Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Kami to si mysli kazda bych rekla. Meli by to zmenit to info,ze je to zdarma! My mame 3 % pod prumer spermiogram,takze budeme platit 7 tisic za to ICSI pro sicher,ja budu potrebovat vyssi davky hormonu pry,tak pocitam,ze tak 2-3 tis navic dam za injekce i kdyz jsem si vzala ty hrazene pojistovnou a dal uvidime. Jestli zbydou embryjka tak je nechame zmrazit na priste coz jsou dalsi 4 tis. No rekla bych ze je to tak 10-15 tisic. Nekde mene nekde vice. Je to hodne individualni.
Muras drzim palecky! A jak se citis?
nadis.h--- No já zatim nevim co a jak bude..Vše se uvidí ..pokud neotěhotnim do podzimka pak případně laparka a pak teprve ivf..asi nebo možná inseminace ..kdoví..Ty jo to sou ale ceny to je děs..Vůbec nekoukají že jsou lidičkové kteří by si moc mimiska přáli,ale vynakládat takové finanční výdaje -- 😒 ☹ to si může dovolit jen někdo.Měli by ty 3 cykly hradit úplně..
kkamca:prosim te a nevis kolik ta tva kamoska platila????a jak ji to dopadlo?sla do toho nebo ne nejaky blizsi info prosiim ☹
To by určitě měli. Taky to máme jen tak tak. Ale ono bohužel nic nezmůžeme. A bud mít mimi nebudeme nebo to nějak uděláme co se těch financí týče. :( Nehledě na to že já jsem doma a vše platí přítel. 🙄
nadis.h:nadenko to mas pravdu vkocarku penize vozyt nebudem ale neni to jen tak a to jdu teprv na prvni konzultaci 😀 a mam stoho mindraky protoze nevim co a jak noo ty viis o co jde 😒
janina83:Nevim co je to stálo..dlouho sem sní ted nemluvila ale vím že jim 1.pokus nevyšel..
nadis.h--to jsme na tom podobně,já jsem taky doma a vše hradí přítel..no to abych začla pomalu šetřit.. 😒
No já taky "šetřila"..,Z nemocenské...Ušetřila jsem 15 tisíc a mám kůlo z toho. 🙄 Uvidím jak to vše půjde tento měsíc. Dnes jsem se zaregistrovala na pracák poprvé v životě, abych měla aspon hrazenou zdravotku a možná, že stimulaci odložíme až na červenec,abych měla aspon nějakou korunu z podpory. Přítel nemá problém s tím, aby to zaplatil, ale prostě já nechci, aby vše bylo na něm.
nadis.h--Já sem na pracáku už delší dobu..vlatně od doby co byly malému 4 roky.Ale abych pravdu řekla nějak extra nehledám..my se spíš soustředíme na mimi 😀 😀
Kami no já hledám nehledám. 😀 Potřebovala jsem hlavně, abych měla placenou zdrávku. Ale šlo se mi tam blbě teda. 😝 Já teda na pohovory chodila a chodím,když najdu něco dobrého. ALe s tím, že na rovinu říkám jak na tom jsem a co nás čeká. Neumím lhát nebo něco zastírat. A samo, že to pak nevýjde, že raději vezmou někoho u koho těhu nehrozí. Ale třeba nějaký lehčí práci bych se nebránila. Třeba v kanclu nebo tak. Lepší než být doma. Dost mi šibe tady. 😀 Ale lepší být doma a být v pohodě než se stresovat v práci.
nadis.h já teda nevim odkud přesně jsi ale já bydlim docela v díře kde je fakt o práce nouze..Já shánim podělanou uklizečku a ještě mi nebyly nic schopný nabídnout..a hlavně práce na 1 směnu je fakt zřídka..U nás musim jen na ráno kvůli školce atd..
Já bydlím v Liberci. A Ty? Jinak na pracák jsem musela do Prahy páč mám v Praze trvalé bydliště. Tak doufám, že mě nebudou nutit hledat si práci v Praze. Už se vidím jak jezdím za pár korun makat někam do Prahy nebo tam jezdit zbytečně hledat práci!
