Gennet Dr. Březinová. Byl u ní někdo?

11. črc 2020

Ahoj, je tu někdo, kdo byl v gennetu u dr. Březnové? Jaké máte zkušenosti? Děkuji

letalnica
11. črc 2020

Já, ale už je to hodně let 🙂 Bývala to moje obvodní gynekoložka v Gynfemu a v Gennetu mi dělala plodovku. Byla mladá, příjemná a perfektně uměla s ultrazvukem. Z Gynfemu bohužel odešla a je jen v Gennetu, takže jsem ji už 8 let neviděla. Naposledy snad na kontrole po šestinedělí a klukovi bude v říjnu 9. Ale moc ráda na ni vzpomínám, měla jsem k ní plnou důvěru.

autor
11. črc 2020

@letalnica aha, tak to jo, já jen že jsem četla i negativní zkušenosti, já u ní byla též na plodovce a utz nevypadal moc. Dobře, na výsledky tedy ještě čekám, ale měla jsem z ní pocit jako by bylo už teď všechno v háji.

letalnica
11. črc 2020

Nevím, třeba už ji to semlelo, tehdy byla hodně optimistická, veselá... Vždycky jsem se k ní těšila 🙂 Ale zase byla realistická, vyšly mi špatně tripply, 1:40 na Edwardse a hned říkala, že kdyby se to potvrdilo, doporučuje ihned těhotenství ukončit. Naštěstí plodovka dopadla dobře.

autor
11. črc 2020

@letalnica tak když jsem tam byla, tak se též smála, ale když mi řekla, co. Je špatně na utz, tak mi prostě přišlo, že je to v háji a vše projela hrozně rychle ale zase bylo fajn, že mi řekla, kde co je. Ptal se mě, jestli chci vědět pohlaví a já souhlasila, nakonec mi ho neřekla, že si to prý nepamatuje

zavodnice
11. črc 2020

Myslím, že jsem u ní byla na prvnim i druhem screeningu. Byla taková hodně rychlá, ale profesionální. Humorem tedy nesršela.

autor
11. črc 2020

@zavodnice jojo, právě buď moc humoru nebo jsem z ní měla špatný pocit. A já k ní též musím na druhý screening, prý je to lepší, když mi zjistila ty vady a ví co má hledat

zavodnice
11. črc 2020

Myslím, že tomu dobře rozumí. Pro nás to bylo první dítě a i když nám říkala, na co zrovna koukáme, žádná velká show pro rodiče to nebyla. Ale tak je to vyšetření a ne rodinné video 🙃.

autor
11. črc 2020

@zavodnice pro mě je to též první dítě a hrozně se bojím výsledků z plodové vody, když viděla něco špatně na utz

zavodnice
11. črc 2020

Tak budu držet palce, aby to nakonec všechno dobře dopadlo. Na tom UTZ mohla být i zhoršená viditelnost, radši nepředbíhat.

autor
12. črc 2020

@zavodnice uvidíme, já pořád doufám a věřím ale jsem z toho špatná z toho utz

autor
12. črc 2020

@zavodnice a moc děkuji 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru