icon

Gennet Liberec - čekání na KET. Je tu někdo takový?

rosaaa
25. srp 2016

Ahoj holky. Chodite nektera z vas do Gennet v Liberci a mate pred sebou prvni KET?

Strana
z3
rosaaa
autor
14. zář 2016

No, ja se take mooc tesim🙂.
Hele, s vydrzi spatne🙂. Rekla jsem si, ze si test udelam na tatovi narozky.. Coz je 12den po. Tak jsem zvedava🙂.
Pak pisni, co Ti rekli;)

rosaaa
autor
14. zář 2016

Tobe rekli, ze mas testovat AZ 14den a pak se jde nejak hned na krev?? 14 dni nevydrzim.. To vim!

hadovka
14. zář 2016

Po KEtu mi pani dr. vylozene rekla testovat 14.den a ten den prijet na krev-nemusi se objednavat. Rikala,ze nemam testovat driv,abych se zbytecne nenervovala negat.,nebo naopak predcasne nejasala a ze ikdyby mi ten test 14.den vysel negat.,tak nepanikarit,ptz nejdulezitejsi je vysl.krve. No ale kdyz ti vkladaji 5-6 denni embryjko,tak uz musi byt 12.den jasno. Ja se pokusim to vydrzet,co nejdyl🙂 Ja ted volala do Car,dle testu by ovula mela prijit pry do 24h, KET 5-6dni po ovu,v 15h mam volat,aby mi pani dr. sdelila,jestli bude jeste UTZ,nebo jestli zrovna stanovi den D

rosaaa
autor
14. zář 2016

Ja vim, ze je lepsi vyckat co nejdele. Ale jak rikas, kdyz je to 6-ti denni embryjko, tak musi test ukazat🙂.
Uvidime..
Muzu se zeptat, jak to mas a tou neschopenkou? Po KETu Ti nabidli? Nebo sis rekla? Nebyl problem? Ju, za chvili mi pisnes, co a jak.. Se tesim🙂

hadovka
14. zář 2016

Tak kocko streda! Jsi me predehnala🙂. Ja sla na nesch. uz 14dni pred KETem,delam i nocni,tak aby se telo trosku srovnalo,od te doby jsem doma,nemelo cenu to prerusova. Jinak po transf.se me ptali,jestli neschopenku chci. V tom tam neni zadny problem,uz mi ji nabizeli pri stimulaci,to jsem ale kvuli cekani na vysl. PGS odmitla.

rosaaa
autor
14. zář 2016

Ju, tak az st,jo? No, Tak budeme jeden den od sebe🙂. Stejne fajn!
Hele, jak nad Tim premyslim, tak mi je to cely divny.. Ze jsem tam byla jednou a da se rici, ze proste UT to bude. Tak snad to je VSE OK. No, musi.. Musim verit, ze vedi, co delaji. Mam moc pochybnosti.. Jak se to blizi.
Jinak ja to musim nejak vymyslet s tou neschopenkou.. Jak delas i nocni, tak to je dobre, ze jsi zustala doma! Jen hezky odpocivej🙂. Prace neutece. Potrebujes byt silna a odpocata. Takze uz jen 7dni a pak si budeme za chvili psat, ze jsme nasly //.
🙂

hadovka
14. zář 2016

Neboj bude to Ok! Ja mam taky pochybnosti,ale uklidnuju se tim,ze lekari na to maji na rozdil od nas tady na MK skoly a vzdelani🙂 Ja osobne bych si tam to embyjko zavedla v pondeli,pac mi to podle mych vypoctu tak vychazelo.. Ted jsem ale zjistila,ze jsem pocitala spatne. Kazdopadne ale myslim,ze mam 6denni embryjko,pac si zacnu utros zavadet v patek a ten se zacina zavadet tolikaty den pred KETem,jak stare je embryjko. Holka mame pred sebou dlouhe 3 tydny,verim,ze to cekani ale bude stat za to🙂🙂

rosaaa
autor
14. zář 2016

Ja vim, mas pravdu. Musim verit dr., vedi, co delaji. To teda, 3 dulezite tydny. Uz jsi planuji, CIM vsim se zamestnam.. Kdyz budu take doma. Vis, porad mit neco v planu. Nechci byt jen doma a polehavat.. Teda uvidim, co mi doporuci. Ale myslim, ze je lepsi prvni dny byt v klidu. Tak budu. Ja jsem jinak dost akcni🙂. Chodim casto behat, takze to se mnou bude sit. Ale pro toho naseho mimiska udelam VSE a dam si fakt pohov! Odkud vlastne presne jsi??

hadovka
14. zář 2016

@rosaaa Zkusila jsem Ti poslat soukr.zpravu,ale nevim,jestli Ti dosla🙂

hadovka
14. zář 2016

Ja si dala prvni 2 dny takove relaxacni,pak jsem ale fungovala naprosto normalne,jen jsem netahala nic tezkyho-to me chlap nenechal. Ja mam o zabavu postarano,bydlime v baracku,takze zahrada a hafo zviratek,okolo toho je porad co delat.

rosaaa
autor
15. zář 2016

Dobre ranko. Ty brdo, nic mi neprislo ☹

hadovka
15. zář 2016

Dobre ranko🙂 Tak ja to jdu vyzkouset znova,nenapsala jsem tam predmet,treba to bude tim🙂

hadovka
15. zář 2016

Tak co,uuz? Ted to snad klaplo,mam ji v odeslanych zpr. Jen tam neni konec,ale to neva,to dulezite tam je😉

tdarinka
11. srp 2019

@hadovka
@rosaaa ahoj holky, zadařilo se nakonec v gennetu v Liberci??? Màm za sebou 3tí KET a nic

Strana
z3