Nadis.h já bydlím přesně v Zákupech Nových to je 15 km od české lípy--a přes 50 km od liberce.
jÁ TO MĚLA TAKY TAK ,KDYŽ JSEM BYDLELA V PRAZE A MĚLA TRVALEJ TADY ,TAK JSEM MUSELA ODJÍŽDĚT SEM..a v pohodě..tady mi nic nenabízeli.Tam jsem si našla práci rychle ale to jsem byla bez synka..a před 4 lety jsme z prahy utekli sem za levnějším bydlením,a ted nadávám jak pohan že jsem sem šli,,nájmy zdražily a práce žádná
nadis.h autobusy 4 za den..jak nemáš auto seš v háji 😒
To já šla z Prahy do Harrachova pracovat v květnu a v lednu utekla. Peníze sice super, že jinde těžko dostanu takovou nabídku, ale zas to bylo vykoupené tím, že jsem tam byla od pondělí do neděle. A když v listopadu potkala v Harrachově současného přítele tak jsem se musela rozhodnout zda chci rodinu a nebo peníze. Oboje dohromady nešlo skloubit ani náhodou. Tak jsem se vyprdla na práci a šla do Liberce k němu. I když zas tak plánované to nebylo. V lednu jsem omarodila s tím teda že už od prosince měli mojí výpověd a byla jsem nakonec nemocná do dubna tudíž se už nevracela. A shodou náhod jsem si vyběhala všechny doktory,které jsem kvůli práci zanedbala, dostala se na laparku v březnu kde mi zjistili neprůchdné vejcovody a odstranili je a my rovnou teda začali řešit IVF,když už jsem byla v tom kolotoči co se doktorů týče. Takže práci si najdu, ale až když nevýjde tohle IVF.
nadis.h--tak snad to vyjde ne?Přála bych ti to..Kolik ti je let? 😎
Mě je 26 a přítelovi 39.. 😉
nadis.h týý joo...mě 29 brzy bude 30 a přítel 33 letos 😉
A kdy vy se cca chystáte do Gennetu?
nadis.h--Sem se musela odmlčet..práce doma 😀 Já právě nemám zatim nic rozjednanýho,na to že se snažíme o mimi 3 roky tak jsme teprve na samém začátku..když do podzimu neotěhotním tak laparka..a dál nevim co se obvykle děje.. 😒
nadis.h--a jelikož to mám do LBC nejblíže tak jestli nás to jednou nemine..a jako že asi ne..tak sonduju dopředu..co to stojí a hlavně jakej tam maj přístup k lidem 😎 😎 😎
Já stíhám vše najednou... 😀 Je to super tady v Gennetu! Opravdu. Já jsem náročná na doktory a tady nemám co říct špatného jak na doktory tak sestry. Jo nám to šlo po laparce rychle všechno. 🤐
já vim že tady někdo psal,že to tam jde rychle..že to ještě tolik lidi neznaj--mín klientů.
To já zas tak náročná nejsem,ale nemám ráda odtažitý chování..prosim tě já ještě dodnes dojíždím za lékařem do Prahy,sem nebyla schopná najít někoho jinýho--tak dobrýho jako jen ten můj dr 😀 😀 Sem si zvykla za těch 8 let.. 😵 😵 😵
Sem zvědavá až budu jenou těhu..jak za nim budu 100 km dojíždět 😝 😝 😝
A kde jsi v Praze bydlela? Já doktora našla suprovýho!! Myslela jsem si, že chodím v Praze k vyhlášenému mudrovi a prd. Tenhle se nedá s nikým srovnat. Ale obvoďačka...děs... 😝
ahoj co je noveho???murasku jak jsi dopadla??? byly // ????
nadis.h--Bydlela sem v dolních měcholupech..Já chodim do gyncentra to je taky dost známý..možná znáš v hloubětíně 😀
Kami jj znám. 🙂) Tam je snad taky CAR ne? Kdyby jsi chtěla doporučit gyndaře tady v Lib tak jdi jedině k mudr Vrkočovi v Klášteře. Je fakt bezchybnej!! A sestřička strašně hodná. 😉
nadis.h--no hned vedle tak 20 m ani ne..iscare..ale já tam asi nepůjdu.chci pak něco blíž.pro mě jen LBC o 50 km bližžší.A kde ten klášter je?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj holky 😉
Nadis - drzim se, ale to vis, neutika to 😒 hezky zbytek vikendu