pisu preklepy.. Na tom mobilu mi to obcas ujede🙂

rosaaa
autor
9. zář 2016

Ahojky. Jeste jsem se chtela zeptat, ktery DC Ti delali KET? Mne rekli, ze to je 17-19, tak jen jak jsi to mela.

hadovka
9. zář 2016

Cauky nemohla jsem napsat driv,zkolaboval nam doma internet. KETik mi delali 16.DC,zalezi na OVU a kolikadenni mas embrijka. Ja mimo leku neuzivam nic,ale vcera jsem si koupila listovku,ikdyz s ni uz asi ted nic nevylepsim,ze. No kazdopadne tim nic nepokazim,snad. Akupunkturu taky zvazuju,ale asi do ni pujdu,v pripade,ze mi nevyjde tenhle KET.

rosaaa
autor
10. zář 2016

Ahojky. V pohode. Ja jsem jen zvedava a nevim, co me ceka.. Meli jsme prodlouzenou kultivaci a vzorek brali z 5-ti denniho embrya. Tak jsem zvedava. Moje cykly jsou 32-35dni, tak jsem nevedela, zda se to odviji od toho a nebo to je ted tema praskama umele a bude to dle toho. Protoze ted posledni cyklus jsem mela pres 50dni. A ovulaci normalen uplne pravidelnou nemam..takze nevim. A zatim jsme o tom s pani Dr.nemluvily, ktery den apod. Jen jdu ted 11.DC na tu kontrolu a asi se VSE dozvim🙂.
Jinak na akupunkturu bych dala klido dobre doporuceni, kdybys chtela. Ale nebudes potrebovat, protoze to vyjde!

hadovka
11. zář 2016

Ono je to vsechno strasne individualni,kazda mame jine telo a jinak reagujeme. Ten 11DC bude koukat,jestli a jak se ti tvori a roste folikul,zda uz se blizi ovulace a jak roste delozni sliznice

hadovka
11. zář 2016

Zase brzo🙂 pokracuju🙂 Alespon ja to tak mela. Taky je u vas takove vedro? Ja jsem uplne vyrizena,nejsem schopna niceho. Ja takovej milovnik tepla se povaluju doma,jestli je to tim Medrolem? To je hruza.. Jsi doma,nebo jeste chodis normalne do prace? Ja uz jsem od minuleho KETu na PN a je to nejake dlouhe..

rosaaa
autor
11. zář 2016

V pohode🙂. Ja to mam na mobilu, tak jsem porad aktivni🙂). No, vedra jsou sileny..ja nad 28'C umiram ☹.
No, ja budu mit ted jeste 3tydny dovolenou. Ale uz se vidim, jak se budu po KETu pozorovat.. Nevim, jak se zamestnam,abych na to nemyslela.
Jsem hrozna.
A na co je Medrol??
Muzu se zeptat, kdyz jsi to mela minule s Estrofemem, tak jestli se pak jeste neco po te kontrole bere?? Utrogestan a nebo jeste neco? At vim, na co se mam pripravit 🙂.
Snad nevadi, ze se vyptavam.. Vubec nevim,jak to bude.. A kdy nam to nase malinke rozmrazi.. Apod,apod..

hadovka
11. zář 2016

Medrol beru od 2.DC,Estrofem jsem take brala od 2DC 3x2do ketu po ketu mi ho snizili na 2x1,5dni pred KETem jsem zacala zavadet Utrogestan,ten samy den mi pichli Pregnyl na vyvolani ovulace. Po krvi s negat.HCG jsem vse vysadila,jen ten Medrol mi nechali,vubec nevim na co je,jestli treba na imunitu? Fakt nevim,ani z pribalovyho letaku jsem moudra nebyla. Embryjko rozmrazujou rano pred KETem a embryolozka vola,zda se povedlo uspesne rozmrazit a zda je pripraveno k transferu.

rosaaa
autor
11. zář 2016

Dekuji za info. No, porad neco zobeme a je to zahul pro telo ☹. Tak dlouho to vse trva. A pak, kdyz clovek veri a doufa a prijde zklamani, tak to musi byt hrozny. Ale my to zvladneme!! Tak to kdyz jedes na kontrolu v utery, tak to budeme nejak +- podobne na KETu a budeme na to dve🙂. To je super🙂.

hadovka
11. zář 2016

Ja uz jedno zklamani mam za sebou,ale lepsi,kdyz se nezadari vubec,nez kdyz pak nedejbuh prijde neco horsiho☹ Jsem rada,ze jsme se takhle sesly. Vypada to,ze pokud nam nezacnou nase tela stavkovat,mohly bysme jit na KET opravdu spolu. To by bylo fajn🙂

rosaaa
autor
11. zář 2016

To jsem si take rikala..ze radeji, co se stalo.. Kdo vi, co by nas cekalo. Treba by miminko nebylo zdrave apod. A to by bylo pro nej, i pro nas strasny! Tak hold to mame trnitou cestou.. Rekla bych hodne trnitou, ale o to vic si toho budeme vazit. Je to hrozny, ale musime v tom hledat stale pozitiva🙂.
Tak mi drz zitra palce! Pisnu, co a jak, a pak mi des vedet Ty🙂
A uvidime🙂. Hele, cetla jsem, ze zari je na to idealni mesic! Po lete, telo je zasobeny slunickem.. Tak to vyjde!
Hezky vecer🙂

hadovka
11. zář 2016

Ta cesta je vic trnita,nez jsem cekala,ale nic nenadelame. Zitra na Tebe budu myslet a drzet pesti,at jsou samy dobry zpravicky🙂 Jestli je zari idealni mesic,tak to musi dopadnout

hadovka
11. zář 2016

na jednicku🙂 Jee,co ja bych za to dala! Hele kolik je Ti let? Me je 36,uz me docela tlaci cas. Hezky vecer a hodne stesti zitra🙂

rosaaa
autor
11. zář 2016

Dekuji! Jasny, dopadne!!
No, mne je 31, bude 32. Ale vis jak.. Nekdo nema problem ve 40.a jina uz bojuje pod 30☹. Takze u Tebe to neni zadna tragedie, neboj!
Muj manzel rika.. VSE ma svuj CAS🙂.
Paa

hadovka
11. zář 2016

Tak to ses jeste mladoucka! Ja zatim jeste nestresuju,ale co neni muze byt🙂 Tak pa a dobrou.

rosaaa
autor
12. zář 2016

Ahojky. Tak uz to mam za sebou! A den "D" bude pristi UT. Takze super. Sice sliznice je tedy zatim 6,5mm. Ale doroste. Mam jeste nejaky gel a pak 5dni pred jeste dalsi gel. HM, myslela jsem,ze davaji pred Pregnyl. Mela jsi ho? No, uz to nemuzu resit. Proste to tak je a doufam, ze je VSE, jak ma! Tobe drzim palce na zitra a pisni, kdy jedete vy🙂