icon

Gennet Liberec - čekání na KET. Je tu někdo takový?

rosaaa
25. srp 2016

Ahoj holky. Chodite nektera z vas do Gennet v Liberci a mate pred sebou prvni KET?

Strana
z3
hadovka
12. zář 2016

Ahojda kocko🙂 tak to je teda fofr! Kolikaty DC budes v utery? 6,5mm to je asi v poradku,ne? Ja Pregnyl mela,ale kazde to ordinuji individualne,takze na gelu nevidim nic zvlastniho,navic pani dr.urcite vi,co dela a rozhodne ma vic zkusenosti,nez my dve dohromady🙂

hadovka
12. zář 2016

Ted jsem cucela do papiru-11DC 7,9mm,12.DC 8mm pak uz nevim,takze za tyden by Ti mela urcite minimalne na 8mm dorust,ne-li vic. Ja to pocitala a jestli to budu mit,jako minule,tak bych mohla jit bud v pondeli,nebo take v utery. To by byla sranda,kdybysme se sesly na pokoji🙂 Ja mam zitra kótrolu ve 14h,tak jsem zvedava,co mi reknou🙂

rosaaa
autor
12. zář 2016

Tak v UT budu 19DC. Cekala jsem, ze mi rekne jeste dele. Ale tak UT🙂.
Jo, mas pravdu, oni tam vedi, co delaji!! Ja jsem hrozna..ja vim🙂. Ale jak clovek cte a chce pro to udelat maximum, tak to je mazec🙂.
Jee, tak to by bylo fajn! A dost zajimava nahoda, kdybychom se potkaly🙂. Jsem zvedava!
Jinak se jeste zeptam. Tvuj manzel/pritel je byl normalen u toho? Nebo AZ potom? To jsem se neptala,jak je. Ze musi prijit, je uplne jasny🙂.
Rekli vam, co vkladaji? Mne je teda uplne jedno, co to bude.. Hlavne, at je mimi zdrave!!! Ale jen jsem cetla, ze kdyz delaji PGD,PGS, tak to vedi. Tak jen, jestli treba reknou. Nikdy by me teda nenapadlo se ptat a vybirat.. Ani to nejde. Coz je dobre. Jsem fakt hrozna🙂

hadovka
12. zář 2016

Jako jestli vkladaji holcicku nebo chlapecka? Ja myslim,ze to ani pri PGD zjistit nejde,jeste se nevyviji pohl.bunky,to je ale jen muj nazor,treba se pletu. Pritel-nejsme oddani jel normalne se mnou,u zakroku ale neni. Ubytujou te na pokoj,kdyz budes mit samostatny,muze zustat s tebou,ja ale byla na pokoji s dalsimi 2 holkami a v takovemhle pripade partner na pokoj nemuze s ohledem na intimitu a soukromi kolegyn🙂 Ja co vim,tak mi vkladali embryjko oznacene BL2BB,ale co to znamena nemam potuchy a bylo mi hloupe se ptat.

rosaaa
autor
12. zář 2016

Mne je to jedno, at daji to a nebo to🙂. Jen jsem to nekde cetla.. Ze to vedi. Ale je to asi fakt blbost, ze by vedeli uz tak brzo, zda to je holcicka ci kluk.
Tak dekuji za info!! Jsi hodna, ze jsi mi predala Tve zkusenosti! Preci jen je to intimni vec a ne kazdy o tom rad pise. A kdyz se, zatim🙂, ani nezname.. Takze pesti na zitra drzim a pisni, kdyz budes chtit🙂. Hezky odpolko!! Je vedro,des☹

rosaaa
autor
12. zář 2016

Jeste, otazka.. Jak dlouho, cca jsi po zakroku lezela? Tak hodinu? A bolesti? Asi nic hrozneho, vid? 🙂

rosaaa
autor
12. zář 2016

Ja nejsem normalne zvedava, ale ted, kdyz vim, ze uz mas zkusenosti, tak jsem asi otravna🙂

hadovka
12. zář 2016

Vis ja taky schanela info,kde se dalo..takze vim,jake to je,kdyz cekas a nevis,na co vlastne cekas. Samozrejme,ze u kazde z nas probiha lecba uplne jinak,ale takove ty zasadni postupy jsou stejne,nebo aspon podobne. Ja jsem po zakroku 30min odpocivala na pokoji a pak normalne odchod dom. Ale tech 30min bylo nekonecnych,na KEt bych mela mit mocovy mechyr plny,jakoby na curani,to se jeste da..ale nepocurat se tu pul hodku po tom,to je zuzo:-P😉

rosaaa
autor
12. zář 2016

No, to mi take rikali.. Plny moc.mechyr. Hmm, to bude zuzo🙂. Jj, jsem zvedava🙂.

hadovka
12. zář 2016

To das! Takovyhle veci okolo toho,jsou uz takovy prkotinky,ikdyz ale dokazou potrapit..

hadovka
12. zář 2016

Nic z celeho procesu ale neni tak hrozne,ze by se to nedalo vydrzet a prezit. Hlavne myslet pozitive a mit na mysli,ze Vsechno ma svuj cas a ze Vsechno zle je pro neco dobre🙂

rosaaa
autor
12. zář 2016

Presne tak!! No, mas mou rec🙂. Je skvele, ze to beres takto a pozitivne!! Ja uz toho vydrzela, takze tohle VSE uz vlastne nic neni. Nekdy jsem mela uz i silene nalady.. Asi i ty hormony a psychika. Muj manzel by ale zaslouzil Metall🙂

rosaaa
autor
12. zář 2016

Metal

hadovka
12. zář 2016

To asi kazdej z nasich chlapu. Ty hormony jsou vec,vubec jsem si nedovedla predstavit,co to se mnou provede,nekdy jsem musela byt na pest!:-P😉

rosaaa
autor
12. zář 2016

To joo.. Asi kazda vime sve a co teprve chlapi🙂). Ale tak jsou v tom s nami, tak je fajn, ze podporuji!😉

hadovka
13. zář 2016

Jojo,mas pravdu:-P🙂 Hezky ranko🙂

rosaaa
autor
13. zář 2016

Dobre ranko!
Hezky, uspesny den🙂

hadovka
13. zář 2016

@rosaaa Ja uz jsem zas od 7h jak na trni..co mi dneska reknou..atd. Me tak napadlo,budes mit do KETu jeste nejaky UTZ,nebo uz to mas dane a jdes rovnou?

rosaaa
autor
13. zář 2016

To chapu, ze jsi nervozni. Neboj, vse bude ok!
Prave me zarazilo, ze uz zadny UTZ a rovnou se jde v UT na vec.. Tak jsem z toho byla takova zarazena. Ale zase 5 dni pred mam brat ten gel a asi neni potreba. Radeji uz o tom nepremyslim🙂

rosaaa
autor
13. zář 2016

Ty jsi byla predem vicekrat?

hadovka
13. zář 2016

Ja byla 9.,12. a 13.DC,ale asi to je tim,ze mam cystu na vajecniku a cihaly,jak se chova a take se mi chystala necekane driv OVU,tak byla potreba pohlidat,aby jsme ji neprosvihly. Kdyz se nedeje nic mimoradnyho,tak je to asi takhle ok

hadovka
13. zář 2016

Tak uz jsem doma,sliznice 9,3mm,dominant.folik 19mm,dostala jsem fcelku Pregnylu a od vecera OVU testy. Zhruba zitra by mela prijit a do 5dnu hura na to🙂 A ta cysta se mi nemeni,coz je fajn🙂

rosaaa
autor
13. zář 2016

No, tak super! Tak hlavne, ze cysta OK! Tak to pujdes asi apis v po. A nebo uz mozna v sobotu. No, kazdopadne dobre zpravy. Tak jen tak dal🙂

rosaaa
autor
13. zář 2016

Kolikaty budes DC? Nebo teda spis kolikaty jsi ted?

hadovka
13. zář 2016

Dneska jsem 10.DC,myslela jsem,ze 9.DC,ale asi jsem se spletla😉

rosaaa
autor
14. zář 2016

Dobre ranko! Drzim mooc palce.
A urco pujdes drive, tak pak pisni, jak se citis🙂. Ja dam take vedet.. Tfuj, tfuj 🙂

rosaaa
autor
14. zář 2016

Pro stesti🙂.

hadovka
14. zář 2016

Dobre ranko🙂 Take posilam Tfuj tfuj tfuj pro stesti! Budeme ho obe potrebovat. Uz vim,jak vypada pozit.test:-) No dobry,sice jen OVU..to je dalnice,jak do Prahy🙂 Pocitam,je asi pujdu v pondeli,no mozna pockam na Tebe,uvidime,jak to pujde. Po obede budu volat pani dr.

rosaaa
autor
14. zář 2016

Super! Mam radost i za Tebe🙂

hadovka
14. zář 2016

Ja uz se tak tesim,az nam embrousky soupnou do briska🙂 Jak jsi na tom s vydrzi,myslis,ze vydrzis 14dni do testiku a krve,nebo to budes zkouset drive😉

Strana
z3